سیاسی 19:30 - 20 شهریور 1403
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب برای ارز‌آوری است.

صنعت پتروشیمی یکی از ظرفیت‌های خوب ایران برای ارز‌آوری است

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید ۲ ساعته از هیجدهمین دوره‌ی نمایشگاه ایران پلاست و دیدار با غرفه‌داران این نمایشگاه گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب کشور ما به جهت ارز‌آوری و اشتغال زایی است.

جلیلی افزود: بازار کشور‌های منطقه، ظرفیت ۱۳۵ میلیارد دلار واردات صنایع پایین دست پتروشیمی را دارا هستند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر نیز شاهد آن بودیم که صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی آن، کمترین آسیب را از تحریم‌ها دیده است.

وی تصریح کرد: امروز که شروع برنامه‌ی هفتم با شروع دولت و مجلس جدید مصادف شده است، باید همه دست به دست هم بدهیم تا ان‌شاءالله بتوانیم به اهداف معیّن شده در این برنامه دست پیدا کنیم. یکی از این اهداف، رشد ۸ درصدی در اقتصاد است که با تمرکز بر مزیّت‌های نسبی کشورمان مانند صنایع پایین دست پتروشیمی می‌تواند محقق شود.

وی افزود: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ که این سوال که نمایشگاه ایران پلاست در سال جاری نسبت به سال‌های قبل چه تفاوت‌هایی داشت، عنوان کرد:خوشبختانه شاهد آن هستیم که شرکت‌های فعال در این عرصه، دچار رکود و عقب‌گرد نشده‌اند و روند رو به پیشرفتی را طی می‌کنند.

 جلیلی در پایان این بازدید در نشست صمیمی با تشکل‌های صنایع تکمیلی پتروشیمی شرکت کردند.


12091455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عراق در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت عالم مجاهد حجت‌الاسلام امام جمارانی از یاران دیرین و صدیق نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوگروه ۱۰۳ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از ۱۰۰ روز دریانوردی و پیمودن حدود ۱۳ هزار مایل دریایی، در منطقه سوم نیروی دریایی ارتش در کنارک پهلو گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه خط نظام این است که مذاکرات فقط باید در عرصه هسته‌ای باشد، گفت: نظام ایران مطلقاً زیربار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه و هیات مذاکره کننده ایران، صبح روز جمعه پس از شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا ژنو را به مقصد تهران، ترک کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر، صبح امروز جمعه در تماس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ امان‌اللهی گفت: در حوزه پهپادی، پدافندی و موشکی با اتکا به توان داخلی، آمادگی کامل برای انجام وظایف در برابر هرگونه تحرکات دشمن و دفاع از کشور وجود دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است