سیاسی 19:30 - 20 شهریور 1403
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب برای ارز‌آوری است.

صنعت پتروشیمی یکی از ظرفیت‌های خوب ایران برای ارز‌آوری است

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید ۲ ساعته از هیجدهمین دوره‌ی نمایشگاه ایران پلاست و دیدار با غرفه‌داران این نمایشگاه گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب کشور ما به جهت ارز‌آوری و اشتغال زایی است.

جلیلی افزود: بازار کشور‌های منطقه، ظرفیت ۱۳۵ میلیارد دلار واردات صنایع پایین دست پتروشیمی را دارا هستند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر نیز شاهد آن بودیم که صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی آن، کمترین آسیب را از تحریم‌ها دیده است.

وی تصریح کرد: امروز که شروع برنامه‌ی هفتم با شروع دولت و مجلس جدید مصادف شده است، باید همه دست به دست هم بدهیم تا ان‌شاءالله بتوانیم به اهداف معیّن شده در این برنامه دست پیدا کنیم. یکی از این اهداف، رشد ۸ درصدی در اقتصاد است که با تمرکز بر مزیّت‌های نسبی کشورمان مانند صنایع پایین دست پتروشیمی می‌تواند محقق شود.

وی افزود: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ که این سوال که نمایشگاه ایران پلاست در سال جاری نسبت به سال‌های قبل چه تفاوت‌هایی داشت، عنوان کرد:خوشبختانه شاهد آن هستیم که شرکت‌های فعال در این عرصه، دچار رکود و عقب‌گرد نشده‌اند و روند رو به پیشرفتی را طی می‌کنند.

 جلیلی در پایان این بازدید در نشست صمیمی با تشکل‌های صنایع تکمیلی پتروشیمی شرکت کردند.


12091455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اول کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید دولت بنا دارد با توجه به پیشنهاداتی که مطرح است یارانه را به انتهای حلقه، یعنی مصرف‌کننده واقعی پرداخت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تغییر سیاست ارزی به نفع مردم و امنیت ایران قابل معامله نیست پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید بودجه ۱۴۰۵ بسیار غیرکارشناسی است و نادیده گرفتن اسناد بالادستی، یعنی برنامه هفتم و اصل ۴۴، به‌وضوح در آن دیده می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: وظیفه دولت و حاکمان شنیدن صدای معترضان، پاسخگویی و اجابت مطالبات منطقی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در بغداد امروز (سه‌شنبه) پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را به وزیر خارجه عراق ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری گفت: چطور ممکن است در دانشگاه، دانشجویان نسبت به ما و انقلاب معترض باشند و بعد ما با دانشجو برخورد کنیم؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اجرایی بین‌المجالس مجلس ایران در نامه‌ای به رئیس اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) با اشاره به اینکه همسر رئیس‌جمهور ونزوئلا از سال ۲۰۰۰ نماینده مجلس این کشور است، خواستار رسیدگی فوری به بازداشت وی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است