سیاسی 19:30 - 20 شهریور 1403
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب برای ارز‌آوری است.

صنعت پتروشیمی یکی از ظرفیت‌های خوب ایران برای ارز‌آوری است

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید ۲ ساعته از هیجدهمین دوره‌ی نمایشگاه ایران پلاست و دیدار با غرفه‌داران این نمایشگاه گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیت‌های خوب کشور ما به جهت ارز‌آوری و اشتغال زایی است.

جلیلی افزود: بازار کشور‌های منطقه، ظرفیت ۱۳۵ میلیارد دلار واردات صنایع پایین دست پتروشیمی را دارا هستند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر نیز شاهد آن بودیم که صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی آن، کمترین آسیب را از تحریم‌ها دیده است.

وی تصریح کرد: امروز که شروع برنامه‌ی هفتم با شروع دولت و مجلس جدید مصادف شده است، باید همه دست به دست هم بدهیم تا ان‌شاءالله بتوانیم به اهداف معیّن شده در این برنامه دست پیدا کنیم. یکی از این اهداف، رشد ۸ درصدی در اقتصاد است که با تمرکز بر مزیّت‌های نسبی کشورمان مانند صنایع پایین دست پتروشیمی می‌تواند محقق شود.

وی افزود: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ که این سوال که نمایشگاه ایران پلاست در سال جاری نسبت به سال‌های قبل چه تفاوت‌هایی داشت، عنوان کرد:خوشبختانه شاهد آن هستیم که شرکت‌های فعال در این عرصه، دچار رکود و عقب‌گرد نشده‌اند و روند رو به پیشرفتی را طی می‌کنند.

 جلیلی در پایان این بازدید در نشست صمیمی با تشکل‌های صنایع تکمیلی پتروشیمی شرکت کردند.


12091455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس تصمیم کمیسیون تلفیق، افزایش حقوق حقوق‌بگیران به‌صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۰ تا ۴۳ درصد اعمال می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس طی پیامی انتخاب «هیبت حمد عباس عبدالجبار الحلبوسی» را به‌عنوان رئیس مجلس نمایندگان جمهوری عراق تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر خارجه بحرین طی تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی «قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» را جهت اجراء به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در حکمی نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند، عبدالناصر همتی را به عنوان رئیس کل بانک مرکزی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت حمایت از بخش خصوصی، از تداوم پیگیری مطالبات فعالان اقتصادی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سخنگوی گردان‌های القسام و چند تن دیگر از رزمندگان فلسطین تاکید کرد: این شهادت مظلومانه و تروریستی را نشانه پیروزی رزمندگان مقامت می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت که با تغییرات اعمال شده در کلیات لایحه بودجه، ۸.۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کالا‌های اساسی تحصیص پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به هم‌زمانی فشار‌های بیرونی و چالش‌های داخلی اقتصاد کشور، بر ضرورت تقویت انسجام درون‌سیستمی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۶۰ نماینده مجلس در بیانیه‌ای با تاکید بر لزوم شفاف کردت اموال مقامات قوای مقننه و قضاییه، خواستار برخورد قاطع با مفسدان و رانت‌خواران شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است