بین‌الملل 13:25 - 23 بهمن 1403
بزرگترین کارخانه خودروسازی اروپا به دلیل کاهش تقاضا و عدم توانایی رقابت با شرکت‌های چینی قصد دارد تولید خودرو‌های برقی را کم کند.

رویا‌های خودرو‌های برقی فولکس واگن درحال متلاشی شدن

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فولکس واگن، بزرگ‌ترین خودروساز اروپا، در حال تغییر شدیدی در استراتژی خود به سمت تولید خودرو‌های الکتریکی است که نگرانی‌هایی را در میان کارگران کارخانه‌های آلمانی‌اش، به‌ویژه در شهر زویکاو، ایجاد کرده است.

طبق گزارش فایننشال تایمز، این شرکت تصمیم گرفته است تولید خود را به نصف کاهش دهد و به تنها ۷۵۰ هزار دستگاه در سال برساند، در حالی که قبلا ۱.۵ میلیون دستگاه بود. این تصمیمات به دلیل کاهش تقاضا برای خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در اروپا است. تحویل خودرو در این منطقه به ۳.۸ میلیون دستگاه در سال کاهش یافت، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۹ به ۴.۸ میلیون دستگاه رسید.

این شرکت همچنین با رقابت سختی از سوی شرکت‌های چینی مواجه است که فناوری‌های پیشرفته و هزینه‌های تولید پایین‌تری را ارائه می‌کنند و فشار بر فولکس واگن را برای حفظ رقابت در بازار افزایش می‌دهد. دیوید بولز، مدیر مالی فولکس واگن به روزنامه گفت: «ما با بازاری رو‌به‌رو هستیم که دیگر در حال رشد نیست و حتی ممکن است در آینده دچار رکود شود.»

طبق قراردادی که فولکس واگن با اتحادیه IG Metall منعقد کرد، مشاغل تا سال ۲۰۳۰ تضمین شده است، اما این شرکت قصد دارد ۳۵ هزار شغل را در این دوره از طریق بازنشستگی پیش از موعد و استعفای داوطلبانه کاهش دهد. در کارخانه زویکاو، تولید تا سال ۲۰۲۷ به آئودی Q۴ e-tron محدود می‌شود و کارخانه را بدون چشم انداز روشنی برای آینده باقی می‌گذارد.

کارگری که تمام عمر کاری خود را در کارخانه زویکاو گذرانده است، می‌گوید: اگر ما تولید خودرو را متوقف کنیم، تامین کنندگان در زاکسن نیز متوقف خواهند شد. ما در حال ایجاد یک کشور فقیر هستیم.

به گزارش فایننشال تایمز، پیامد‌ها تنها به فولکس واگن محدود نمی‌شود، بلکه به کل اقتصاد آلمان نیز می‌رسد. این شرکت محرک اصلی اشتغال و سرمایه گذاری در منطقه است و به گفته Constance Arndt، شهردار زویکاو، بسیاری از مردم منطقه من برای امرار معاش خود به فولکس واگن وابسته هستند.

اگرچه توافق اخیر با اتحادیه باعث صرفه جویی سالانه برای این شرکت خواهد شد که تا سال ۲۰۳۰، ۴ میلیارد یورو تخمین زده می‌شود، اما فقدان برنامه‌های تولید روشن برای آینده چالش‌های بزرگی را برای کارخانه‌های فولکس واگن در آلمان ایجاد می‌کند.

منبع: الجزیره


12154439
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است