بین‌الملل 18:28 - 15 آذر 1403
«حسن عزالدین» عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب الله در مجلس لبنان گفت: صبر و بردباری حدی دارد و حزب الله در قبال موارد نقض آتش بس از سوی رژیم صهیوینستی ساکت باقی نخواهد ماند و کمیته مربوط به آتش بس باید به مسئولیت‌ها و وظایف خود عمل کند.

نماینده حزب‌الله: در مقابل نقض آتش بس ساکت نمی‌نشینیم

«حسن عزالدین» امروز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه المیادین افزود: حزب الله متعهد است که توافق آتش بس را نقض نکند، اما نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی از ۸۰ مورد فراتر رفته است.

وی افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل نمی‌تواند شاهد تکثر و همزیستی باشد و نبرد با این رژیم آینده منطقه را ترسیم می‌کند و فراتر از جغرافیای لبنان است.

نماینده مجلس لبنان گفت: در مقابله با دشمن صهیونیستی ما پیروز شدیم و مقاومت باقی ماند و ادامه دارد و همواره برای دفاع از سرزمین لبنان حاضر خواهد بود.

وی گفت: هیچ کس نمی‌تواند اهمیت پیروزی حاصل از پایداری و بقا را دست کم بگیرد.

هفته گذشته با میانجیگری کشور‌های غربی بین رژیم اسرائیل و حزب‌الله آتش بس برقرار شد ولی از آن زمان تا کنون رژیم صهیونیستی بار‌ها آن را نقض کرده است.

قرار است یک کمیته نظارتی به ریاست آمریکا وظیفه نظارت و کمک به اجرای آتش بس را بر عهده بگیرد ولی هنوز این کمیته کار خود را آغاز نکرده است.

رژیم اسرائیل ادعا می‌کند که ادامه تجاوزات نظامی‌اش در لبنان با هدف اجرای آتش‌بس انجام می‌شود و تعهدات خود در این آتش‌بس را نقض نمی‌کند.

«نجیب میقاتی» نخست وزیر پیشبرد امور لبنان روز دوشنبه در بیروت با ژنرال آمریکایی «جاسپر جفرز» که ریاست کمیته نظارت را بر عهده خواهد داشت، بر لزوم خروج سریع نظامیان صهیونیست از خاک لبنان تاکید کرد.

در همین راستا، دو منبع آگاه به خبرگزاری رویترز گفتند که ژنرال «گیوم پونچین» نماینده فرانسه در این کمیته، روز چهارشنبه وارد بیروت خواهد شد و کمیته اولین نشست خود را روز پنجشنبه برگزار خواهد کرد.

منبع: ایرنا


12124035
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در آستانه دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو، اعلام کرد محور این مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش برای شرکت در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم با ایران وارد ژنو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی ضمن اعلام تمرکز بر گسترش توان هسته‌ای و توسعه موشک‌های قاره‌پیما، تأکید کرد بهبود روابط با آمریکا تنها در صورتی ممکن است که واشنگتن سیاست خصمانه خود را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات کوبا اعلام کردند ده سرنشین یک قایق با پرچم آمریکا که به سمت مرزبانان این کشور آتش گشودند، شهروندان کوبایی ساکن ایالات متحده بودند که قصد نفوذ مسلحانه با اهداف تروریستی داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آرایش نظامی گسترده آمریکا در منطقه، نشان‌دهنده ناتوانی در انتخاب میان توافق یا تقابل با ایران قدرتمند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف ال‌منچو، رهبر کارتل نسل جدید خالیسکو، اگرچه در ظاهر یک پیروزی امنیتی برای دولت کلودیا شینباوم بود، اما اکنون به نقطه آغاز خلأ قدرتی خطرناک در مکزیک بدل شده است؛ خلأیی که می‌تواند رقابت خونین کارتل‌ها، تشدید قاچاق فنتانیل و افزایش فشار ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرواسی در حال بررسی قانونی بودن واردات نفت روسیه است تا در صورت نیاز بتواند آن را برای مجارستان و اسلواکی تامین کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که تعمیر خط لوله دروژبا و از سرگیری جریان نفت به مجارستان و اسلواکی در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوبا می‌گوید چهار نفر پس از ورود یک قایق تندرو از فلوریدا به آب‌های کوبا و تیراندازی کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از مذاکرات دو جانبه بین هیئت‌های دو کشور در ژنو در روز پنجشنبه، با همتای اوکراینی خود تماس تلفنی برقرار کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است