اجتماعی 20:59 - 28 خرداد 1400
به منظور سرویس‌دهی بهتر به شرکت‌کنندگان در انتخابات؛
ساعت کار متروی تهران و حومه تا آخرین زمان رای گیری یعنی ۱۲ شب تمدید شد و علاوه بر این ۱۲ ایستگاه مترو هم دارای شعب اخذ هستند.

ساعت کار متروی تهران تا ۱۲ شب افزایش یافت/۱۲ ایستگاه دارای شعب اخذ رای هستند

به گزارش ایسنا، علی عبدالله‌پور، نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در توضیح تمهیدات متروی تهران و حومه در روز انتخابات بیان کرد: صبح امروز مانند روزهای گذشته شرکت بهره برداری کار خود را از نخستین ساعات آغاز کرد و در روز انتخابات تا به الان سرویس دهی مطلوبی به شهروندان ارائه شد.

وی با بیان اینکه سرویس دهی قطارهای مترو تا پایان رای گیری یعنی ۱۲ شب ادامه دارد، گفت: علاوه بر افزایش ساعت کار قطارهای مترو، تعدادی از ایستگاه ها دارای شعب اخذ رای هستند و مسافران می‌توانند از این ایستگاه‌ها برای رای دادن استفاده کنند.

بر اساس گزارش سایت شهر، به گفته عبدالله پور، ایستگاه‌های جوانمرد قصاب، شهرری، باقرشهر، شاهد، کهریزک، حرم مطهر، دروازه دولت، بهارستان، شهدا، وردآورد، گلشهر، ایستگاه امام حسین (ع) در خط ۶ ایستگاه‌هایی هستند که شهروندان تا اعلام پایان رای گیری می‌توانند رای خود را  در آنها به صندوق بیاندازند.

انتهای پیام


11111815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست ایران، با اعلام اینکه محیط زیست، قربانی خاموش منازعات است، نسبت به تبعات «نظامی‌سازی فزاینده» در خلیج فارس و دریای عمان هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ترافیک تهران سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای پایتخت را لغو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به سنت نظافت فرش‌ها در ایام پایانی سال، گفت: شهروندان مراقب فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده فراجا با گرامیداشت یاد شهدای حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی، گفت: شهدای این حوادث تلخ در اقدامات آشوب طلبانه و خشونت بار آمریکایی - صهیونیستی جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خجسته پور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۲ داوطلب در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌های استان تهران نامنویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ جوانبخت توضیحاتی درباره تصادفات موتورسیکلت سواران ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا در مجموع ۱۱۲۴ پیکر جانباختگان حوادث اخیر پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۶۱۳ پیکر را به شهرستان‌ها انتقال دادیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: آینده جمعیت ایران به سمت سالمندی در حال حرکت است و اگر از امروز برای نهادسازی اجتماعی و خدماتی بازنشستگان برنامه‌ریزی نشود، اقتصاد کشور با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی و پرتردد کشوراز ظهر چهارشنبه ۲۹ بهمن تا صبح شنبه ۲ اسفند و انسداد و یکطرفه شدن محور‌های چالوس و هراز در روز جمعه اول اسفندماه خبر دا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استاندار تهران از شروع به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۵ اسفند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است