بین‌الملل 13:09 - 02 مرداد 1403
منابع عراقی اعلام کردند بغداد مشتاق است نظامیان ائتلاف آمریکایی از سپتامبر آینده خروج خود را شروع و تا سال آینده آن را تکمیل کنند.

عراق مشتاقانه منتظر خروج نظامیان ائتلاف از ماه سپتامبر است

چهار منبع عراقی اعلام کردند که عراق می‌خواهد نیرو‌های ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا از سپتامبر آینده (اواسط شهریور) عقب‌نشینی کنند و تا سپتامبر ۲۰۲۵ به طور رسمی به کار ائتلاف خاتمه دهند.

براساس گزارش العربی الجدید، منابع عراقی و مقامات آمریکایی گفتند که موضع عراق با مقامات آمریکایی این هفته در واشنگتن در یک نشست امنیتی در حال بررسی است و هنوز هیچ توافق رسمی برای پایان دادن به ائتلاف یا هیچ جدول زمانی مرتبط با آن وجود ندارد.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت که دو طرف این هفته در واشنگتن برای تعیین چگونگی انتقال ماموریت ائتلاف آمریکایی دیدار می‌کنند. این مقام آمریکایی از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

مذاکرات بین بغداد و واشنگتن در ژانویه (دی ماه) گذشته، کمتر از ۲۴ ساعت پس از کشته شدن سه سرباز آمریکایی در حمله‌ای در اردن آغاز شد. آمریکا مدعی بود که این اقدام توسط مقاومت در سوریه و عراق انجام شده است.

براساس همین ادعا واشنگتن حملات تلافی جویانه‌ای را در عراق انجام دهد که منجر به شهادت تعدادی از نیروهای مقاومت شد. در همین حین نیروهای مقاومت بر خواسته‌ی خود مبنی بر خروج نیروهای نظامی آمریکا از عراق، فشار آوردند.

شایان ذکر است دور اول گفتگو‌های دوجانبه بین بغداد و واشنگتن که در ۲۷ ژانویه (دی ماه) در بغداد برگزار شد، به توافقی برای تشکیل کمیته نظامی مشترک برای بررسی و پایان دادن به مأموریت ائتلاف و حرکت به سمت روابط امنیتی دوجانبه، با توجه به گسترش انتقاد از حضور آمریکا در عراق، منجر شد. 

مترجم: مینا عظیمی


12075712
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است