اجتماعی 15:40 - 06 فروردین 1404
معتمدیان با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند چرخه اقتصاد را بهبود بخشد، گفت: تولید، راهکار اساسی برای ایجاد اشتغال و رفاه عمومی است.

تولید، راهکار اساسی برای ایجاد اشتغال و بهبود رفاه عمومی است

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در دیدار نوروزی با مدیران استانی، اشتغال جوانان و مدیریت تورم را دو اولویت اصلی دستگاه‌های اجرایی و تولید را راهکار اساسی برای ایجاد اشتغال، افزایش صادرات و بهبود رفاه عمومی دانست.

استاندار تهران با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای و تأثیر تحریم‌ها اظهار کرد: در شرایط کنونی، پروژه‌های عمرانی با کندی پیش می‌روند و بیش از ۸۰ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور وجود دارد که برخی تا ۲۰ سال به طول انجامیده و حل این معضل مستلزم جلب مشارکت مردم و هدایت سرمایه‌های سرگردان به سمت تولید است.

معتمدیان با انتقاد از جهت‌دهی نادرست سرمایه‌ها عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند چرخه اقتصاد را بهبود بخشد.

وی با اشاره به جایگاه اقتصادی استان تهران گفت: این استان با دارا بودن ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی، ۵۷ درصد سپرده‌های بانکی و بیش از ۵۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیاد کشور، مسئولیت خطیری در تحقق شعار‌های اقتصادی دارد. 

مقام عالی دولت در استان تهران از برنامه‌های سال ۱۴۰۴ برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، توسعه شهرک‌های صنعتی و حمایت از صنایع نوآورانه خبر داد.

معتمدیان با اشاره به بحران آب ناشی از خشکسالی پنج ساله، بر لزوم اجرای برنامه‌های جامع برای مدیریت مصرف و تکمیل پروژه‌های آبرسانی تأکید کرد. 

وی با مرور چالش‌های سال ۱۴۰۳ از جمله شهادت رئیس‌جمهور شهید، فشار تحریم‌ها و کمبود گاز، ابراز امیدواری کرد که با تدبیر و برنامه‌ریزی، فشار بر معیشت مردم در سال جدید به حداقل برسد.

استاندار تهران در پایان با تأکید بر لزوم اجرای منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد، تولید را تنها راه برون‌رفت از بحران‌های اقتصادی دانست و گفت: استان تهران به عنوان الگوی ملی باید با هدایت سرمایه‌ها و تقویت زیرساخت‌ها، نقش محوری خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا کند.

معتمدیان با ابراز نگرانی از مصرف بالای آب در استان تهران گفت: متأسفانه سرانه مصرف آب در استان تهران ۲۵۰ لیتر است که تقریباً دو برابر الگوی مصرف ۱۳۰ لیتری کشور محسوب می‌شود. 

وی بر نقش مؤثر رسانه‌ها و افراد تأثیرگذار در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به اقدامات دستگاه‌های خدمت‌رسان در ایام نوروز، از تلاش‌های مجموعه‌های امدادی، اورژانس، برق، آب، گاز و محیط زیست تقدیر کرد. 

وی محیط زیست را یکی از اولویت‌های اصلی استان تهران دانست و گفت: امسال همه ظرفیت‌های ملی برای حل مشکلات محیط زیستی بسیج خواهد شد.

معتمدیان با تشکر از مدیران حوزه‌های مختلف از جمله نوسازی مدارس، ارتباطات، هواشناسی، دامپزشکی، برق و آب، بر لزوم کار جهادی و شبانه‌روزی در شرایط فعلی تأکید کرد.

وی گفت: در شرایط جنگ ترکیبی دشمن که شامل تهدیدات نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، اقتصادی و رسانه‌ای است، همه ما مسئولیت داریم با کار بی‌منت و شبانه‌روزی به مردم خدمت کنیم.

استاندار تهران خدمت‌رسانی به مردم را مهم‌ترین وظیفه دولت‌ها دانست و گفت: حفظ رضایت مردم از اولویت‌های اصلی ماست.

وی در پایان از همه مدیران و کارکنان به خاطر تلاش‌هایشان در سال گذشته تقدیر کرد.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12170956
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تأکید کرد: کیو آرکد کارت خودرو و گواهینامه رانندگی کارکرد عمومی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت فاتب با اقدامات سریع، عامل اصلی در محله تهرانپارس را شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران اعلام کرد: خودرویی که مالک آن تنها دود مختصری از داشبورد دیده بود، دقایقی بعد در میدان آزادی به‌طور کامل شعله‌ور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفه‌ای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری ۲۱۰ میلیارد تومانی میان بنیاد علوی و سازمان منطقه آزاد قشم با هدف محرومیت‌زدایی، ارتقای شاخص‌های اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در جزیره قشم، صبح امروز با حضور مدیرعاملان دو مجموعه به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است