بین‌الملل 19:56 - 12 آذر 1403
در پی پافشاری نخست‌وزیر فرانسه بر تصویب لایحه‌ای مرتبط با بودجه خدمات بیمه اجتماعی، جریان مخالف چپ‌گرا در پارلمان فرانسه خواستار رأی عدم‌اعتماد به نخست‌وزیر شد.

احتمال انحلال دولت فرانسه

پس از آنکه «میشل بارنیه» نخست‌وزیر فرانسه با استفاده از اختیارات خود و بدون تایید پارلمان این کشور، یک لایحه مرتبط با بیمه اجتماعی را تصویب کرد، ائتلاف مخالف چپ‌گرا در پارلمان فرانسه خواستار رأی عدم‌اعتماد برای کابینه و انحلال دولت شده است.

میشل بارنیه که برای جلب رضایت حزب راست‌گرای «اجتماع ملی» در یک لایحه امنیت اجتماعی، در آخرین دقایق تغییراتی در این لایحه اعمال کرده بود، در نهایت خطر انحلال دولت را به جان خرید و این لایحه را با استفاده از اختیارات ویژه نخست‌وزیر و بدون نیاز به رأی موافق پارلمان، تصویب کرد.

به گزارش بی‌بی‌سی، احزاب اپوزیسیون فرانسه قرار است برای ارائه رأی عدم‌اعتماد به بارنیه تشکیل جلسه دهند و بعید است که او از این جلسه جان سالم به در برد؛ جلسه‌ای که احتمالاً در روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

بارنیه در پارلمان فرانسه گفت: «فکر نمی‌کنم مردم فرانسه ما را برای اولویت دادن به منافع حزبی نسبت به آینده کشور، ببخشند. حالا همه باید مانند من، مسئولیت کار خود را بپذیرند.»

«ماتلید پنو» از حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر اعلام کرده است که همین امروز (دوشنبه) درخواست رسمی تشکیل جلسه برای اعطای رأی عدم اعتماد به کابینه را به پارلمان ارائه خواهد داد.

چندین حزب از ائتلاف چپ‌گرای پارلمان فرانسه همین حالا اعلام کرده‌اند که به بارنیه رأی منفی خواهند داد و «مارین لوپن» رهبر جریان راست افراطی در پارلمان گفته است اگر بارنیه با درخواست‌های وی در خصوص حقوق بازنشستگی موافقت نکند، با رأی عدم اعتماد جریان راست مواجه خواهد شد.

بارنیه که از جریان راست میانه برآمده، در ماه سپتامبر توسط «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، مامور تشکیل دولت شد. خشم شدید ائتلاف چپ‌گرای پارلمان فرانسه از این اقدام ماکرون باعث شده تا رئیس‌جمهور فرانسه و دولت بارنیه به حمایت حزب راست افراطی «اجتماع ملی» وابستگی شدیدی داشته باشند.


12122852
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید که این اتحادیه علیرغم انتقادات در استراتژی امنیت ملی، ایالات متحده را متحد خود می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مدیریت بحران اندونزی اعلام کرد که سیل‌های ویرانگر و رانش زمین بیش از ۹۰۰ نفر را در جزیره سوماترا کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه چندین پهپاد مشکوک بر فراز یک پایگاه به شدت محافظت‌شده که محل نگهداری زیردریایی‌های بالستیک هسته‌ای است، پرواز می‌کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سودان، نیرو‌های پشتیبانی سریع (RSF) را به کشتن ۷۹ غیرنظامی در حمله پهپادی به کردفان غربی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در سخنرانی خود در مجمع دوحه گفت که مذاکرات در مورد اجرای آتش بس در غزه در مرحله حساسی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه با نزدیک شدن به اولین سالگرد دستگیری دکتر حسام ابوصفیه پرونده او را به جامعه بین‌المللی یادآوری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است