اجتماعی 15:05 - 20 شهریور 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک انبار پوشاک قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در یک ساختمان ۴ طبقه خبر داد. ‏

کشف انبار پوشاک در ساختمان ۴ طبقه

سرهنگ کارآگاه  مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر اعلام کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز حین گشت زنی در محدوده  خیابان  ۱۵ خرداد  تهران  متوجه تردد مشکوک یک دستگاه خودرو وانت به داخل یک ساختمان مسکونی ۴ طبقه شدند.

وی عنوان داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد طبقه چهارم ساختمان به انبار پوشاک تبدیل شده است و مالک ساختمان با همکاری خودرو‌های شوتی مقادیر زیادی پوشاک  از جنوب کشور تهیه و به این مکان انتقال داده است. 

افشاری به هماهنگی‌های قضائی اشاره کرد و  افزود: در بازدید از این مکان  ۱۴ هزار و ۲۹۶ ثوب پوشاک زنانه و ۳ هزار و ۴۸۰ شال و روسری خارجی کشف و به مقر پلیس انتقال یافت. 

این مقام پلیس با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۱۵  میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: قاچاق کالا برای کشور خطر امنیتی و اقتصادی را در پی دارد.  

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از شهروندان درخواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.


12091356
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری مترو تهران از اختلال در خط ۴ مترو به دلیل نقص فنی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در سومین همایش بین المللی شهر پایدار ویژه شهرداری‌ها ، در جمع شهرداران به بررسی جنبه‌های محیط زیستی مدیریت پسماند در شرایط اضطراری پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته امداد و شرکت سایپا به منظور واگذاری هزار دستگاه خودروی وانت به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته امداد و شرکت سایپا به منظور واگذاری هزار دستگاه خودروی وانت به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل رسالت و باند جنوبی تونل شهدای غزه به دلیل انجام عملیات تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات امشب مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: اظهار نظر در مورد احکام اسلامی از شئون فقهاء عظام و دانشمندان اسلامی است و غیرمتخصص نباید نظر دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هیأت حقوق بشری اندونزی در بازدید از بخش‌های مختلف ندامتگاه اوین، تجاوز رژیم صهیونیستی به این ندامتگاه را محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای بدوی دو فرانسوی بازداشت شده در ایران که به جاسوسی متهم شده بودند را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه قضا در جلسه مشترک رؤسای قوای قضاییه و مجریه با اعضای مجمع کارآفرینان ایران به تبیین و تشریح شاخصه‌ها و مختصات مرتبط با تسهیل امر سرمایه‌گذاری تولیدمحور پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طی ۴۸ ساعت اولیه پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ بیش از ۷هزار نفر از متقاضیان ثبت نام کرده‌اند که فقط از دارندگان فیش تا پایان شهریور ۸۶ بوده‌اند و از ۲۳ مهر اولویت‌های جدید نیز می‌توانند وارد سامانه پنجره واحد سازمان حج وزیارت شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است