اجتماعی 15:05 - 20 شهریور 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک انبار پوشاک قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در یک ساختمان ۴ طبقه خبر داد. ‏

کشف انبار پوشاک در ساختمان ۴ طبقه

سرهنگ کارآگاه  مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر اعلام کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز حین گشت زنی در محدوده  خیابان  ۱۵ خرداد  تهران  متوجه تردد مشکوک یک دستگاه خودرو وانت به داخل یک ساختمان مسکونی ۴ طبقه شدند.

وی عنوان داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد طبقه چهارم ساختمان به انبار پوشاک تبدیل شده است و مالک ساختمان با همکاری خودرو‌های شوتی مقادیر زیادی پوشاک  از جنوب کشور تهیه و به این مکان انتقال داده است. 

افشاری به هماهنگی‌های قضائی اشاره کرد و  افزود: در بازدید از این مکان  ۱۴ هزار و ۲۹۶ ثوب پوشاک زنانه و ۳ هزار و ۴۸۰ شال و روسری خارجی کشف و به مقر پلیس انتقال یافت. 

این مقام پلیس با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۱۵  میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: قاچاق کالا برای کشور خطر امنیتی و اقتصادی را در پی دارد.  

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از شهروندان درخواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.


12091356
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: هفته گذشته خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکیداتی درخصوص ورود به مبحث ارز و مسائل ارزی و نوسانات این بازار داشتیم. تاکید ما بررسی جامع در این فقره است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ از اجرای پروژه دیوار‌های صوتی و حائل در محدوده دوربرگردان غیرهمسطح بزرگراه شهید باقری با هدف کاهش آلودگی صوتی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مجاور این محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از انهدام باند سرقت از منازل در مهرآباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به منظور شرکت در یازدهمین فراهمایی دولت‌های عضو کنوانسیون مبارزه با فساد سازمان ملل متحد به قطر سفر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: بر اساس برآوردها، ایران طی ۳۰ سال آینده وارد مرحله بحرانی در حوزه سالمندی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به صدور هشدار‌های هواشناسی در سطح کشور، از هموطنان خواست تا با توجه به شرایط ناپایدار جوی، از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی اعلام کرد در چارچوب برنامه‌های جدید، تربیت مشاوران تخصصی در حوزه‌هایی مانند اوتیسم، سالمندی و آموزش زبان اشاره در دستور کار قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس در پاسخ به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، مجددا مدعی ابهاماتی در این پرونده شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از رسیدگی به یک پرونده درگیری منجر به قتل در محدوده شرق تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است