بین‌الملل 12:54 - 05 فروردین 1404
برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد بار دیگر نسبت به کمبود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داد.

هشدار دوباره سازمان ملل درباره بحران آب در افغانستان

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد  بار دیگر نسبت به کمبود آب آشامیدنی در افغانستان هشدار داده و اعلام کرده است که ۲۱ میلیون نفر در این کشور به کمک‌های مرتبط با آب، بهداشت و سلامت نیاز دارند.

استفانی لوس، رئیس این برنامه، تأکید کرده که افغانستان همچنان به سرمایه‌گذاری‌های کلان در حوزه زیرساخت‌های آبی نیاز دارد.

به گفته رئیس این برنامه : «شهرهای بزرگی مانند کابل، قندهار و هرات با بحران کمبود آب مواجه هستند، زیرا منابع آب زیرزمینی در حال کاهش است ، سازمان ملل در چندین گزارش نسبت به این وضعیت هشدار داده و بر لزوم سرمایه‌گذاری جدی تأکید کرده است.»

وزارت نیرو و آب افغانستان نیز اعلام کرده است که با همکاری وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و توسعه روستایی، بیش از ۴۰۰ بند آبگردان ساخته و به بهره‌برداری رسیده است.

مطیع‌الله عابد، سخنگوی این وزارتخانه، گفت: «با تلاش مشترک وزارت جهاد کشاورزی و وزارت توسعه روستایی، اقدامات قابل توجهی برای کاهش بحران آب در نظر گرفته شده است.»

این در حالی است که کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز پیش‌تر به مناسبت روز جهانی آب گزارش داده بود که ۳۳ میلیون نفر در افغانستان با مشکل کمبود آب مواجه‌اند.


12170533
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امارات در تماس تلفنی با ترامپ بر ضرورت ارائه کمک‌های بشردوستانه به ساکنان غزه و حمایت از راه‌حل دو دولت تأکید کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش یمن با انتشار بیانیه‌ای از حمله نیروی‌های مسلح به ناو هواپیمابر ترومن و منطقه یافا در اراضی اشغالی اسرائیل خبر داد.
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» نماینده ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت در خصوص سوریه تاکید کرد که ایران در هیچ اقدام بی ثبات کننده ای در سوریه یا منطقه مشارکت ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکالمات محرمانه‌ای که قرار بود با پروتکل‌های امنیتی سخت‌گیرانه انجام شود، حالا به لطف اشتباهات کودکانه تیم دونالد ترامپ، در پیام‌رسان سیگنال و جلوی چشم یک خبرنگار سر از رسانه‌ها درآورده.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهسا حنیفه - رجب طیب اردوغان، سلطان خودخوانده‌ای که با رویای احیای امپراتوری عثمانی بر تخت قدرت تکیه زده، با اظهاراتی گستاخانه علیه تمامیت ارضی ایران مبنی بر اینکه تبریز، شهر تاریخی و غیور ایران، بخشی از «جغرافیای معنوی»...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با عقب‌نشینی آمریکا از حمایت نظامی اوکراین، اروپا با چالشی حیاتی رو‌به‌رو شده است: آیا قادر خواهد بود بدون کمک آمریکا جنگ را ادامه دهد؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس در بیانیه‌ای از مردم آزاده در سراسر دنیا خواست آخر هفته برای حمایت از مردم فلسطین به خیابان‌ها بیایند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه اعلام کرد که آتش‌بس جزئی که عصر امروز اعلام شد پیش شرط دارد و برای اجرای آن باید بخشی از تحریم‌های غرب علیه مسکو برداشته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید توقف حملات در دریای سیاه از امروز آغاز می‌شود و اگر روسیه آن را نقض کند، کی‌یف خواستار تحریم این کشور خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای پیام‌های مقامات ارشد دولت آمریکا در یک پیام‌رسان، دموکرات‌ها خواستار استعفای مشاور امنیت ملی و وزیر دفاع این کشور شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است