اقتصادی 13:16 - 11 مرداد 1403
دبیر انجمن انبوه سازان مسکن گفت: افزایش دو برابری قیمت سیمان و رسیدن هر کیسه آن به ۱۷۰ هزار تومان مقطعی بوده و اثر چندانی در بازار مسکن نخواهد داشت.

قیمت سیمان به هر کیسه ۱۷۰ هزار تومان رسید

فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند افزایشی قیمت مسکن را شاهد هستیم، گفت: افزایش قیمت سیمان و فولاد به دلیل تعطیلی کارخانجات سیمان و سایر کارخانجات مصالح ساختمانی از ابتدای تابستان همزمان با نوسانات انرژی را شاهد هستیم که این خود باعث ایجاد دردسر‌هایی در این حوزه شده است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه قیمت سیمان به دلیل قطعی برق کارخانه‌ها دو برابر افزایش یافته گفت:کمبود سیمان عامل تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن شده است.

 پورحاجت اظهار کرد: برنامه‌های مربوط به پایداری شبکه برق کشور منجر به تعطیلی کارخانه‌های سیمان شده و این وضعیت در روند توزیع سیمان اخلال ایجاد کرده است.

او افزود: طی یک هفته اخیر سیمان دیگر در بازار نیست و کمبود سیمان عاملی برای تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن کشور شده که البته این افزایش قیمت سیمان مقطعی بوده و اثر گذاری آن هم در این بازار موقتی است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان بیان کرد: هم اکنون در بازار هر کیسه سیمان بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان به مصرف کننده تحویل می‌شود، این در حالی است که سه هفته قبل هر کیسه سیمان با قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان توزیع می‌شد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12078746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:طی سه روز آینده در غالب مناطق کشور روند افزایش دما انتظار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: با شروع کار من به عنوان وزیر، صنعت آب و برق با بحران مواجه بود، اما با تلاش‌های صورت‌گرفته، زمستان امسال بدون خاموشی سپری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو گفت: اگر در تهران بخواهید از کولرگازی استفاده کنید باید نیازتان را از تابلو‌های بورس انرژی تهیه کنید و با استفاده از هوشمندسازی شبکه برق مشترکین قطع نمی‌شود، اما محدود می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو گفت: مشترکینی که خارج از الگوی مصرف نسبت به مصرف بیش از الگو اقدام کنند، به میزانی که برق از تابلو‌های موازی، تابلو‌های سبز یا تابلوی آزاد یا تابلوی بهینه‌سازی یا گواهی ظرفیت خریداری کنند، برق را بدون ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری بهمن مددجویان بهزیستی به‌صورت مستقیم و مستمری مددجویان کمیته امداد به حساب آن نهاد واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: حفاظت از نهال‌های جوان و درختان کهنسال در برابر بارندگی و وزش باد نسبتا شدید در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: قرار است هفته آینده در جلسه شورا بررسی و نرخ به رای گذاشته شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سایپا با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه کدال قیمت جدید درب کارخانه محصولات خود را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران، در حاشیه دومین اجلاس «اقتصاد‌های نوظهور» در شهر «العُلا» عربستان سعودی، با وزیران اقتصاد قطر، پاکستان و ازبکستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محور‌های مواصلاتی کشور از روز سه‌شنبه تا شنبه (۲۱ تا ۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۴) خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است