اقتصادی 13:16 - 11 مرداد 1403
دبیر انجمن انبوه سازان مسکن گفت: افزایش دو برابری قیمت سیمان و رسیدن هر کیسه آن به ۱۷۰ هزار تومان مقطعی بوده و اثر چندانی در بازار مسکن نخواهد داشت.

قیمت سیمان به هر کیسه ۱۷۰ هزار تومان رسید

فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند افزایشی قیمت مسکن را شاهد هستیم، گفت: افزایش قیمت سیمان و فولاد به دلیل تعطیلی کارخانجات سیمان و سایر کارخانجات مصالح ساختمانی از ابتدای تابستان همزمان با نوسانات انرژی را شاهد هستیم که این خود باعث ایجاد دردسر‌هایی در این حوزه شده است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه قیمت سیمان به دلیل قطعی برق کارخانه‌ها دو برابر افزایش یافته گفت:کمبود سیمان عامل تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن شده است.

 پورحاجت اظهار کرد: برنامه‌های مربوط به پایداری شبکه برق کشور منجر به تعطیلی کارخانه‌های سیمان شده و این وضعیت در روند توزیع سیمان اخلال ایجاد کرده است.

او افزود: طی یک هفته اخیر سیمان دیگر در بازار نیست و کمبود سیمان عاملی برای تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن کشور شده که البته این افزایش قیمت سیمان مقطعی بوده و اثر گذاری آن هم در این بازار موقتی است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان بیان کرد: هم اکنون در بازار هر کیسه سیمان بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان به مصرف کننده تحویل می‌شود، این در حالی است که سه هفته قبل هر کیسه سیمان با قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان توزیع می‌شد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12078746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت: تخفیف‌های غیر واقعی از سوی بازرسان اتاق اصناف در حال رسیدگی است و مردم مراقب کلاهبرداری‌ها در این زمینه باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سی و چهارمین اجلاس مجمع سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) از روز دوشنبه سوم آذر ماه ۱۴۰۴ به مدت دو هفته در مقر سازمان بین‌المللی مذکور در لندن برگزار می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به‌دنبال توافق تازه میان بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی و اجرای حکم مندرج در قانون مالیات ارزش افزوده، اجرای مرحله نخست طرح «کسر علی‌الحساب از تراکنش‌های کارت‌خوان» آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سی و چهارمین اجلاس مجمع سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) از روز دوشنبه سوم آذر ماه ۱۴۰۴ به مدت دو هفته در مقر سازمان بین‌المللی مذکور در لندن برگزار می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اجرای طرح محلات ۲۰۲۰ در کلان‌شهر‌ها کلید خورده و متقاضیان با هر آورده‌ای بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خانه دار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اجرای طرح محلات ۲۰۲۰ در کلان‌شهر‌ها کلید خورده و متقاضیان با هر آورده‌ای بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خانه دار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طی سال گذشته، طول شبکه‌های فشار متوسط و فشار ضعیف در بخش شهری و روستایی کشور به ترتیب ۶۳۹۴ و ۳۹۰۶ کیلومتر افزایش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن گفت: پیشنهاد افزایش میزان تسهیلات مسکن روستایی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان را خواهیم داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلانشهر‌ها خبر داد و گفت: در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پر تردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است