اقتصادی 13:16 - 11 مرداد 1403
دبیر انجمن انبوه سازان مسکن گفت: افزایش دو برابری قیمت سیمان و رسیدن هر کیسه آن به ۱۷۰ هزار تومان مقطعی بوده و اثر چندانی در بازار مسکن نخواهد داشت.

قیمت سیمان به هر کیسه ۱۷۰ هزار تومان رسید

فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند افزایشی قیمت مسکن را شاهد هستیم، گفت: افزایش قیمت سیمان و فولاد به دلیل تعطیلی کارخانجات سیمان و سایر کارخانجات مصالح ساختمانی از ابتدای تابستان همزمان با نوسانات انرژی را شاهد هستیم که این خود باعث ایجاد دردسر‌هایی در این حوزه شده است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه قیمت سیمان به دلیل قطعی برق کارخانه‌ها دو برابر افزایش یافته گفت:کمبود سیمان عامل تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن شده است.

 پورحاجت اظهار کرد: برنامه‌های مربوط به پایداری شبکه برق کشور منجر به تعطیلی کارخانه‌های سیمان شده و این وضعیت در روند توزیع سیمان اخلال ایجاد کرده است.

او افزود: طی یک هفته اخیر سیمان دیگر در بازار نیست و کمبود سیمان عاملی برای تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن کشور شده که البته این افزایش قیمت سیمان مقطعی بوده و اثر گذاری آن هم در این بازار موقتی است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان بیان کرد: هم اکنون در بازار هر کیسه سیمان بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان به مصرف کننده تحویل می‌شود، این در حالی است که سه هفته قبل هر کیسه سیمان با قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان توزیع می‌شد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12078746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:سامانه بارشی به کشور از شنبه وارد کشور شده و نواحی غربی را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: بررسی سابقه اجاره مالکیت و شفافیت در بازار مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در مسیر شمال به جنوب برخی جاده‌های شمالی منتهی به تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری گفت: براساس برنامه هفتم سالانه ۳۵۰ هزارهکتار اراضی به سامانه نوین آبیاری تجهیز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل ایدرو از تصویب بسته حمایتی و افزایش سقف اعتباری شرکت‌های خودروساز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، با تأکید بر نقش مهم فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف انرژی، اعلام کرد که طرح سبا با محوریت آموزش خانواده‌ها، مادران و دانش‌آموزان برای اصلاح عادات مصرفی در سراسر کشور در حال اجرا و توسعه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با اصلاح الگوی کشت، بهره وری منابع آب و امنیت غذایی کشور افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل با کاهش ۳.۲۵ درصد به سه میلیون و نود و هشت هزار و هفتصد و شصت و سه واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: توصیه من این است که از سرمایه اصلی خود استفاده نکنند و فقط از سرمایه‌های مازاد خود برای خرید طلا استفاده کنند. این روش می‌تواند به کاهش ریسک مالی افراد کمک کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است