اقتصادی 13:16 - 11 مرداد 1403
دبیر انجمن انبوه سازان مسکن گفت: افزایش دو برابری قیمت سیمان و رسیدن هر کیسه آن به ۱۷۰ هزار تومان مقطعی بوده و اثر چندانی در بازار مسکن نخواهد داشت.

قیمت سیمان به هر کیسه ۱۷۰ هزار تومان رسید

فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند افزایشی قیمت مسکن را شاهد هستیم، گفت: افزایش قیمت سیمان و فولاد به دلیل تعطیلی کارخانجات سیمان و سایر کارخانجات مصالح ساختمانی از ابتدای تابستان همزمان با نوسانات انرژی را شاهد هستیم که این خود باعث ایجاد دردسر‌هایی در این حوزه شده است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه قیمت سیمان به دلیل قطعی برق کارخانه‌ها دو برابر افزایش یافته گفت:کمبود سیمان عامل تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن شده است.

 پورحاجت اظهار کرد: برنامه‌های مربوط به پایداری شبکه برق کشور منجر به تعطیلی کارخانه‌های سیمان شده و این وضعیت در روند توزیع سیمان اخلال ایجاد کرده است.

او افزود: طی یک هفته اخیر سیمان دیگر در بازار نیست و کمبود سیمان عاملی برای تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن کشور شده که البته این افزایش قیمت سیمان مقطعی بوده و اثر گذاری آن هم در این بازار موقتی است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان بیان کرد: هم اکنون در بازار هر کیسه سیمان بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان به مصرف کننده تحویل می‌شود، این در حالی است که سه هفته قبل هر کیسه سیمان با قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان توزیع می‌شد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12078746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: امشب و فردا در بیشتر مناطق بویژه مناطق واقع در نیمه شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:آزادراه قم–تهران حدفاصل تورو‌قوز‌آباد تا بهشت زهرا ترافیک سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی گفت:شورای‌عالی شهرسازی، ریل‌پایه بودن شهر جدید مکران مرکزی را تأیید کرده و مقرر شده الزامات و زیرساخت‌های لازم از ابتدای طراحی در نظر گرفته شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی طرح‌های سازمان بنادر گفت:ایران امروز دارای ۱۱ بندر اصلی و ۳۵ بندر تجاری فعال با ظرفیت اسمی ۳۰۰ میلیون تن است که از این میان، پنج بندر قابلیت تبدیل شدن به بنادر نسل سوم را دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۱۷ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:قطار میانه_ اردبیل به صورت آزمایشی حرکت کرد، اما بهره‌برداری کامل از آن تا پایان اسفند ماه انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:قطار میانه_ اردبیل به صورت آزمایشی حرکت کرد، اما بهره‌برداری کامل از آن تا پایان اسفند ماه انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام شرکت توانیر، افزایش ظرفیت پست‌های برق کشور از ۲۶٬۸۰۷ مگاولت‌آمپر در سال ۱۳۵۷ به ۵۹۱٬۷۴۵ مگاولت‌آمپر در سال ۱۴۰۴، که معادل رشدی بیش از ۲۲ برابر است، یکی از شاخص‌ترین دستاورد‌های زیرساختی کشور در حوزه انرژی به شمار می‌آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۵ بهمن در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با رشد ۱.۹۵ درصدی به ارتفاع ۴ میلیون و ۵۹ هزار واحدی بازگشت، اما شاخص هم‌وزن با کاهش ۱.۲۶ درصدی به سطح ۱ میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید که نشان می‌دهد بخش عمده نماد‌های کوچک و متوسط عملکرد ضعیف‌تری نسبت به نماد‌ها...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است