اقتصادی 13:16 - 11 مرداد 1403
دبیر انجمن انبوه سازان مسکن گفت: افزایش دو برابری قیمت سیمان و رسیدن هر کیسه آن به ۱۷۰ هزار تومان مقطعی بوده و اثر چندانی در بازار مسکن نخواهد داشت.

قیمت سیمان به هر کیسه ۱۷۰ هزار تومان رسید

فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند افزایشی قیمت مسکن را شاهد هستیم، گفت: افزایش قیمت سیمان و فولاد به دلیل تعطیلی کارخانجات سیمان و سایر کارخانجات مصالح ساختمانی از ابتدای تابستان همزمان با نوسانات انرژی را شاهد هستیم که این خود باعث ایجاد دردسر‌هایی در این حوزه شده است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه قیمت سیمان به دلیل قطعی برق کارخانه‌ها دو برابر افزایش یافته گفت:کمبود سیمان عامل تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن شده است.

 پورحاجت اظهار کرد: برنامه‌های مربوط به پایداری شبکه برق کشور منجر به تعطیلی کارخانه‌های سیمان شده و این وضعیت در روند توزیع سیمان اخلال ایجاد کرده است.

او افزود: طی یک هفته اخیر سیمان دیگر در بازار نیست و کمبود سیمان عاملی برای تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن کشور شده که البته این افزایش قیمت سیمان مقطعی بوده و اثر گذاری آن هم در این بازار موقتی است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان بیان کرد: هم اکنون در بازار هر کیسه سیمان بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان به مصرف کننده تحویل می‌شود، این در حالی است که سه هفته قبل هر کیسه سیمان با قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان توزیع می‌شد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12078746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش مصرف گاز در روزهای سرد اخیر، از مردم خواست با مدیریت مصرف، صنعت گاز کشور را در عبور از این شرایط همراهی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در واکنش به شایعه استعفای خود گفت: جایی نمیرم و خدمتگزاری به مردم باعث افتخار من است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارش‌ها طی امشب در بیشتر مناطق کشور از وقوع یخبندان برای فردا در برخی نقاط خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت:قیمت محصولات پتروشیمی به نصف کاهش یافته، اما قیمت خوراک، آب و انرژی ما در برخی موارد ۱۰ برابر، ۱۵ برابر، ۲۰ برابر و حتی تا ۳۰ برابر افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان امور مالیاتی از تجدیدنظر شورای عالی هماهنگی سران قوا در ادامه فراخوان اصناف برای الحاق به اعتبار مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی معاونت توسعه بازرگانی اعلام کرد: برنامه‌ریزی ابتدای سال برای تأمین ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن روغن، شامل واردات روغن خام، پالم و تولید داخلی دانه‌های روغنی انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر امور مالی شرکت ملی نفت گفت: قیمت جهانی نفت درماه‌های اخیر حدود ۲۱ درصد نسبت به دوره‌های قبلی کاهش یافته که رقم قابل ملاحظه‌ای است، اما وزارت نفت با افزایش حجم صادرات و کاهش تخفیف‌ها، تاحدودی کاهش قیمت‌ها را جبران کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:ظرفیت تولید اسمی پتروشیمی بندر امام در سال‌های گذشته به حدود ۵.۹ میلیون تن رسید و حتی در مقاطعی نزدیک به ۶ میلیون تن تولید نیز محقق شد، اما طی پنج تا شش سال اخیر به دلیل کاهش خوراک، تولید تا حدود ۳.۶ میلیون تن کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است