اجتماعی 16:46 - 12 تیر 1399
سازمان هواشناسی هشدار داد
سازمان هواشناسی کشور با صدور دو هشدار از رگبار باران در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان خبر داده است. همچنین بر اساس هشدار این سازمان از امروز (۱۲ تیر)، وزش بادهای ۱۲۰ روزه در سه استان کشور تشدید می‌شود.

رگبار باران در ۲ استان و تشدید بادهای ۱۲۰ روزه در ۳ استان

به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی سازمان هواشناسی آمده است که امروز (۱۲ تیر) رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش دید در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان پیش‌بینی می‌شود. از این‌رو آبگرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها، وزش باد شدید، وقوع صاعقه و در برخی نقاط گرد و خاک دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی در ادامه توصیه کرده است که از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها وصعود به ارتفاعات این مناطق خودداری شود.



این سازمان در هشدار زرد دیگری از وزش باد شدید و خیزش موقت گرد و خاک به ویژه در ساعات بعد ازظهر و اوایل شب در برخی از استان‌های کشور خبر داده است.

بر اساس این هشدار امروز (۱۲ تیر) این شرایط جوی در استان‌های خراسان رضوی، سمنان، قزوین، البرز، جنوب تهران، اصفهان و نیمه شرقی یزد پیش‌بینی‌ می‌شود و فردا (۱۳ تیر) نیز در خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، قزوین، البرز، اصفهان و نیمه شرقی یزد تداوم دارد.

وزش باد شدید روز شنبه (۱۴ تیر) نیز در استان‌های خراسان رضوی، یزد، سمنان، قم و اصفهان پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی در ادامه هشدار خود تاکید کرده است که احتمال آسیب به سازه‌های موقت و گلخانه‌ها، سقوط تابلوهای تبلیغاتی و اشیا سبک، شکستن سرشاخه درختان و احتمال کاهش دید افقی و کیفیت هوا وجود دارد. از این‌رو سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها محکم شوند.

در ادامه سازمان هواشناسی نسبت به تشدید بادهای ۱۲۰ روزه از امروز (۱۲ تیر) تا روز دوشنبه (۱۶ تیر) در استان‌های خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی کرمان خبر داده و توصیه کرده است که در ترددهای جاده‌ای احتیاط و از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری شود همچنین طی این مدت احتمال آسیب به سازه‌های موقت و گلخانه‌ها و سقوط تابلوهای تبلیغاتی و اشیا سبک وجود دارد.

انتهای پیام


10600073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران از افتتاح رسمی باغ راه حضرت فاطمه زهرا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روز‌های آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درِ منازل اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز تشکیل می‌شود تا درباره احتمال غیرحضوری شدن مدارس، دانشگاه‌ها و دورکاری ادارات تصمیم‌گیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد که رسانه‌های ضدانقلاب نام محکوم امنیتی را برجسته می‌کنند که در جنگ ۱۲ روزه از پدافند و استحکامات نظامی فیلم گرفته و برای شبکه‌های معاند فرستاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره شایعات فضای مجازی مبنی بر استفاده سارقان از «طلایاب» اعلام کرد: چنین ادعایی کاملاً کذب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور طی روز جمعه ۱۴ آذر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است