سیاسی 23:35 - 02 تیر 1400
سخنگوی کاخ سفید، تاکید کرد که بین دو موضوع توقیف دامنه‌های وبسایت‌های خبری مرتبط با ایران و گفت‌وگوهای وین، ارتباطی وجود ندارد.

جن ساکی: توقیف دامنه‌های وبسایت‌های مرتبط با ایران، ارتباطی به مذاکرات وین ندارد

به گزارش ایسنا به نقل از وی او ای، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در توییتی نوشت: به تازگی دور ششم مذاکرات پایان یافته و همه تیم‌های مذاکره کننده در پایتخت کشورهای خود در حال مشورت در این زمینه هستند. ما ادامه مذاکرات را پیشرفت در مسیر دستیابی به راه حل دیپلماتیک می دانیم. ما امیدواریم که طرف‌های دیگر مذاکرات نیز همین گونه به مساله نگاه کنند. بار دیگر می‌گویم که این اقدام توسط وزارت دادگستری صورت گرفت و نه به شکل هماهنگ با دیگر جنبه های مذاکراتمان.

به گزارش ایسنا، وزارت دادگستری آمریکا شامگاه سه شنبه با اشاره به تحریم هایی که مانع سازمانها از ارائه خدمات به ایران می شوند، اعلام کرد که بیش از ۳۰ وب‌سایت مورد استفاده رسانه های دولتی ایران را مسدود کرده است. 

این وزارتخانه آمریکایی در یک بیانیه گفت که اقدام مربوطه شامل ۳۳ وب سایت مورد استفاده اتحادیه رادیو و تلویزیون ایران (IRTVU) و سه وب سایت دیگر مورد استفاده کتائب حزب الله به خاطر تخطی از تحریم‌های آمریکا می شود.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین در بیانیه‌اش آورده است که در اکتبر گذشته، اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا(OFAC) اتحادیه رادیو و تلویزیون ایران را به خاطر اداره شدن توسط حکومت ایران در لیست سیاه قرار داده بود، بنابراین برای فعالیت در آمریکا به مجوز OFAC احتیاج داشتند.

سخنگوی نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل در واکنش به توقیف دامنه برخی وب‌سایت‌های ایرانی توسط آمریکا، آن را تلاش برای محدودسازی آزادی بیان تلقی کرد.

شاهرخ ناظمی، سخنگوی هیئت نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل درباره توقیف دامنه برخی از وب سایت ها از سوی وزرات دادگستری آمریکا گفت که این کشور سعی دارد مانع آزادی بیان شود. 

ناظمی ادامه داد: با رد کردن این اقدام غیرقانونی و زورگویانه که تلاشی است برای محدودسازی آزادی بیان، این مسئله از مجاری قانونی پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام


11120171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در جریان بازدید از نمایشگاه ایران ساخت، از چهار دستاورد پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای سازمان انرژی اتمی رونمایی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس اسناد همکاری را امضا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص رویکرد دولت نسبت به تنوع مدارس، گفت: رویکرد دولت پرهیز از تنوع مدارس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: ارتقاء روز به روز، مستمر و دائمی توان پدافند هوایی ایران اسلامی، از اولویت‌های کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که علاوه بر ۷۰ رادیودارو، تولید ۲۰ رادیوداروی دیگر را در فاز تحقیقات در دستور کار داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با رئیس‌جمهور بلاروس دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: اساسنامه
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» صورت‌های مالی تمام شرکت‌های دولتی توسط دیوان محاسبات کشور مورد بررسی قرار گرفت. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فلسفی می‌گوید نتیجه سفر رئیس مجلس اتیوپی به ایران امضای تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد‌های مشترک در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، دیپلماتیک و امنیتی بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است