اجتماعی 20:07 - 10 اسفند 1399
شهردار منطقه ۱۲ تهران:
نخستین دوره لیگ داژبال دختران تلاشگر و دومین دوره لیگ فوتبال پسران آینده‌ساز شهر تهران، به میزبانی شهرداری منطقه ۱۲ برگزار شد.

ورزش و توجه به فرهنگ پهلوانی از برنامه‌های شهرداری است

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، "امیر محسنی" مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در مراسم اختتامیه این رقابت‌ها گفت:‌ منطقه ۱۲ از مناطق پرکار شهر تهران و با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در قلب ‌پایتخت موضوعات فرهنگی و اجتماعی فراوانی را دربر می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که این دو لیگ به مناسبت دهه فجر آغاز شد و امروز(یکشنبه، ۱۰ اسفند) فینال این مسابقات را برگزار کردیم، عنوان کرد: در این مسابقات مناطق ۲، ۴ و ۱۲ رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند. جامعه هدف ما در این دوره از مسابقات شامل گروه سنی ۸ تا ۱۶ سال بود و پسران در رشته فوتبال و دختران در رشته داژبال شرکت کردند.

"علی‌محمد سعادتی"، شهردار منطقه ۱۲ تهران نیز با اشاره به این‌که ورزش، آینده این کودکان را تغییر می‌دهد، افزود: در این حوزه بالطبع با انواع محدودیت‌ها روبه‌رو هستیم اما تمامی این تلاش‌ها نور امیدی را برای آینده این کودکان روشن خواهد کرد.

وی با اشاره به برگزاری این مسابقات در گروه سنی کودک و نوجوان، تاکید کرد: به‌طور حتم موضوع ورزش و توجه به فرهنگ پهلوانی در سطوح ورزش‌های شهروندی یکی از پایه‌های برنامه‌های شهرداری تهران است.

به گفته شهردار منطقه ۱۲ تهران، این‌گونه فعالیت‌ها در سطح محلات و شناخت استعدادیابی در حوزه تندرستی و سلامت شهروندان، اثرگذار است.

گفتنی است، در رقابت‌های فوتبال کودکان آینده‌ساز تیم‌ منطقه ۲ تهران رتبه نخست و تیم‌های مناطق ۴ و ۱۲ رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند. در رقابت‌های داژبال نیز تیم‌های مناطق ۱۵، ۱۶ و یک رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام


10971280
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران تاکید کرد: نظارت بر بازار و مقابله با احتکار، وظیفه‌ای قانونی و شرعی است و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر نقش کلیدی بازار در عبور از شرایط دشوار اقتصادی و امنیتی کشور، گفت: امروز در کنار فشار‌های اقتصادی، با جنگ ترکیبی و عملیات روانی دشمن مواجه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ۱۰ روز گذشته پلیس امنیت اقتصادی در بازدید‌های صورت گرفته موفق به کشف بیش از ۷ هزار تن انواع کالای اساسی از جمله برنج، روغن، فراورده‌های گوشتی و دستگیری ۷۱ نفر از متهمان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است