اجتماعی 20:07 - 10 اسفند 1399
شهردار منطقه ۱۲ تهران:
نخستین دوره لیگ داژبال دختران تلاشگر و دومین دوره لیگ فوتبال پسران آینده‌ساز شهر تهران، به میزبانی شهرداری منطقه ۱۲ برگزار شد.

ورزش و توجه به فرهنگ پهلوانی از برنامه‌های شهرداری است

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، "امیر محسنی" مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در مراسم اختتامیه این رقابت‌ها گفت:‌ منطقه ۱۲ از مناطق پرکار شهر تهران و با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در قلب ‌پایتخت موضوعات فرهنگی و اجتماعی فراوانی را دربر می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که این دو لیگ به مناسبت دهه فجر آغاز شد و امروز(یکشنبه، ۱۰ اسفند) فینال این مسابقات را برگزار کردیم، عنوان کرد: در این مسابقات مناطق ۲، ۴ و ۱۲ رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند. جامعه هدف ما در این دوره از مسابقات شامل گروه سنی ۸ تا ۱۶ سال بود و پسران در رشته فوتبال و دختران در رشته داژبال شرکت کردند.

"علی‌محمد سعادتی"، شهردار منطقه ۱۲ تهران نیز با اشاره به این‌که ورزش، آینده این کودکان را تغییر می‌دهد، افزود: در این حوزه بالطبع با انواع محدودیت‌ها روبه‌رو هستیم اما تمامی این تلاش‌ها نور امیدی را برای آینده این کودکان روشن خواهد کرد.

وی با اشاره به برگزاری این مسابقات در گروه سنی کودک و نوجوان، تاکید کرد: به‌طور حتم موضوع ورزش و توجه به فرهنگ پهلوانی در سطوح ورزش‌های شهروندی یکی از پایه‌های برنامه‌های شهرداری تهران است.

به گفته شهردار منطقه ۱۲ تهران، این‌گونه فعالیت‌ها در سطح محلات و شناخت استعدادیابی در حوزه تندرستی و سلامت شهروندان، اثرگذار است.

گفتنی است، در رقابت‌های فوتبال کودکان آینده‌ساز تیم‌ منطقه ۲ تهران رتبه نخست و تیم‌های مناطق ۴ و ۱۲ رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند. در رقابت‌های داژبال نیز تیم‌های مناطق ۱۵، ۱۶ و یک رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام


10971280
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است