سیاسی 11:52 - 23 بهمن 1402
سال گذشته جمعیت حاضر در راهپیمایی ۲۲بهمن نسبت به سال۹۸ یعنی سال قبل از کرونا، ۳۰درصد افزایش داشت. امسال نیز معاون امنیتی وزارت کشور گفت براساس آمار جمع‌آوری‌شده، تعداد شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲بهمن بیش از ۲۰درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است

ماجرای رشد 20 درصدی حضور در راهپیمایی 22 بهمن

خبرگزاری فارس‌ ـ یادداشت ـ علی مهدیان؛ استاد حوزه و دانشگاه: سال گذشته جمعیت حاضر در راهپیمایی ۲۲بهمن نسبت به سال۹۸ یعنی سال قبل از کرونا، ۳۰درصد افزایش داشت. برآوردها جمعیت ۲۱میلیون نفر را برای سال گذشته نشان می‌داد. امسال نیز معاون امنیتی وزارت کشور گفت براساس آمار جمع‌آوری‌شده، تعداد شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲بهمن بیش از ۲۰درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته یعنی بیش از ۲۵میلیون نفر در راهپیمایی امسال شرکت کرده‌اند.

اما چرا؟ این افزایش جمعیت راهپیمایی در این دو سال پی‌درپی چه دلیلی دارد؟ عدد ۲۵میلیون نفر عدد بسیار بالایی است، یعنی از هر سه، چهار نفر ایرانی یک نفر روز ۲۲بهمن در خیابان‌ها بوده. اگر این جمعیت با همه ارتباطات اجتماعی و خانوادگی‌شان ملاحظه شوند، یعنی تقریبا در ایران هرکس خودش یا نزدیکانش به‌گونه‌ای متوجه این راهپیمایی بوده‌اند. این یک قدرت‌نمایی تمام‌عیار است. همه هم می‌دانند عایدی این حضور نه به جیب این دولت و آن دولت بلکه به جیب اصل انقلاب و اصل نظام اسلامی می‌رود.

تازه این آمارها شور و نشاط و کیفیت حضور مردم را نشان نمی‌دهند. آن را باید از نزدیک دید و توصیف کرد. چرا اینطور است؟ مگر مردم در فشار نیستند؟ مگر هنوز فشار تورم ۴۰درصد باعث کوچک‌شدن سفره‌هایشان نمی‌شود؟ مگر فشار جنگ روانی و رسانه‌ای مردم را بمباران نمی‌کند؟ پس چطور اکثریت این جمعیت را طبقه متوسط و محروم ایران که بیش از دیگران زیر بار فشار هستند، تشکیل می‌دهند؟ ماجرا از چه قرار است؟

واقعیت آن است که این نظام و انقلاب به چیزی گره‌خورده که عمق قلب و وجود همه ایران را شکل می‌دهد.

بازی‌های تیم فوتبال را دیدید، سجده‌ها، ذکرها، دعاها، ایران‌ایران گفتن‌ها، مقابل توهین‌ها سینه‌سپرکردن‌ها. سخنان هنرمندان را در جشنواره فجر دیدید؟ رابطه عاشقانه با شهدا و خانواده‌هایشان، عقیده دینی داشتن. جمعیت نسل نوجوان و جوان ما را در اعتکاف دیدید. ایران یک بنمایه مستحکم دارد به نام ایمان. ایرانی از کسانی که ظاهرفریبی کنند به نام دین دلخوشی ندارد. از این جماعت زیاد هم ضربه خورده. برای همین به هر کس دم از دین و ایمان بزند راحت اعتماد نمی‌کند اما و صد اما، ایرانی ایمانش را با هیچ‌چیز عوض نمی‌کند. این آن چیزی است که چشم ظاهربین دشمن نمی‌بیند و محاسبه نمی‌کند. ایرانی‌جماعت اگر در کسی صداقت در ایمان ببیند مثل شهدا مثل حاج قاسم، با همه وجود طرفدار است.

اما این دو سال چه رخ داده؟ آنچه در این دو سال بیش از قبل مشاهده شده خباثت دشمنان انقلاب است. سال گذشته اغتشاشات را همه لمس کردند، حمله به شاهچراغ را دیدند. فحاشی و زشت‌گویی را دیدند. دست‌به‌یکی‌کردن اراذل و اوباش داخلی و خارجی را دیدند، مظلومانه شهید شدن آرمان و روح‌الله را دیدند.

امسال هم مردم غزه را دیدند، کودک‌کشی را دیدند، حمله به زائران حاج قاسم را دیدند. اینها یک اثر روشن دارد و آن اینکه راه ما درست است. دشمن ما که این همه خباثت را در خود جمع کرده حقیقت تمدن خود را نشان داد و واقعیت مسیر ما هم خون مظلومان و معصومان کوچکی است که فقط عزتشان را می‌خواهند. اگر مردم نیایند باید تعجب کرد.

روزگار عجیبی است. دنیا صحنه تربیت نسل‌هایی مومن و مجاهد شده. گویی همه با هم به سمت بازشدن چشم‌ها و ظهور حق پیش می‌رویم. این ۲۲بهمن هم ماند در تاریخ به یادگار.

حضور مردم مثل روحی است که نه فقط به ایران بلکه به پیکره کل جبهه مظلومان دمیده می‌شود.

چند هفته تا انتخابات مجلس باقی است. آمارها نشان‌دهنده حضوری پررنگ‌تر نسبت به انتخابات نوبت قبل مجلس است.

با همه اعتراض‌ها و دردها و با همه فشارهای بدخواهان، مردم همین که درک کنند کار نظام و انقلاب لنگ حضور در انتخابات است پای کار خواهند آمد. هر چه صحنه پر از نور «تبیین» و «تواصی» شود، و همگان رابطه بین «افزایش مشارکت» با «ضربه زدن به دشمن کودک‌کش» و «حفظ ایمان انقلابی‌شان» را بیشتر درک کنند و ببینند، این حضور و مشارکت نیز بیشتر خواهد شد و همگان از برکات آن بهره خواهند برد. ان‌شاء‌الله.

پایان پیام/


12030231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در پی حادثه آتش‌سوزی در شهر هنگ‌کنگ چین، همدردی جمهوری اسلامی ایران با خانواده جان‌باختگان را ابراز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلزاری گفت: مصوبه اخیر درباره بنزین جزو معدود مصوبات قیمت‌گذاری در این حوزه است که محرمانگی ندارد. چون باید صدای موافقان، منتقدان و کارشناسان به درستی در سطح جامعه شنیده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمازجمعه این هفته تهران، هفتم آذر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ایرادات ماده ۱۷ لایحه «نظام جامع باشگاه‌داری جمهوری اسلامی ایران» را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: یکی از ویژگی‌های منحصر بفرد شهید فخری‌زاده، ایجاد ارتباط و پیوند میان دانشگاه، صنعت و علوم مختلف بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع تاکید کرد: هفتم آذر یادآور ظرفیتی عظیم و پنهان در ژرفای اقتدار دریایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: همه نیرو‌های سپاه در آمادگی کامل قرار دارند و برای مقابله با هرگونه تهدیدی اعم از نرم، سخت و نیمه‌سخت آماده هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده‌کل سپاه گفت: بسیج در جنگ ۱۲ روزه در دو عرصه‌ی امنیت و عرصه‌ی مردم‌یاری حضور یافت و از روز اول جنگ، حضور چشمگیر بسیجیان را شاهد بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش عملکرد یک‌ساله دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: نیروی دریایی ارتش اقتدار و آمادگی کامل خود را برای پاسخ قاطع، مؤثر و پشیمان‌کننده به هرگونه تجاوز و تعرض احتمالی مهیا ساخته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است