سیاسی 10:45 - 23 مهر 1403
متکی گفت: مقرر شد تا به پیشنهاد ایران، قطعنامه ماده اضطراری با موضوع اقدام علیه جنایات صهیونیست‌ها تدوین شده و به تصویب برسد.

هیأت پارلمانی ایران در ژنو به‌دنبال تصویب قطعنامه‌ای برای آتش‌بس در غزه است

منوچهر متکی رئیس هیأت نمایندگان عضو IPU مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخشی از سخنرانی خود در نشست اتحادیه بین‌المجالس آسیایی (APA)، مسأله اساسی یک سال اخیر را شرایط ویژه حاکم بر منطقه غرب آسیا عنوان کرد و گفت: امروز مردم بی گناه و مظلوم از جمله زنان و کودکان در کرانه باختری و لبنان توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بمباران می‌شوند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علی‌رغم کارشکنی شورای امنیت، سازمان ملل قطعنامه‌ای در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها تصویب کرد، اظهار کرد: با این حال IPU در اجلاس‌های قبلی خود که در آنگولا و ژنو برگزار شده بود نتوانست در این خصوص به یک تصمیم واحد برسد از این رو باید حتما در این اجلاس به یک نتیجه واحد برسیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در نشست APA یک نماینده از ایران و یک نماینده از کشور دیگری انتخاب شدند تا روی متن قطعنامه ماده اضطراری کار کنند، گفت: رئیس مجلس نیز در نشست اتحادیه بین المجالس آسیایی گزارش جامعی ارائه کرد که از سفر خود به بیروت داد و گفت که بسیار مهم و حاوی پیام حمایتی از سوی ایران برای کمک به جریان مقاومت بود.

متکی ادامه داد: همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سخنرانی خود به بیان واقعیات منطقه پرداخت تا تصمیم گیری مناسبی در پایان نشست در خصوص حل مسأله فلسطین انجام شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم همچنین با اشاره به پیشنهاد خود در گروه بین‌المجالس آسیایی عنوان کرد: پیشنهاد تعیین نمایندگانی برای ایجاد یک کمیته اضطراری مرتبط با فلسین و لبنان از سوی ایران داده شد و جمع بندی دبیرکل گروه بین المجالس آسیایی این بود که کمیته فلسطین با نایب رئیسی فلسطین و نمایندگی ایران تشکیل شود تا به این مسأله کمک کنیم.

وی در ادامه با اشاره به سوءاستفاده آمریکا از یافته‌های انیشتین برای ساخت بمب هسته‌ای که علیه مردم هیروشیما استفاده شد، عنوان کرد: کشور‌ها بدون توجه به تعهدات خود در قبال علم و انرژی باعث وقوع فجایعی همچون انفجار وسایل ارتباطی می‌شوند که در واقع یک وسیله خدماتی برای رفاه مردم بوده، اما اکنون یک اقدام تروریستی را رقم زده است که باید از سوی کشور‌ها محکوم شود.

رئیس هیأت نمایندگان عضو IPU مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: از سوی دیگر در جریان گفتگو‌های خود تلاش داریم تا یک قطعنامه جامع با محوریت آتش‌بس، تبادل زندانیان و در کنار آن خروج نیرو‌های متجاوز از غزه آماده شده و به تصویب برسد.


12104256
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده رهبر انقلاب نوشت: تداوم جنایت‌های تل‌آویو نه تنها آینده‌ای امن برای صهیونیست‌ها نمی‌سازد بلکه مسیر اجتناب‌ناپذیر مقاومت را روشن‌تر می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از «حماسه فاطمی» مردم بصیر ایران در تشییع شهدای گمنام تجلیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی از حضور باشکوه مردم در مراسم وداع و تشییع ۳۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با وزیر امور خارجه در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی مرکز گفتگوی بشردوستانه، به همراه سه نفر از مدیران ارشد این نهاد امروز در حاشیه نشست مجمع مسقط با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس راجع به محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی درپی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله گفت: نتانیاهو آن‌قدر ماجراجویی خود را ادامه می‌دهد تا همه دریابند راهی جز مقابله با این رژیم جعلی باقی نمانده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی از سفر خود به پاکستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان در پیامی در ایکس به شرح دیدارش با وزیر خارجه کشورمان پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای، جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی در بیروت و ترور فرمانده بزرگ مقاومت، هیثم علی طباطبایی را به شدت محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است