اجتماعی 17:46 - 25 مرداد 1403
فرمانده انتظامی ری از دستگیری زوج سارق به عنف که تحت پوشش مسافرکشی اقدام به زورگیری از مسافران می‌کردند، خبر داد.

دستگیری زوج سارق در ری/ آن‌ها مسافربرنما بودند

سرهنگ محمدقاسم طرهانی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با افزایش سرقت به عنف به صورت مسافربرنما در هفته‌های اخیر در محله شهرری و وصول پرونده به پلیس آگاهی رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان زبده پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های تخصصی مشخص شد سارقان که یک زوج (مرد و زن) بودند در قالب مسافربری، سوژه‌های خود را سوار کرده و در طول مسیر با تهدید سلاح سرد اقدام به زورگیری تلفن همراه، کارت بانکی، وجه نقد و … می‌کنند.

طرهانی گفت: با به دست آوردن این اطلاعات و با اقدامات فنی و پلیسی کارآگاهان پلیس آگاهی در تاریخ بیست‌وسوم مرداد ماه مخفیگاه سارقان در محدوده شهرری شناسایی و روز گذشته با هماهنگی‌های قضائی به محل اعزام و در یک عملیات پلیسی هر ۲ متهم را دستگیر و خودروی آنها نیز توقیف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری ادامه داد: متهمان در تحقیقات انجام شده به جرم ارتکابی و ۱۰ فقره سرقت دیگر اعتراف که تا کنون سه شاکی شناسایی و به پلیس آگاهی مراجعه کرده اند.

طرهانی در پایان با اشاره به اعزام متهمان به دادسرای شهرری، به شهروندان توصیه کرد به هیچ وجه به عنوان مسافر سوار خودرو‌های مشکوک نشوند و در صورت امکان از ناوگان‌های حمل و نقل عمومی استفاده کنند.


12083252
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۴ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اعلام کرد: در پی بازداشت برخی از فعالان سیاسی در هفته گذشته، اینک با تکمیل تحقیقات اولیه با قرار وثیقه مناسب به صورت مشروط آزاد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: جاده هراز که از ظهر امروز (جمعه، ۲۴ بهمن ماه) به صورت مقطعی یک‌طرفه شده بود، از دقایقی پیش دو طرفه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت فنی و سامانه‌های هوشمند شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: نسل جدید دوربین‌های ثبت تخلف سرعت متوسط در بزرگراه‌های پایتخت به تازگی رونمایی شده که البته نقش بسزایی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: پنج شنبه ۲۳ بهمن ماه، ۴ مرحله شارژ یکجا برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: معادن شن و ماسه تا زمان نشان ندادن حسن نیتشان در صیانت از سلامت شهروندان و محیط زیست، نمی‌توانند فعالیتی در محلات خلیج فارس داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک، شامل ۲۱ پروژه بزرگ احداثی و ۲۵ پروژه عملکردی و نگهداشت، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ هزار میلیارد تومان فردا افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال احمر درپی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بامداد شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دفن سنتی پسماند در تهران پیامد‌های زیست‌محیطی گسترده‌ای ایجاد کرده است تاکید کرد: این پیامد‌ها به‌طور مستقیم بر پایداری شهری و سلامت شهروندان تأثیر می‌گذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است