علمی فناوری 14:31 - 27 آبان 1403
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی گفت: هر نقص و کمبودی می‌تواند ظرفیت تبدیل شدن به کسب و کار را داشته باشد و دانشگاه‌ها می‌توانند فرصت‌های فناورانه برای رشد کشور را فراهم کنند.

دانشگاه‌ها می‌توانند فرصت‌های فناورانه برای رشد کشور فراهم کنند

جلسه معارفه پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص چشم انداز فعالیت، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و زمینه‌های تعامل و همکاری با پارک دانشگاه، با حضور سرپرست دانشگاه، استارتاپ‌های فعال، مسئولان صندوق‌های سرمایه گذار خطر پذیر و معاون سیاست گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی در این جلسه با بیان اینکه هر نقص و کمبودی می‌تواند ظرفیت تبدیل شدن به کسب و کار را داشته باشد، مطرح کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند فرصت‌های فناورانه برای رشد کشور را فراهم کنند و کمتر جایی مثل دانشگاه زمینه ورود به فناوری را می‌تواند داشته باشد. باید از طریق خِرد، بن‌بست‌ها را رفع و نیاز‌های مغفول و جدید را شناسایی کنیم.

او ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی ظرفیت زیرساختی انسانی، علمی و شبکه‌ای فراوانی دارد و می‌تواند با استفاده از خرد جمعی در حوزه ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها نیز فعال باشد. در این زمینه عواملی، چون سرمایه انسانی، اجتماعی و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اثرگذار و حائز اهمیت هستند.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه ظرفیت‌های مادی و معنوی وزارت علوم برای کاربردی کردن دروس دانشگاهی قابل توجه است، بر استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد و گفت: در کنار استفاده از این ظرفیت، تجربه، دانش و سرمایه سرمایه گذران و کمک‌های فعالان زیست بوم فناوری می‌تواند به ما کمک می‌کند.

کارآفرینی یک فعالیت اثربخش گروهی و نیازمند سرمایه انسانی، اجتماعی و مالی

او مطرح کرد: کارآفرینی یک فعالیت اثربخش گروهی و نیازمند سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی و سرمایه مالی است و دانشگاه علامه در هر سه زمینه جایگاه خوبی دارد. در بحث سرمایه انسانی ۱۰ دانشکده و ۶۰۰ عضو هیات علمی تمام‌وقت، ۸۰ هزار فارغ التحصیل و فعال در بخش‌های مختلف مدیریت کشور و ۱۵ هزار دانشجو دارد. بیشترین تعداد دانشجویان دانشگاه در بخش تحصیلات تکمیلی و در حوزه‌های مرتبط با فناوری سرآمدان کشور هستند، این حجم از نیروی متخصص که توان فعالیت در عرصه‌های فناوری دارند، قابل توجه است.

او با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبایی در بخش خصوصی و دولتی سرمایه اجتماعی دارد و جزو برترین دانشگاه‌های علوم انسانی در ایران و خاورمیانه است، اضافه کرد: این دانشگاه به شکل تخصصی بر علوم انسانی تمرکز دارد و علاوه بر آن زیرساخت‌های مناسب و یک زیست بوم فناوری داریم که سه رکن اساسی پارک علم و فناوری را در خود دارد.

احمدوند، ورود به زمینه کارآفرینی مراکز رشد و واحد‌های فناور را زمینه دومی دانست که دانشگاه علامه در آن جایگاه شاخص دارد و ادامه داد: ارتباط منطقی بین کارآفرینی و رشته‌ها وجود دارد و به دنبال آن رشته‌ها وارد میدان شده‌اند تا در جهت حل مسائل کمک کنند.

او همچنین بر جوان بودن زیست بوم کارآفرینی دانشگاه علامه نیز تاکید کرد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اهمیت روابط بین المللی مطرح کرد: فرصت دیگر در دانشگاه علامه طباطبایی هم افزایی با جامعه بین‌المللی است. دفتر همکاری بین‌المللی را در دانشگاه داریم و حضور متخصصان و اندیشمندان یک ظرفیت خوب به حساب می‌آید.

در ادامه این جلسه معارفه، مهدی الیاسی، برنامه معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه معاونت علمی می‌تواند از اقدامات دانشگاه علامه طباطبائی، در حوزه زیرساخت حمایت کند، افزود: در زیرساخت فنی نیز به دنبال این هستیم تا فناوری هوش مصنوعی را وارد کنیم و به کمک ظرفیت اعتبار مالیاتی در این زمینه کمک رسان باشیم. صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد به عنوان ضلع سوم هر تفاهمی که به امضای دانشگاه می‌رسد، حضور داشته باشد و کمک کند.

خبرنگار: فاطمه کربلایی 


12117877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دستگاه جدید لقب قدرتمندترین ابررایانه جهان را به خود اختصاص داده که قدرت آن از ۱.۷۴۲ اگزافلاپس فراتر رفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرایی هشتمین دوره کنگره نارسایی قلب ایران گفت: در ایران سالانه حدود ۱۶۰ هزار نفر براثر بیماری قلبی جان خود را از دست می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد: مرحله تکمیل ظرفیت برای آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۳ اجرا نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی از تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه ارتقا درحوزه علوم انسانی و هنر با هدف بومی‌سازی، کارآمدی و اسلامی‌سازی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» براساس جدیدترین پایش محصولات نانو فناوری ایران، بومی‌سازی چهار نانوداروی ضدسرطان در هشت سال منجر به صادرات ۱۲ میلیون دلاری و صرفه‌جویی ۱۲۶ میلیون دلاری شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: در شرایط قطعی برق اپراتور‌ها موظفند باتری‌های سایت‌های مخابراتی و لینک‌های ارتباطی پشتیبان را تامین کرده و ژنراتور‌های کاربردی را بهینه‌سازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک سامانه کنترل رباتیک فشار- پایه و بدون برق ابداع کرده‌اند که امکان عملکرد خودکار و پیشرفته هوش مصنوعی را فراهم می‌کند و راه را برای ساخت ربات‌های همه‌کاره هموار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها آخرین آمار ثبت‌نامی در بیست و هفتمین دوره ازدواج دانشجویی را ۱۲ هزار زوج اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هر روز برای انجام فعالیت‌های مختلف روزانه به برنامه‌ها تکیه می‌کنیم که مجوز‌های خاصی می‌طلبند که ممکن است تهدید‌هایی را برای ما به دنبال داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: آنتی‌بیوتیک‌ها باید تنها در موارد ضروری و با تجویز پزشک مصرف شوند تا اثربخشی آنها حفظ شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است