سیاسی 13:05 - 13 اسفند 1399

۲۵ هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات خوداشتغالی تخصیص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با بند (ب) تبصره ۱۶ این ماده واحده موافقت کردند. 

براساس این بند: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است برای حمایت از اشتغال از طریق بانک‌های عامل مبلغ دویست و پنجاه هزار میلیارد (۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از هر محل از جمله منابع سپرده‌های پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی و سایر منابع را به تفکیک با تاکید و اختصاص سهم بیشتر متناسب با نرخ بیکاری از بالا به پایین به پیشنهاد دستگاه مربوطه و تشخیص شورای برنامه ریزی و هماهنگی به شرح ذیل تسهیلات پرداخت نماید:

براساس ردیف ۱ این بند: در اجرای بند (ب) ماده (۸۳) قانون برنامه ششم توسعه و ماده (۵۲) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مصوب ۱۰ / ۱۱ /۱۳۹۵ و اصلاحات و الحاق بعدی، یکصد هزار میلیارد (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سی هزار میلیارد (۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به سازمان بهزیستی کشور با معرفی دستگاه‌های ذی‌ربط به مددجویان و کارفرمایان طرح‌های اشتغال حداقل پنجاه درصد مددجویی با اولویت زنان سرپرست خانوار به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت هفت ساله پرداخت کند.

در صورتی که هر یک از دستگاه‌های مذکور نتواند به هر میزان سهمیه تسهیلات خود را تا پایان آذر ماه سال۱۴۰۰ استفاده نماید، سهمیه مذکور به دیگر دستگاه‌های مشمول تعلق می‌گیرد.

در ردیف ۲ این بند نیز آمده است: در اجرای قانون برنامه ششم توسعه، ده هزار میلیارد (۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال برای اشتغال ایثارگران از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت هفت ساله اعطاء کند.

همچنین ردیف۳ این بند اذعان دارد: مبلغ سی هزار میلیارد (۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از منابع این بند در اختیار بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با باز پرداخت هفت ساله قرار می‌گیرد.


10975823
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیات دولت، وزیر راه و شهرسازی در گزارش جدید خود از پیشرفت پروژه‌های حمایتی مسکن، از تحویل ۵۱ هزار واحد مسکونی به متقاضیان در سال گذشته خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه افغانستان، در خصوص همکاری‌های دوجانبه و نیز تنش‌های اخیر بین پاکستان و افغانستان و روند مذاکرات فی‌مابین دو کشور گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه گفت: ما هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده‌ایم، اما این ما نیستیم که باید حسن نیت خود را ثابت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در نشست هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی گفت: به مصداق ضرب‌المثل «سنگ بزرگ علامت نزدن است»، باور دارم که وقتی هدف را کلی و بزرگ تعریف کنیم، تحقق آن اگر غیرممکن نشود، سخت خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه تأکید کرد: به لطف خداوند یاران، رزمندگان و همکاران شهدای هوافضا توانمندی‌ها و اقتدار این نیرو را به مراتب با سرعت بیشتر جلو بردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در حکمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه‌ها را به عنوان «رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان» منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه مجلس از حضور مسعود پزشکیان و محمدرضا عارف در جلسات علنی دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری مجلس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تامین مسکن به ویژه اقشار آسیب‌پذیر اولویت اصلی دولت پس از تامین و بهبود معیشت مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: فرهنگ عمومی عرصه ظهور بهترین‌ها است، از تقویت دینداری تا بهبود فرهنگ شهروندی و پاسداشت محیط‌زیست، همه در گرو ارتقای فرهنگی عمومی و ایمان به سرنوشت مشترک ملت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید در مسئله مهریه، ما پیشنهاد الحاقی دادیم و مصر به همان ۱۴ سکه به‌عنوان سقف مهریه هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است