بین‌الملل 11:45 - 19 آذر 1404
رهبر حماس در خارج تاکید کرد که این جنبش سلاح خود را کنار نخواهد گذاشت، زیرا ایت کار به منزله گرفتن روح فلسطینیان است.

مشعل: خلع سلاح، گرفتن روح فلسطینیان است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خالد مشعل، رئیس حماس در خارج از کشور، اظهار داشت که مقاومت فلسطین رویکرد‌های واقع‌بینانه و عملی را برای اطمینان از عدم حمله مجدد رژیم تروریستی اسرائیل به نوار غزه بدون خلع سلاح این جنبش پیشنهاد می‌دهد.

مشعل در مصاحبه‌ای با برنامه «موازین» که روز چهارشنبه ساعت ۱۰:۰۵ شب به وقت مکه از شبکه الجزیره پخش شد، افزود که قدرت در غزه باید فلسطینی باشد و فلسطینی‌ها باید تصمیم‌گیرنده و حاکم باشند.

وی تأکید کرد که خطر از جانب رژیم صهیونیستی است، نه از غزه که آنها خواستار خلع سلاح آن هستند. وی خاطرنشان کرد که ارائه کمک به نوار غزه برای اعمال فشار جهت حرکت به مرحله دوم توافق برای پایان دادن به جنگ ضروری است و توضیح داد که حماس به هر طریقی برای دستیابی به این هدف تلاش می‌کند.

او خاطرنشان کرد که آرمان فلسطین جایگاه خود را در صحنه منطقه‌ای بازیافته و از حاشیه به جایگاهی در دستور کار همه تبدیل شده است.

رهبر ارشد حماس اظهار داشت که غزه تمام تلاش خود را کرده است و زمان آن فرا رسیده است که خود را بازیابی کند، بر امور خود تمرکز کند و زندگی خود را از نو بسازد.

او خلع سلاح فلسطینی‌ها را «گرفتن روحشان» توصیف کرد و افزود: «ما به میانجی‌ها اطلاع دادیم که غزه به کسی نیاز دارد که به آن کمک کند تا دوباره برخیزد و بهبود یابد.»

اظهارات مشعل در حالی مطرح می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای مرحله دوم توافق آتش‌بس تلاش می‌کند، که در آن سلاح‌های حماس موضوع اصلی است.

رژیم تروریستی اسرائیل اصرار دارد که خلع سلاح مقاومت گام اول و ضروری در مرحله دوم باشد، در حالی که مقاومت فلسطین تایید کرده است که سلاح‌های خود را جز در چارچوب گفتگوی ملی که در آن سلاح‌ها به دست یک کشور مستقل فلسطینی منتقل می‌شوند، رها نخواهد کرد.

منبع: الجزیره


12248625
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است