سیاسی 14:46 - 16 مرداد 1399
همزمان با عید سعید غدیر و با حضور معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع انجام شد؛
نصب و راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بخش آندوسکوپی بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران همزمان با عید سعید غدیر و با حضور معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع انجام شد.

راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران

به گزارش ایسنا، سرتیپ سعید شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در این مراسم با تشکر و قدردانی از زحمات پزشکان، پرستاران،مسئولان و کارکنان این بیمارستان گفت: کادر درمانی بیمارستان چمران تلاشگرانی هستند که در سنگر ارائه خدمات به نیروهای مسلح از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: بحمدالله با تلاش و کوشش مسئولان وزارت دفاع،  گروه مهندسی و بهداشت و درمان وزارت دفاع، زیر ساخت‌ها و بخش‌های درمانی بیمارستان چمران روز به روز متناسب با نیاز پرسنل نیروهای مسلح و بیماران توسعه پیدا کرد و امروز دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بخش سونو گرافی این بیمارستان نصب و راه اندازی شد.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با بیان مسئولیت خطیر بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران در امر خدمات دهی به نیروهای مسلح و خانواده آنها اظهار داشت: کارکنان و خانواده نیروهای مسلح اعم از ارتش جمهوری اسلامی، سپاه و نیروی انتظامی انتظار دارند به سبب ماهیت وزارت دفاع که رسالت پشتیبانی از نیروهای مسلح در بخش صنعت و خدمات را عهده دار است، خدمات ویژه و شایسته‌ای دریافت کنند و این موضوع وظیفه کادر درمانی بیمارستان چمران را دو چندان می‌کند.

دکتر خراسانی رئیس بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران نیز در این مراسم با اشاره به نصب و راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بخش اندوسکوپی بیمارستان شهید دکتر چمران گفت: اندوسونوگرافی روشی نوین در درمان و تشخیص بیماری های گوارشی است و به کمک این روش درمانی، تصاویری به مراتب با کیفیت تر نسبت به روش سونوگرافی در اختیار پزشکان و متخصصین قرار می‌گیرد که  گامی بزرگ در تشخیص و درمان بیماری های گوارشی به شمار می رود.

وی کمک به تشخیص بهتر و اندازه‌گیری دقیق تر از ضایعات بدنی مانند بافت‌های بدخیم سرطانی التهاب ها، سنگ های مجاری صفراوی و کیست ها، بررسی دقیق میزان تهاجم توده های سرطانی به ارگان های مجاور، کمک به طیف وسیعی از پزشکان فعال در حوزه‌های درمانی، نمونه برداری از ارگان‌ها و بافت‌های مختلف، انجام برخی اقدامات درمانی مانند تخلیه کیست های کبدی و پانکراس، مرحله یابی کانسرهای مری معده و پانکراس، بررسی بی اختیاری آنال و اسفنگتر داخلی و خارجی و تشخیص فیستول ها و آبسه های اندورکتال و استفاده از رادیوفرکوئنسی در درمان تومورها در ناز مجاری صفراوی و پانکراس از طریق اندوسونوگرافی را از مهترین ویژگی های این دستگاه و این روش درمان برشمرد.

انتهای پیام


10655633
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: همواره تکیه اصلی کشور و نظام اسلامی بر مردم بوده و بالاترین قدرت دفاعی کشور، همین حضور و پشتیبانی مردمی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در جریان شرکت در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن، با حضور در یکی از خطوط متروی تهران، بر اهمیت توسعه و تکمیل شبکه حمل‌ونقل عمومی شهری و حومه پایتخت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: بار‌ها گفته‌ایم که آماده گفت‌و‌گو درباره سطح غنی‌سازی و میزان ذخایر هستیم، اما نکته اساسی این است که حقوق ما که در چارچوب معاهدات بین‌المللی به رسمیت شناخته شده، باید محترم شمرده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: در برابر هوشیاری و زمان‌شناسی شما مردم بزرگوار ایران سر تعظیم فرود می‌آورم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان با تاکید بر اینکه مسئولان باید قدردان مردم باشند تاکید کرد: مسئولان باید مشکلات مردم را برطرف کرده و مسائل معیشتی که مهم‌ترین دغدغه مردم است را پیگیری کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور معنادار و پرشور مردم در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن تصریح کرد: مردم ما به خوبی می‌دانند این مشکلات به غیر از اینکه خود ما همه با هم متحد و منسجم کنار هم دست به دست هم دهیم تا آنها را حل کنیم، هیچ را...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای دفاع با تاکید بر اینکه طرح موضوع توان موشکی ایران در اختیار مذاکره‌کنندگان نیست، گفت: عاقلانه است طرف مقابل مسیر مذاکره که آغاز شده را نه با نمایش بلکه به‌شکل جدی دنبال کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از حضور باشکوه در حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: این حضور باشکوه مردم، مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان و دشمنان ایران اسلامی خواهد زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در قطعنامه پایانی راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن تاکید کردند که «رهبر ایران جان ملت ایران است» و هرگونه جسارت، اهانت یا تعرض به حریم ولی‌امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای را تعرض به هویت، عزت و اراده ملت ایران دانسته و آن را هرگز برنمی‌...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است