بین‌الملل 08:13 - 02 خرداد 1401

هیئتی آمریکایی به کشورهای آسیای مرکزی سفر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هیئتی متشکل از افراد سازمان های مختلف دولت این کشور در روزهای ۲۳ تا ۲۷ ماه مه (۲ الی ۶ خرداد) به کشورهای آسیای مرکزی سفر خواهند کرد.

هیئت مذکور قرار است در راستای تقویت روابط با کشورهای منطقه آسیای مرکزی، از کشورهای قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان بازدید کند.

«دونالد لو» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی، «اریک گرین» مدیر ارشد شورای امنیت ملی ایالات متحده در امور روسیه و آسیای مرکزی و همچنین مقامات ارشد وزارت دفاع و آژانس توسعه بین المللی (USAID) این کشور، از جمله افراد حاضر در این هیئت هستند.

همچنین اعلام شده است که این هیئت آمریکایی با نمایندگانی از دولت، جامعه مدنی و محافل تجاری چهار کشور یادشده دیدار خواهند کرد. دستور کار این گفتگوها شامل همکاری و تعامل اقتصادی در زمینه امنیت، حمایت از ارزش های مشترک، فرهنگ محلی، حقوق زنان، بحث امنیت غذایی و کمک به پناهجویان افغان است.

سفر هیئت آمریکایی در حالی صورت می گیرد که پیشتر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرده بود که غربی ها به دنبال تخریب روابط کشورهای آسیای مرکزی با روسیه هستند.

لاوروف با اشاره به تلاش‌های غرب برای افزایش نفوذ خود در آسیای مرکزی اعلام کرده بود که آمریکا، اتحادیه اروپا و ناتو در تلاشند تا به روابط متحدان در ائتلاف‌هایی مانند کشورهای مشترک المنافع، سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO)، سازمان همکاری‌های شانگهای (SCO) و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) آسیب زنند.

وی همچنین افزوده بود که بر خلاف برخی از کشورهای غربی، مسکو منطقه آسیای مرکزی را به عنوان عرصه‌ای برای رویارویی ژئوپلیتیکی، مطابق با مفهوم استعماری «بازی بزرگ» نمی بیند.


11570135
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه، در واکنش تند به سیاست‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد اروپا برای نجات از «مسیر اشتباهی» که جو بایدن آن را هدایت کرده، باید به دونالد ترامپ گوش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به دلیل مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی از فهرست اعضای اصلی «هیئت صلح» غزه در طرح پساجنگ دونالد ترامپ حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش با صدور بیانیه‌ای یورش نیرو‌های اسرائیل به محوطه آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد و خواستار بازگرداندن فوری این ملک به سازمان ملل و رعایت مصونیت آن شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو در گزارشی فاش کرد سارا نتانیاهو، همسر نخست‌وزیر اسرائیل، در تصمیم به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) نقش کلیدی داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران فرانسه، آلمان و انگلیس در نشست اضطراری لندن با ولودیمیر زلنسکی، حمایت قاطع خود از اوکراین در
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد حماس پس از عقب‌نشینی اسرائیل از بخش‌هایی از غزه، به سرعت در حال احیای اقتدار خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از زلزله شدید ۷.۶ ریشتری در شرق ژاپن، نیروگاه‌های هسته‌ای فوکوشیما و دو منطقه دیگر هیچ ناهنجاری گزارش نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات ساخت دیواری به طول تقریبی ۵۰۰ کیلومتر در امتداد مرز با اردن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد درونی اتحادیه اروپا، این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای تقویت نیرو‌های امنیت داخلی لبنان از طریق آموزش، مشاوره و احتمالاً تأمین تجهیزات است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است