بین‌الملل 08:13 - 02 خرداد 1401

هیئتی آمریکایی به کشورهای آسیای مرکزی سفر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هیئتی متشکل از افراد سازمان های مختلف دولت این کشور در روزهای ۲۳ تا ۲۷ ماه مه (۲ الی ۶ خرداد) به کشورهای آسیای مرکزی سفر خواهند کرد.

هیئت مذکور قرار است در راستای تقویت روابط با کشورهای منطقه آسیای مرکزی، از کشورهای قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان بازدید کند.

«دونالد لو» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی، «اریک گرین» مدیر ارشد شورای امنیت ملی ایالات متحده در امور روسیه و آسیای مرکزی و همچنین مقامات ارشد وزارت دفاع و آژانس توسعه بین المللی (USAID) این کشور، از جمله افراد حاضر در این هیئت هستند.

همچنین اعلام شده است که این هیئت آمریکایی با نمایندگانی از دولت، جامعه مدنی و محافل تجاری چهار کشور یادشده دیدار خواهند کرد. دستور کار این گفتگوها شامل همکاری و تعامل اقتصادی در زمینه امنیت، حمایت از ارزش های مشترک، فرهنگ محلی، حقوق زنان، بحث امنیت غذایی و کمک به پناهجویان افغان است.

سفر هیئت آمریکایی در حالی صورت می گیرد که پیشتر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرده بود که غربی ها به دنبال تخریب روابط کشورهای آسیای مرکزی با روسیه هستند.

لاوروف با اشاره به تلاش‌های غرب برای افزایش نفوذ خود در آسیای مرکزی اعلام کرده بود که آمریکا، اتحادیه اروپا و ناتو در تلاشند تا به روابط متحدان در ائتلاف‌هایی مانند کشورهای مشترک المنافع، سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO)، سازمان همکاری‌های شانگهای (SCO) و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) آسیب زنند.

وی همچنین افزوده بود که بر خلاف برخی از کشورهای غربی، مسکو منطقه آسیای مرکزی را به عنوان عرصه‌ای برای رویارویی ژئوپلیتیکی، مطابق با مفهوم استعماری «بازی بزرگ» نمی بیند.


11570135
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است