بین‌الملل 09:10 - 02 مرداد 1403
۳ فرمانده مقاومت در اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

شهادت ۳ فرمانده مقاومت در کرانه باختری

به گزارش شبکه الجزیره، ۳ فرمانده مقاومت از جمله «ابوعبدو» فرمانده گردان‌های شهداالاقصی شاخه نظامی جنبش فتح در اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری صبح امروز سه شنبه در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

در این حمله یک مادر فلسطینی و دخترش نیز به شهادت رسیدند. ارتش رژیم صهیونیستی سپس با اهانت به شهدای فرمانده، پیکر آنها را با استفاده از بلدوزر با خود برد.

درپی یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به اردوگاه طولکرم، رزمندگان گروه‌های مختلف مقاومت فلسطین با آنها به شدت درگیر شدند.

در همین راستا، گردان طولکرم وابسته به سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که تعدادی از نظامیان رژیم صهیونیستی را در جریان یورش به این اردوگاه محاصره و تجهیزات جنگی آنها را منفجر کرده است.

به گفته گردان طولکرم، در جریان این درگیری، تعدادی از نظامیان صهیونیست مورد اصابت قرار گرفتند.

منابع محلی از درگیری مسلحانه شدید در اردوگاه طولکرم و منفجر کردن چند بمب در مسیر نیرو‌های اشغالگر خبر دادند که بر اساس گزارش‌ها، سه نظامی صهیونیست زخمی شده‌اند.پیش تر، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مجوز استفاده از پهپاد در حملات به کرانه باختری را صادر کرده بود.

همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی نیز عملیات‌هایی را در پاسخ به جنایت‌های وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه اهالی نوار غزه انجام داده‌اند.


12075561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود جان راتکلیف به جلسه وزیر امور خارجه آمریکا با قانون‌گذاران ارشد درباره ایران بپیوندد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های مرتبط با حوزه سایبری علیه افراد و نهادهای روسی و اماراتی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود درباره اوضاع منطقه‌ای از جمله ایران گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز سه‌شنبه گفت که کشورش به دنبال «روند سریع» برای پیوستن به اتحادیه اروپا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در اوکراین در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملک عبدالله دوم تأکید کرد که گفت‌و‌گو در مورد تحولات مربوط به مسئله ایران تنها راه جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توربیورن یاگلند پس از مواجهه با اتهامات مرتبط با پرونده اپستین در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت حمله به مقر ارتش سوریه که منجر به کشته شدن یک سرباز شد را بر عهده گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه وزیر امور خارجه آمریکا امروز در یک جلسه خصوصی، قانونگذاران ارشد را در مورد ایران مطلع خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است