اجتماعی 16:35 - 09 آبان 1403
معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از بروزرسانی نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات شهر تهران خبر داد.

نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات پایتخت بروزرسانی می‌شود

صمیم مرادی روزبهانی،  معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران روز چهارشنبه در سومین جلسه کمیته تخصصی آمادگی و پاسخ اظهار کرد: تعیین وظایف و مسئولیت‌های مشخص سازمان‌های تخصصی حوزه مدیریت بحران برای بروزرسانی مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت تعیین مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران افزود: تخلیه ایمن، بخشی از مرحله پاسخگویی و واکنش اضطراری در چرخه مدیریت بحران محسوب می‌شود که در آن افراد یک منطقه یا محله که در معرض خطر قرار دارند یا حادثه‌ای برای آنان رخ داده است، در نقاط ایمنی که از قبل تعیین و معرفی شده مستقر می‌شوند.

روزبهانی ادامه داد: با توجه به آنکه شهر پویا و در حال تغییر و تحول است، طبیعی است که بروزرسانی مراکز ایمن اضطراری شهر تهران به صورت مستمر انجام شود.

رئیس کمیته تخصصی آمادگی و پاسخ نیز در این نشست، به پنج محور اصلی در تخلیه اضطراری شامل تصمیم‌گیری، هشدار، انتخاب مسیر‌های ایمن، اسکان و بازگشت اشاره کرد و خواستار تدوین پروتکل‌ها و سناریو‌های خاص برای کلان‌شهر تهران شد.

حمید خانکه با اشاره به اهمیت طراحی مدل‌های بومی‌سازی‌شده افزود: مدل‌های بومی سازی شده به‌منظور ایجاد جامعه‌ای مقاوم‌تر و آماده‌تر در برابر بحران‌ها در راستای بهبود فرآیند مدیریت بحران و افزایش آمادگی شهر تهران در مواقع اضطراری به شمار می‌رود.


12110740
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه هاشمی رفسنجانی از امشب مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، دوم و سوم دی ماه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم فردا ۲ دی ماه مجازی و طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از وقوع ۱۲۷ حادثه در ۷۲ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است