اجتماعی 16:35 - 09 آبان 1403
معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از بروزرسانی نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات شهر تهران خبر داد.

نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات پایتخت بروزرسانی می‌شود

صمیم مرادی روزبهانی،  معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران روز چهارشنبه در سومین جلسه کمیته تخصصی آمادگی و پاسخ اظهار کرد: تعیین وظایف و مسئولیت‌های مشخص سازمان‌های تخصصی حوزه مدیریت بحران برای بروزرسانی مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت تعیین مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران افزود: تخلیه ایمن، بخشی از مرحله پاسخگویی و واکنش اضطراری در چرخه مدیریت بحران محسوب می‌شود که در آن افراد یک منطقه یا محله که در معرض خطر قرار دارند یا حادثه‌ای برای آنان رخ داده است، در نقاط ایمنی که از قبل تعیین و معرفی شده مستقر می‌شوند.

روزبهانی ادامه داد: با توجه به آنکه شهر پویا و در حال تغییر و تحول است، طبیعی است که بروزرسانی مراکز ایمن اضطراری شهر تهران به صورت مستمر انجام شود.

رئیس کمیته تخصصی آمادگی و پاسخ نیز در این نشست، به پنج محور اصلی در تخلیه اضطراری شامل تصمیم‌گیری، هشدار، انتخاب مسیر‌های ایمن، اسکان و بازگشت اشاره کرد و خواستار تدوین پروتکل‌ها و سناریو‌های خاص برای کلان‌شهر تهران شد.

حمید خانکه با اشاره به اهمیت طراحی مدل‌های بومی‌سازی‌شده افزود: مدل‌های بومی سازی شده به‌منظور ایجاد جامعه‌ای مقاوم‌تر و آماده‌تر در برابر بحران‌ها در راستای بهبود فرآیند مدیریت بحران و افزایش آمادگی شهر تهران در مواقع اضطراری به شمار می‌رود.


12110740
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون بازنشستگان تامین‌اجتماعی استان تهران، مبلغ پایه عیدی بازنشستگان را چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک گفت: امیدوارم که تا نیمه اول سال ۱۴۰۵ کلیه دکل‌های پایتخت آشکارسازی و تابلو جدید برایشان نصب بشود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: همواره باید قدردان جانبازان و ایثارگران عزیز و خانواده‌های صبور آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پخش برنامه‌ای توهین‌آمیز از شبکه افق، دادستانی تهران علیه مدیر وقت شبکه افق، عوامل و مجری برنامه اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوانی که به اتهام قتل پدرزنش یک‌بار به قصاص محکوم، اما حکمش از سوی دیوانعالی‌کشور نقض شده بود بار دیگر در شعبه هم‌عرض محاکمه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس گفت: در دی امسال سرقت منزل ۴/۴ درصد، اتومبیل ۱۳/۶ درصد، موتورسیکلت ۱۶/۴ درصد و قطعات داخل خودرو ۸/۹ درصد کاهش داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بسته مالی «تسویه مطالبات پیمانکاران جاری و سنواتی شهرداری تهران» تدوین شد؛ بر اساس آن، حدود ۸ همت منابع مالی برای مناطق ۲۲گانه پایتخت پیش‌بینی و تخصیص یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو پنج شورای شهر تهران گفت: با برگزاری انتخابات تناسبی احزاب شکل می گیرند و وظایفی که به دیگران داده‌ایم می‌توانیم به احزاب محول کنیم و احزاب قوی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است