علمی فناوری 12:10 - 08 اسفند 1402
دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته بتوانند نحوه انقباض و انبساط قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام. آر. آی بررسی کنند.

استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص سریع بیماری‌های قلبی

پژوهشگران دانشگاه شرق لندن قصد دارند برای بررسی چگونگی نقصان یافتن سلول‌های قلب در جریان فرایند پیری، از طریق تولید قلب در محیط آزمایشگاهی، هوش مصنوعی را آموزش دهند تا بیماری‌های قلبی را بلافاصله تشخیص دهد.

به گفته دانشمندان، یکی از نقایص بزرگ قلب انسان این است که ظرفیت بازسازی آن پایین است. سلول‌های قلب بسیار دیر جایگزین می‌شوند، و نرخ جایگزینی آن‌ها فقط یک درصد است. همین میزان پایین نیز وقتی که انسان به سن ۸۰ سالگی می‌رسد، تقریباً به نصف کاهش می‌یابد.

بنابراین، تلاش برای یافتن راه‌هایی به منظور حفظ سلول‌های قلبی سالم که هنوز آسیب ندیده‌اند بسیار مهم است، چرا که زمانی که آسیب ببینند، برگشت‌پذیری آن‌ها بسیار دشوار می‌شود.

دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته که هنوز در دست توسعه است بتوانند نحوه انقباض (سیستول) و انبساط (دیاستول) قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام. آر. آی بررسی کنند.

تیم تحقیقاتی در تلاش است تا با مشاهده فرایند‌های سیستولیک و دیاستولیک و اندازه‌گیری سرعت و الگوی آنها، عملکرد پمپاژ خون قلب را تقلید کند. قلب‌های رشد یافته در آزمایشگاه که برای این پژوهش به کار می‌روند و «ارگانوئید» نامیده می‌شوند، از سلول‌های بنیادی انسان ساخته شده‌اند و پس از ۲۸ روز از بین می‌روند.

با دادن اطلاعات این آزمایش به هوش مصنوعی، دانشمندان می‌خواهند تغییرات بسیار پیچیده در فرایند سیستول و دیاستول را قابل پیش‌بینی کنند. آن‌ها می‌خواهند با بررسی تغییرات فیزیولوژیکی که سلول‌های قلب‌های مصنوعی در گذار زمان متحمل آن می‌شوند، ببینند کدام یک از قلب‌ها سالم و کدام‌شان ناسالم پیر می‌شوند.

نتایج این آزمایش می‌تواند برای افزایش عمر بشر بسیار مهم باشد، چرا که در صورتی که دانشمندان بتوانند روند پیری قلب را معکوس کنند یا سلول‌های ناسالم آن را با سلول‌های سالم جایگزین کنند، به‌طور بالقوه می‌توانند پیری را عقب انداخته و عمر انسان را طولانی کنند.


12034120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برنامه پذیرش کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها به طور حتم، توان آنها در رفع مسائل جامعه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه تازه نشان داده است که فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی پیام‌های ناخواسته‌ای به موجودات فضایی ارسال می‌کنند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین سیستم داخلی برای کنترل ربات‌ها با استفاده از نیروی فکر در مرکز ملی فیزیک و ریاضیات روسیه توسعه داده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌رسان بدون نیاز به اینترنت «بیت‌چت» اخیرا به عنوان یک پروژه جانبی جدید از جک دورسی به بحث داغ جامعه فناوری تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بر تأثیر دارو‌های خواب‌آور بر پروتئین‌های سمی مغز تأکید کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان هشدار داده‌اند که استفاده زیاد از هدفون شنوایی جوانان را تهدید می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وزارت بهداشت و ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی با انتشار فراخوانی مشترک از طرح‌های سامانه هوشمند خدمات سلامت یکپارچه حمایت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است