علمی فناوری 12:10 - 08 اسفند 1402
دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته بتوانند نحوه انقباض و انبساط قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام. آر. آی بررسی کنند.

استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص سریع بیماری‌های قلبی

پژوهشگران دانشگاه شرق لندن قصد دارند برای بررسی چگونگی نقصان یافتن سلول‌های قلب در جریان فرایند پیری، از طریق تولید قلب در محیط آزمایشگاهی، هوش مصنوعی را آموزش دهند تا بیماری‌های قلبی را بلافاصله تشخیص دهد.

به گفته دانشمندان، یکی از نقایص بزرگ قلب انسان این است که ظرفیت بازسازی آن پایین است. سلول‌های قلب بسیار دیر جایگزین می‌شوند، و نرخ جایگزینی آن‌ها فقط یک درصد است. همین میزان پایین نیز وقتی که انسان به سن ۸۰ سالگی می‌رسد، تقریباً به نصف کاهش می‌یابد.

بنابراین، تلاش برای یافتن راه‌هایی به منظور حفظ سلول‌های قلبی سالم که هنوز آسیب ندیده‌اند بسیار مهم است، چرا که زمانی که آسیب ببینند، برگشت‌پذیری آن‌ها بسیار دشوار می‌شود.

دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته که هنوز در دست توسعه است بتوانند نحوه انقباض (سیستول) و انبساط (دیاستول) قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام. آر. آی بررسی کنند.

تیم تحقیقاتی در تلاش است تا با مشاهده فرایند‌های سیستولیک و دیاستولیک و اندازه‌گیری سرعت و الگوی آنها، عملکرد پمپاژ خون قلب را تقلید کند. قلب‌های رشد یافته در آزمایشگاه که برای این پژوهش به کار می‌روند و «ارگانوئید» نامیده می‌شوند، از سلول‌های بنیادی انسان ساخته شده‌اند و پس از ۲۸ روز از بین می‌روند.

با دادن اطلاعات این آزمایش به هوش مصنوعی، دانشمندان می‌خواهند تغییرات بسیار پیچیده در فرایند سیستول و دیاستول را قابل پیش‌بینی کنند. آن‌ها می‌خواهند با بررسی تغییرات فیزیولوژیکی که سلول‌های قلب‌های مصنوعی در گذار زمان متحمل آن می‌شوند، ببینند کدام یک از قلب‌ها سالم و کدام‌شان ناسالم پیر می‌شوند.

نتایج این آزمایش می‌تواند برای افزایش عمر بشر بسیار مهم باشد، چرا که در صورتی که دانشمندان بتوانند روند پیری قلب را معکوس کنند یا سلول‌های ناسالم آن را با سلول‌های سالم جایگزین کنند، به‌طور بالقوه می‌توانند پیری را عقب انداخته و عمر انسان را طولانی کنند.


12034120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: انقلاب صنعت چهارم که همان صنعت فیزیکی سایبری بوده، سند هوش مصنوعی بنیان اصلی آن محسوب می‌شود. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس گروه سلامت هوا وزارت بهداشت بر ضرورت به حداقل رساندن مواجهه با نور خورشید و خودمراقبتی در روز‌های فصل تابستان، تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: تغییر الگو‌های باروری در تمام دنیا زمان‌بر است، اما در ایران در مدت کوتاهی تغییر کرده و نرخ زایمان و ازدواج و طلاق در این روند دچار تحول شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اکنون کاربران همه‌ی نسخه‌های اینسایدر ویندوز ۱۱ می‌توانند فایل‌های گوشی اندرویدی خود را ازطریق فایل اکسپلورر این سیستم‌عامل مدیریت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس استان تهران از مصدومیت یک نفر در حادثه فرونشست زمین در میدان ونک خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس استان تهران از مصدومیت یک نفر در حادثه فرونشست زمین در میدان ونک خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آزمون‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از برگزاری مرحله نهایی بیست و نهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کم‌کاری تیروئید یکی از اختلالات غده‌ی تیروئید است که می‌توان آن را با درمان‌های دارویی برطرف کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس تهران از برخورد قطار مسافربری با سکو در میدان راه‌آهن خبر داد.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ورزشکاران استقامتی در ورزش‌هایی مانند دوی ماراتن، دوچرخه سواری، قایقرانی و شنا باید هر جنبه‌ای از فیزیولوژی خود را برای برتری رقابتی بهینه کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است