علمی فناوری 12:10 - 08 اسفند 1402
دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته بتوانند نحوه انقباض و انبساط قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام. آر. آی بررسی کنند.

استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص سریع بیماری‌های قلبی

پژوهشگران دانشگاه شرق لندن قصد دارند برای بررسی چگونگی نقصان یافتن سلول‌های قلب در جریان فرایند پیری، از طریق تولید قلب در محیط آزمایشگاهی، هوش مصنوعی را آموزش دهند تا بیماری‌های قلبی را بلافاصله تشخیص دهد.

به گفته دانشمندان، یکی از نقایص بزرگ قلب انسان این است که ظرفیت بازسازی آن پایین است. سلول‌های قلب بسیار دیر جایگزین می‌شوند، و نرخ جایگزینی آن‌ها فقط یک درصد است. همین میزان پایین نیز وقتی که انسان به سن ۸۰ سالگی می‌رسد، تقریباً به نصف کاهش می‌یابد.

بنابراین، تلاش برای یافتن راه‌هایی به منظور حفظ سلول‌های قلبی سالم که هنوز آسیب ندیده‌اند بسیار مهم است، چرا که زمانی که آسیب ببینند، برگشت‌پذیری آن‌ها بسیار دشوار می‌شود.

دانشمندان امیدوارند با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته که هنوز در دست توسعه است بتوانند نحوه انقباض (سیستول) و انبساط (دیاستول) قلب را با جزئیات در تصاویر اولتراسوند یا ام. آر. آی بررسی کنند.

تیم تحقیقاتی در تلاش است تا با مشاهده فرایند‌های سیستولیک و دیاستولیک و اندازه‌گیری سرعت و الگوی آنها، عملکرد پمپاژ خون قلب را تقلید کند. قلب‌های رشد یافته در آزمایشگاه که برای این پژوهش به کار می‌روند و «ارگانوئید» نامیده می‌شوند، از سلول‌های بنیادی انسان ساخته شده‌اند و پس از ۲۸ روز از بین می‌روند.

با دادن اطلاعات این آزمایش به هوش مصنوعی، دانشمندان می‌خواهند تغییرات بسیار پیچیده در فرایند سیستول و دیاستول را قابل پیش‌بینی کنند. آن‌ها می‌خواهند با بررسی تغییرات فیزیولوژیکی که سلول‌های قلب‌های مصنوعی در گذار زمان متحمل آن می‌شوند، ببینند کدام یک از قلب‌ها سالم و کدام‌شان ناسالم پیر می‌شوند.

نتایج این آزمایش می‌تواند برای افزایش عمر بشر بسیار مهم باشد، چرا که در صورتی که دانشمندان بتوانند روند پیری قلب را معکوس کنند یا سلول‌های ناسالم آن را با سلول‌های سالم جایگزین کنند، به‌طور بالقوه می‌توانند پیری را عقب انداخته و عمر انسان را طولانی کنند.


12034120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: پیش‌دبستانی مطمئن‌ترین و پربازده‌ترین سرمایه‌گذاری برای پیشرفت همه‌جانبه کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان انسولین هوشمند برای بیماران دیابتی ساخته‌اند که می‌تواند از افت قند خون جلوگیری کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افشین بر رفع دغدغه مسکن نخبگان و پرهیز از نگاه سرمایه‌ای و بورسی به نخبگان تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه‌ی رونمایی از گوشی پرچمدار شیائومی که قرار است بلافاصله پس‌از به‌نمایش درآمدن تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۴ کوالکام در ۲۱ اکتبر (۳۰ مهر) انجام شود، جزئیات بیشتری از سری شیائومی ۱۵ منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: برگزاری جشنواره‌هایی نظیر جشنواره نوجوان سالم در پیشگیری از رفتارهای پرخطر میان دانش‌آموزان مؤثر باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در جلسه‌ای که به منظور بررسی راهکار‌های اجرای طرح پزشک خانواده برگزار شد، بر تمهید مقدمات لازم برای اجرای کامل این طرح برای همه ایرانیان تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات نشان می‌دهد که استرس مزمن تعادل میکروبیوم روده را مختل و پیشرفت سرطان روده بزرگ را تسریع می‌کند. لاکتوباسیلوس ممکن است به درمان مؤثر سرطان و تقویت ایمنی بدن کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت در مجمع عمومی سالیانه سازمان نظام پزشکی با اشاره به جلسات فشرده دولت در روز‌های گذشته به منظور تنظیم لایحه بودجه، از پیشنهاد و تصویب احتساب دوره دستیاری به عنوان شغل خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل روابط عمومی سازمان ملی سنجش گفت: تاکنون بیش از ۱۲۱ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوتوب به برچسب جدیدی مجهز شده که نشان می‌دهد کدام ویدئوها بدون دستکاری جدی با دوربین ضبط و منتشر شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است