بین‌الملل 10:15 - 16 بهمن 1401
پس از گزارش منابع صهیونیستی درباره شلیک ارتش این رژیم به سمت یک شیء متخاصم، یک شبکه صهیونیستی خبر داد، احتمالا سامانه گنبد آهنین یک دسته پرنده یا پهپاد خودی را رهگیری کرده است.

هزینه ده‌ها هزار دلاری ارتش رژیم صهیونیستی برای رهگیری یک دسته پرنده!

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌ها، شامگاه شنبه، از یک شناسایی ناموفق سیستم پدافند هوایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

منابع صهیونیستی، شامگاه شنبه، گزارش دادند که صدای دو انفجار مهیب در مجاورت نوار غزه شنیده شده است. لحظاتی بعد، این رسانه‌ها خبر دادند که احتمالا سامانه گنبد آهنین به یک شیء پرنده دو موشک شلیک کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، صدای این انفجارها به قدری شدید بود که در شهرک‌های صهیونیستی سدیروت و نتیوُت شنیده شد.

طبق گزارش وبگاه «فلسطین الان» به نقل از کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم دیشب به اشتباه به سوی یک دسته پرنده در مرز نوار غزه شلیک کرده است.

کانال ۱۴ با اشاره به اینکه شی رهگیری شده پهپاد نبوده، گزارش داد ارتش رژیم صهیونیستی در حال تحقیق است که آیا دسته‌ای پرنده یا یک پهپاد خودی باعث فعال شدن سامانه گنبد آهنین شده است یا خیر.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» پیشتر خبر داده بود که شلیک هر موشک از سامانه گنبد آهنین برای تل‌آویو ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار هزینه دارد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که ارتش رژیم صهیونیستی، آذرماه سال جاری نیز به علت شناسایی اشتباه پرواز چند پرنده به عنوان تحرک خصمانه جنگنده‌های خود را به پرواز درآورد.

«امیر بوخبوط» گزارشگر نظامی وبگاه عبری «والا» در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این باره نوشته بود: «تعدادی جنگنده برای مقابله با تحرکاتی مشکوک در مرزهای شمالی فراخوانده شدند؛ اما در پایان مشخص شد که این تحرکات مربوط به دسته‌ای پرنده بوده است.»

پایان پیام/ص


11805274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایر اروپا اعلام کرد از ۱۷ فوریه پروازهای مستقیم بین مادرید و کاراکاس را پس از توقف نزدیک به سه ماهه به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از سر خواهد گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت حمل‌ونقل آمریکا در پی تشدید تنش‌ها با ایران، راهنمایی تازه برای کشتی‌های تجاری پرچم این کشور در تنگه هرمز صادر کرد و هشدار داد از آب‌های سرزمینی ایران دوری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس کیِر استارمر در پی بحران انتصاب پیتر مندلسون به سفارت واشنگتن، با درخواست‌هایی برای استعفا مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ارمنستان و معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار خود در ایروان توافقنامه‌ای برای گسترش همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد ۵۳ مهاجر در پی غرق یک قایق در سواحل لیبی جان باختند یا مفقود شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلا روز دوشنبه تحت تأثیر تنش‌های فزاینده بین ایالات متحده و ایران و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، بیش از ۲ درصد جهش کرد و به بالاتر از ۵۰۵۷ دلار در هر اونس رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ مدعی شد واشنگتن در مذاکرات با ایران خط قرمزی ندارد و به دنبال توافقی اجرایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هاآرتص در گزارشی ادعا کرده که نتانیاهو در دیدار پیش رو با ترامپ ممکن است در قبال حمایت کامل نظامی واشنگتن برای اقدام احتمالی علیه ایران، در موضوع مدیریت غزه انعطاف نشان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، با تأکید بر لزوم گسترش چارچوب مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای، خواستار مشارکت انگلیس و فرانسه در گفت‌و‌گو‌های آتی برای جایگزینی پیمان استارت جدید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعداد کشته‌شدگان ناشی از فروپاشی دو ساختمان مسکونی در شهر طرابلس لبنان به ۱۵ نفر افزایش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است