بین‌الملل 10:15 - 16 بهمن 1401
پس از گزارش منابع صهیونیستی درباره شلیک ارتش این رژیم به سمت یک شیء متخاصم، یک شبکه صهیونیستی خبر داد، احتمالا سامانه گنبد آهنین یک دسته پرنده یا پهپاد خودی را رهگیری کرده است.

هزینه ده‌ها هزار دلاری ارتش رژیم صهیونیستی برای رهگیری یک دسته پرنده!

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌ها، شامگاه شنبه، از یک شناسایی ناموفق سیستم پدافند هوایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

منابع صهیونیستی، شامگاه شنبه، گزارش دادند که صدای دو انفجار مهیب در مجاورت نوار غزه شنیده شده است. لحظاتی بعد، این رسانه‌ها خبر دادند که احتمالا سامانه گنبد آهنین به یک شیء پرنده دو موشک شلیک کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، صدای این انفجارها به قدری شدید بود که در شهرک‌های صهیونیستی سدیروت و نتیوُت شنیده شد.

طبق گزارش وبگاه «فلسطین الان» به نقل از کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم دیشب به اشتباه به سوی یک دسته پرنده در مرز نوار غزه شلیک کرده است.

کانال ۱۴ با اشاره به اینکه شی رهگیری شده پهپاد نبوده، گزارش داد ارتش رژیم صهیونیستی در حال تحقیق است که آیا دسته‌ای پرنده یا یک پهپاد خودی باعث فعال شدن سامانه گنبد آهنین شده است یا خیر.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» پیشتر خبر داده بود که شلیک هر موشک از سامانه گنبد آهنین برای تل‌آویو ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار هزینه دارد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که ارتش رژیم صهیونیستی، آذرماه سال جاری نیز به علت شناسایی اشتباه پرواز چند پرنده به عنوان تحرک خصمانه جنگنده‌های خود را به پرواز درآورد.

«امیر بوخبوط» گزارشگر نظامی وبگاه عبری «والا» در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این باره نوشته بود: «تعدادی جنگنده برای مقابله با تحرکاتی مشکوک در مرزهای شمالی فراخوانده شدند؛ اما در پایان مشخص شد که این تحرکات مربوط به دسته‌ای پرنده بوده است.»

پایان پیام/ص


11805274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دولت ترامپ همزمان با مذاکرات ژنو، چتر نظامی خود را بر فراز خاورمیانه می‌گسترد، نظرسنجی‌ها از مخالفت بی‌سابقه افکار عمومی با درگیری جدید خبر می‌دهد؛ حتی جمهوری‌خواهان نیز اشتیاقی به تکرار اشتباه عراق نشان نمی‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه سابق آمریکا ضمن حملات تند به ترامپ، او را به پنهان‌کاری در پرونده جنجالی اپستین متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ارشد روسیه و اوکراین از امروز در ژنو دور جدیدی از مذاکرات صلح را با میانجی‌گری آمریکا آغاز می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چندین منبع آگاه به شبکه سی‌ان‌ان گفته‌اند ایالات متحده در آستانه دور جدید مذاکرات با ایران در ژنو، تهدیدات خود علیه ایران را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای در ژنو به دلیل تغییرات ژئوپلیتیکی افزایش اندکی را نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی فشار‌های فزاینده‌ی آمریکا بر کوبا و تحریم سوخت، خیابان‌های این کشور به دلیل جیره‌بندی سوخت پر از زباله شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو اعلام کرد که به‌طور غیرمستقیم در این گفت‌و‌گو‌ها شرکت خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است