علمی فناوری 10:52 - 06 بهمن 1401

ایرانسل حامی الماسی نمایشگاه کار ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران با حمایت از نمایشگاه کار امسال که از ۵ تا ۷ بهمن در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار می‌شود، فرصت گفت‌وگوی بی‌واسطه بین کارجویان با مدیران و کارشناسان جذب و استخدام سازمان‌های بزرگ را فراهم کرده است.

در پنجمین نمایشگاه ملی کار، بسیاری از کارجویان و شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف کسب و کار از سراسر ایران، به منظور تبادل اطلاعات در رابطه با مشاغل مورد نیاز و معرفی شرکت‌های خود حضور خواهند داشت. ایرانسل نیز به عنوان اولین ارائه‌دهنده 5G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج، با رویکرد اثرگذاری ماندگار در دنیای دیجیتال، به همراه شرکت‌های زیرمجموعه خود از جمله ایرانسل‌لبز و ویستامدیا در این نمایشگاه حضور دارد.

ایرانسل پس از چند دوره حضور در نمایشگاه کار، همواره در صدد شناسایی و جذب استعدادها در سراسر ایران است و قصد دارد این نمایشگاه فرصتی باشد تا علاوه بر دانشجویان و کارجویان، تمامی علاقمندان با فرهنگ سازمانی و فرصت‌های شغلی موجود آشنا شوند.

متخصصان و مدیران ایرانسل در روزهای برگزاری نمایشگاه، در غرفه ۳۹ سالن A حضور دارند تا در خصوص زمینه‌های شغلی متنوع، به مراجعه کنندگان مشورت دهند. همچنین در روزهای برگزاری این نمایشگاه، مدیران منابع انسانی ایرانسل، مباحث آموزشی با عناوین «ارزش های پیشنهادی شرکت ایرانسل برای کارکنان»، «منابع انسانی دیجیتال و تحلیل داده‌های کارکنان» و «کارراهه شغلی در توسعه منابع انسانی» را در حضور علاقه‌مندان ارائه می‌کنند.

این نمایشگاه از ۵ تا ۷ بهمن ۱۴۰۱، از ساعت ۱۰ تا ۱۷ در مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران، میزبان علاقه‌مندان است.


11796063
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه در سازمان غذا و دارو گفت: تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر کمبود ست پیوند مغز استخوان به ما ارائه نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله محلوجی کرمانشاهی مسن‌ترین شکسته بند ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا ثبت می‌شود، اظهار داشت: باید از مردم به خاطر عملکرد خود عذرخواهی کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باور‌های نادرست تغذیه‌ای اعلام کرد: برخلاف تصور عمومی، قرص‌ها و پودر‌های لاغری یا چاقی که در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، بی‌ضرر نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است