بین‌الملل 20:23 - 12 آذر 1403
حماس در بیانیه‌ای درباره مرگ همه اسرای اسرائیلی در صورت تداوم جنگ هشدار داد.

حماس: از ۷ اکتبر ۳۳ اسیر اسرائیلی کشته شده‌اند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  حماس امروز دوشنبه گزارش داد که ۳۳ اسیر اسرائیلی در غزه در نتیجه حملات نظامیان اسرائیل در طول جنگ ۱۴ ماهه جان خود را از دست دادند.

حماس همچنین گفت تعدادی هم به خاطر نتانیاهو جنایتکار [نخست وزیر اسرائیل]و ارتش فاشیست او مفقود شده‌اند. اگر جنگ جنون آمیز شما ادامه یابد، ممکن است برای همیشه اسرای خود را از دست بدهید.

دو مقام ارشد حماس امروز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گفتند که حماس از جامعه بین المللی و به ویژه ایالات متحده انتظار دارد که بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ غزه فشار بیاورد.

پیشتر، یک منبع صهیونیستی آگاه از پیشرفت در مذاکرات رژیم اسرائیل با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد.

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) در دیدار با خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه گفت: مذاکرات در پشت صحنه برای تبادل اسیران در حال انجام است.

پیش از این نیز نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اظهار نظر درباره امکان دستیابی به توافق با حماس بر سر مبادله اسیران خودداری کرده بود.

منبع: تلگرام حماس


12122862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است