بین‌الملل 20:23 - 12 آذر 1403
حماس در بیانیه‌ای درباره مرگ همه اسرای اسرائیلی در صورت تداوم جنگ هشدار داد.

حماس: از ۷ اکتبر ۳۳ اسیر اسرائیلی کشته شده‌اند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  حماس امروز دوشنبه گزارش داد که ۳۳ اسیر اسرائیلی در غزه در نتیجه حملات نظامیان اسرائیل در طول جنگ ۱۴ ماهه جان خود را از دست دادند.

حماس همچنین گفت تعدادی هم به خاطر نتانیاهو جنایتکار [نخست وزیر اسرائیل]و ارتش فاشیست او مفقود شده‌اند. اگر جنگ جنون آمیز شما ادامه یابد، ممکن است برای همیشه اسرای خود را از دست بدهید.

دو مقام ارشد حماس امروز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گفتند که حماس از جامعه بین المللی و به ویژه ایالات متحده انتظار دارد که بر اسرائیل برای پایان دادن به جنگ غزه فشار بیاورد.

پیشتر، یک منبع صهیونیستی آگاه از پیشرفت در مذاکرات رژیم اسرائیل با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد.

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) در دیدار با خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه گفت: مذاکرات در پشت صحنه برای تبادل اسیران در حال انجام است.

پیش از این نیز نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اظهار نظر درباره امکان دستیابی به توافق با حماس بر سر مبادله اسیران خودداری کرده بود.

منبع: تلگرام حماس


12122862
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاری مداخله‌جویانه ادعا کرد ایالات متحده آماده است تا در صورت وقوع خشونت علیه معترضان در ایران، «به کمک» آنها بشتابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کیم جو آه، دختر نوجوان رهبر کره شمالی، برای اولین بار در مراسم ادای احترام در کاخ خورشید کومسوسان همراه پدرش حضور یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تحلیل پروژه نقشه‌برداری دیپ‌استیت، نیرو‌های روسیه در سال ۲۰۲۵ حدود ۴۳۳۶ کیلومتر مربع از قلمرو اوکراین را تصرف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی، در سفر خود به چین روز دوشنبه با شی جین پینگ دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آمریکا رزمایش‌های اخیر نظامی چین در اطراف تایوان را «بی‌دلیل» خواند و از پکن خواست فشار نظامی خود را متوقف و وارد گفت‌وگوی معنادار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فلزات گرانبها پس از ثبت سالی بی‌سابقه در ۲۰۲۵، روند صعودی خود را در نخستین روز‌های ۲۰۲۶ نیز حفظ کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، در مصاحبه با تلویزیون دولتی اعلام کرد آماده است تا با واشنگتن درباره موضوعاتی از جمله قاچاق مواد مخدر، نفت و مهاجرت مذاکره کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است