بین‌الملل 14:50 - 25 مرداد 1405
بر اساس نظرسنجی جدید فایننشال تایمز، اکثر رأی‌دهندگان آمریکایی (۵۳ درصد) معتقدند که وضعیت مالی آنها از زمان بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید بدتر شده است.

نظرسنجی فایننشال تایمز: وضعیت مالی بیشتر آمریکایی‌ها در دوران ترامپ بدتر شده است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - بر اساس نظرسنجی فایننشال تایمز، اکثر رای‌دهندگان آمریکایی می‌گویند که وضعیت مالی آنها از زمان بازگشت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به کاخ سفید بدتر شده است و کمتر از سه ماه تا انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر باقی مانده است.

نظرسنجی فوکال‌دیتا نشان داد که ۵۳درصد از رای‌دهندگان ثبت‌نام‌شده احساس می‌کنند در دوران ترامپ وضعیتشان بدتر شده است، از جمله نزدیک به ۵۷درصد از مستقل‌ها و تقریباً یک‌چهارم از جمهوری‌خواهان. نزدیک به دو سوم گفتند که اقتصاد آمریکا در مسیر اشتباه حرکت می‌کند، در حالی که تنها ۲۵درصد گفتند که در مسیر درست قرار دارد.

رای‌دهندگان همچنین دموکرات‌ها را بر جمهوری‌خواهان در زمینه تورم و هزینه‌های زندگی، و همچنین مشاغل و اقتصاد، برتری دادند. محبوبیت ترامپ در زمینه تورم و هزینه‌های زندگی به ویژه ضعیف بود و ۶۴درصد از عملکرد او ناراضی بودند، از جمله نزدیک به هفت نفر از هر ده مستقل و حدود یک‌سوم از جمهوری‌خواهان.

به طور کلی، ۵۵درصد از عملکرد ترامپ ناراضی بودند، در حالی که محبوبیت خالص او در میان جمهوری‌خواهان ۸ درصد نسبت به ماه قبل کاهش یافت.

هنگامی که از رای‌دهندگان پرسیده شد که احتمالاً در ماه نوامبر از کدام حزب حمایت خواهند کرد، دموکرات‌ها با ۴۴درصد در مقابل ۳۹درصد از جمهوری‌خواهان پیشی گرفتند. نظرسنجی‌ها نشان داده است که دموکرات‌ها در موقعیت بازپس‌گیری کنترل مجلس نمایندگان قرار دارند، در حالی که تصاحب سنا دشوارتر باقی مانده است.

این یافته‌ها در حالی منتشر می‌شود که تورم، قیمت‌های بالا و کاهش اعتماد مصرف‌کنندگان، آمریکایی‌ها را تحت فشار قرار داده است. تورم در ماه ژوئیه ۳٫۴درصد بود، در حالی که داده‌های دولتی نشان داد که دستمزد‌های واقعی در ماه گذشته کاهش یافته است.

کوش دیسای، سخنگوی کاخ سفید، از عملکرد ترامپ دفاع کرد و گفت: «دولت ترامپ به ارائه دستور کار مقرون‌به‌صرفه رئیس‌جمهور با کاهش قیمت داروها، بازگرداندن مشاغل به آمریکا و کاهش مالیات‌ها ادامه می‌دهد و هم‌زمان با کاهش بی‌سابقه جرایم خشونت‌آمیز در سراسر کشور و امن‌ترین مرز تاریخ، به این دستاورد‌ها افتخار می‌کند.»

این نظرسنجی آنلاین توسط شرکت غیرحزبی فوکال‌دیتا مستقر در لندن از ۷ تا ۱۰ اوت از میان ۱٬۹۱۳ رای‌دهنده ثبت‌نام‌شده با حاشیه خطای مثبت یا منفی ۲٫۹ درصد انجام شد.

منبع: آناتولی


12300051
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروهای تحت حمایت عربستان ادعای ۱۸۱ حمله علیه انصارالله در ۲۴ ساعت را مطرح کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که مذاکراتش در مصر با هدف آگاه کردن میانجی‌ها از تخلفات رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس نظرسنجی جدید فایننشال تایمز، اکثر رأی‌دهندگان آمریکایی (۵۳ درصد) معتقدند که وضعیت مالی آنها از زمان بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید بدتر شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌نشانان تمام شب را برای مقابله با بزرگترین آتش‌سوزی جنگلی ثبت‌شده بلژیک تلاش کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای اکسیوس، آمریکا در مذاکرات مه گذشته از طریق نچیروان بارزانی، مستقیماً با سپاه پاسداران تماس گرفت و از مذاکره‌کنندگان رسمی ایران عبور کرد تا تأییدیه توافق را دریافت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین پرواز مسافربری هواپیمایی سوریه پس از بیش از ۱.۵ سال به مسکو رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، با اظهاراتی جنایتکارانه و بی‌شرمانه تأکید کرد که تمام توان خود را برای اجرای حکم اعدام زندانیان فلسطینی به کار خواهد گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجله «سالون» در یادداشتی نوشت ترامپ برای فرار از تهدید ایران، داخل یک کامیون پذیرایی پنهان شد و با هواپیمای نظامی به خانه بازگشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌های رسمی دولت آلمان نشان می‌دهد که در شش ماه نخست سال جاری، حدود ۲۳ درصد از پرونده‌های پناهجویان بررسی‌شده به لغو یا استرداد وضعیت پناهندگی منجر شده است که بیشترین سهم مربوط به اتباع سوری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجله «نیوزویک» در یادداشتی نوشت ناتوانی پهپاد‌های «ریپر» در برابر شبکه پدافند مدرن ایران، قدرت هوایی آمریکا را به چالش کشیده و پنتاگون را ناگزیر به تغییر رویکرد عملیاتی است. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است