ورزشی 08:48 - 08 بهمن 1400
مارتین فورد، ملقب به "ترسناک‌ترین مرد جهان" در مصاحبه با دیلی استار اسپورت قول داده است که بهترین نمایش خود را مقابل سجاد غریبی داشته باشد.

کری‌خوانی "ترسناک‌ترین مرد جهان" برای "هالک ایرانی"؛ سجاد شب سختی مقابل من خواهد داشت

به گزارش ایسنا و  به نقل از دیلی استار،  سجاد غریبی ملقب به «هالک ایرانی» و مارتین فورد مشهور به «ترسناک‌ترین مرد روی کره زمین»، روز دوم آوریل(۱۳ فروردین ۱۴۰۱) در لندن برابر هم پیکار خواهند کرد.

مارتین فورد قول داده است که سجاد غریبی ملقب به هالک ایرانی را در مسابقه بوکس سنگین وزن، با قاطعیت شکست دهد و از رقیبش خواسته است ابتدا "شلوار بزرگ" خود را بپوشد.

فورد ۳۹ ساله در تاریخ ۲ آوریل در ورزشگاه O۲ Arena با سجاد غریبی دیدار خواهد کرد که این مبارزه با توجه به وزن دو ورزشکار "سنگین‌ترین مبارزه سنگین وزن جهان" لقب گرفته است. فورد و غریبی، ۳۰ ساله، تجربه قبلی مبارزه در رینگ بوکس را ندارند، اما بدنساز بریتانیایی سابقه تمرین  در هنرهای رزمی ترکیبی دارد.

حضور در شبکه‌های اجتماعی او را به یک ستاره شناخته‌شده در سراسر جهان تبدیل کرده است، اما اکنون فورد به دنبال آن است که مبارزات حرفه‌ای را نیز به حرفه‌اش اضافه کند و در مصاحبه با دیلی استار، شب سختی را برای رقیب ایرانی خود پیش‌بینی کرد. 

فورد گفت: من فکر می‌کنم این رویداد او را تحت تاثیر قرار خواهد داد.  اگر بخواهم پیش‌بینی کنم، دست‌ها را بالا می‌برد و فقط شروع به تاب خوردن می‌کند، که بسیار ساده است. من به این مرد نگاه نمی‌کنم که به اینجا آمده و چه برنامه‌ای دارد. کار خودم را می‌کنم. این واقعاً یک مبارزه مطلق است و صرفاً  فقط برای این‌که صادقانه بگویم او را ساکت کنم. 

فورد اعتراف می‌کند که برنامه غذایی خود را از مصرف پروتیین و چربی زیاد به رژیم غذایی مبتنی بر کربوهیدرات تغییر داده است، اما هم‌چنان بین ۵۵۰۰ تا ۷۰۰۰ کالری در روز مصرف می‌کند. 

هنگامی که از او پرسیده شد که آیا فیلم‌های رقیبش را تجزیه و تحلیل کرده است یا خیر، فورد پاسخ داد: صادقانه بگویم چه چیزی برای تجزیه و تحلیل وجود دارد؟ یک مقدار مسخره و شرم‌آور است. او یا فقط ویدئوهایی را منتشر می کند تا سعی کند من را گول بزند که واقعاً درست تمرین نمی‌کند، یا واقعاً معتقد است که راه رو به جلو ضربه زدن به شکم با یک تکه چوب است. هیچ ترسی از او ندارم.

فورد مجدداً تأکید کرد که همه چیز برای رویدادی که توسط Boxstar Celebrity Boxing تبلیغ می‌شود امضا و مهر شده است. در همین رابطه این بدنساز گفت: تا زمانی که او نترسد و شلوارش را بپوشد، این مبارزه برگزار می‌شود.

انتهای پیام


11429855
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال در هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا ۲ به مصاف الوحدات اردن رفت و با نتیجه یک بر یک متوقف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم والیبال زیر ۱۶ سال دختران ایران در نخستین دیدار مرحله دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق به شکست هند شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی مسابقات شمشیربازی جام جهانی الجزایر انجام شد و حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در مرحله مقدماتی بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی موفق به شکست بحرین شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فهرست تیم ملی امید برای حضور در تورنمنت قرقیزستان اعلام شد که ۱۲ باشگاه لیگ برتری نماینده دارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشگاه‌های مورد تایید سرمربی پرسپولیس برای برگزاری بازی رفت فصل جاری مقابل استقلال مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی، بازیکن جوان تیم ملی والیبال ایران، با صدور پیامی این ضایعه تلخ را به خانواده آن مرحوم و جامعه ورزش کشور تسلیت گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چهره شاخص و عنوان‌دار کشتی ایران برای حضور در مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد، با تیم استقلال قرارداد بست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکر صابر کاظمی ستاره والیبال ایران و ترکمن صحرا ساعت ۱۱ فردا (پنج‌شنبه ۱۵ آبان) در زادگاهش و مطابق با آداب و رسوم محلی به خاک سپرده می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم کادر فنی تیم ملی فوتبال، بازیکنان تیم ملی امید به اردوی تیم ملی بزرگسالان برای فیفادی آبان دعوت نخواهند شد تا شاگردان روانخواه به صورت کامل برای جام ملت‌های امید آماده شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است