بین‌الملل 00:04 - 13 دی 1404
رسانه‌های صهیونیستی با فاش کردن فاکتور یک تریلیون شِکلی جنگ، هشدار دادند که تبعات مالی این «شکست تاریخی» به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.

ضرر یک تریلیون شِکِلی برای طولانی‌ترین جنگ‌افروزی اسرائیل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رسانه‌های صهیونیستی از هزینه واقعی جنگی پرده برداشتند که آن را «طولانی‌ترین و گران‌ترین جنگ تاریخ اسرائیل» از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون توصیف می‌کنند.

در این میان، وزارت دارایی و بانک مرکزی رژیم تروریستی اسرائیل بر سر ارقام با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ وزارت دارایی هزینه جنگ را ۲۷۷ میلیارد شِکِل (۷۱ میلیارد دلار) اعلام کرده، در حالی که بانک مرکزی این رقم را ۳۵۲ میلیارد شِکِل (۱۱۰ میلیارد دلار) برآورد می‌کند. رسانه‌های صهیونیستی تاکید کردند که تنها تفاوت بین این دو آمار (۷۵ میلیارد شکل)، به تنهایی از کل بودجه سالانه نظامی این رژیم تروریستی پیش از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ بیشتر است.

این رسانه‌ها تاکید کردند که اگر هزینه‌های مستقیم، غیرمستقیم، مخارج آینده و کمک‌های آمریکا را در نظر بگیریم، «بهای بزرگ‌ترین شکست تاریخ اسرائیل» ممکن است به مرز یک تریلیون شِکِل برسد.

در مواجهه با این ارقام، رسانه‌ها این پرسش را مطرح کردند که «منابع مالی از کجا تأمین خواهد شد؟» و پاسخ دادند: «از مالیات‌ها، کاهش بودجه بخش‌های دیگر، افزایش بدهی‌ها و کسری بودجه؛ به طوری که این هزینه‌ها به نسل‌های آینده ارث خواهد رسید.»

همچنین در بخش هزینه‌های انسانی و درمانی آینده، ذکر شده است که ۳ میلیون صهیونیست به مراقبت‌های سلامت روان و روان‌پزشکی نیاز پیدا کرده‌اند. این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شود که کابینه رژیم تروریستی اسرائیل بودجه سال ۲۰۲۶ را تصویب کرده است؛ بودجه‌ای که رسانه‌ها آن را «صوری» توصیف می‌کنند، به‌ویژه در بند‌های مربوط به امنیت.

«امیر بارعام»، مدیرکل وزارت جنگ رژیم تروریستی اسرائیل، با اشاره به وجود «استثنا‌های بودجه‌ای» گفت: «وزارت دارایی می‌داند ماموریت‌هایی که سران سیاسی به نهاد‌های امنیتی محول می‌کنند، بسیار فراتر از چارچوب مالی تعیین‌شده است. آنها ابتدا بودجه را کاهش می‌دهند و سپس ارتش را به تخطی از بودجه متهم می‌کنند؛ در حالی که این تخطی‌ها ناگزیر رخ خواهد داد.»

منبع: المیادین


12254033
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته دو بار تیراندازی خطرناک در نزدیکی نیرو‌های این سازمان رخ داده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با فاش کردن فاکتور یک تریلیون شِکلی جنگ، هشدار دادند که تبعات مالی این «شکست تاریخی» به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری‌خواه با انتقاد شدید از تهدید‌های نظامی ترامپ علیه ایران، خواستار تمرکز بر مشکلات داخلی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های ارضی روسیه در سالی که گذشت از مجموع تصرفات آن در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ هم بیشتر بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکثر کشور‌های جهان با تحریم کنفرانس هوش مصنوعی در رژیم اسرائیل، اعتراض خود را به نسل‌کشی در غزه نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تشدید اختلافات بی‌سابقه میان ریاض و ابوظبی، پیش‌بینی می‌شود که این ائتلاف برای مهار سقوط ۱۸ درصدی قیمت نفت، اختلافات سیاسی را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امنیت سایبری بلژیک با هشدار نسبت به سلطه مطلق واشینگتن بر فضای مجازی، تأکید کرد که اروپا استقلال دیجیتال خود را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آتش گرفتن چادر خانواده‌ای در غزه هنگام آشپزی، مادربزرگ و نوه ۵ ساله او به شهادت رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ای آمریکایی با اشاره به بی‌میلی ترامپ برای رویارویی با روسیه، هشدار داد که تلاش‌های زلنسکی برای دریافت تضمین‌های ملموس امنیتی بی‌نتیجه ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلودگی آب آشامیدنی به فاضلاب در شهر ایندور در مرکز هند، باعث مرگ ده نفر و بستری شدن صد‌ها نفر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است