علمی فناوری 17:02 - 27 فروردین 1403
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، تاکید کرد که واکنش مجامع بین المللی به اقدامات رژیم اسرائیل درخور نیست.

واکنش مجامع بین‌المللی به اقدامات رژیم اسرائیل درخور نیست

عبدالله معتمدی در حاشیه نشست بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی که پیرامون دفاع مشروع ایران و عملیات "وعده صادق" برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه اتفاق افتاد در دفاع از کشور اسلامی مان بود که ایران به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی داشته و مایه مباهات ما است.

وی ادامه داد: آیه قرآن است که می‌گوید اگر به شما تعدی و تجاوز شد شما نیز به مثل آن واکنش نشان دهید. وقتی بر خلاف قوانین بین الملی به کنسولگری به مثابه خاک ایران تجاوز و حمله می‌کنند، این حق جمهوری اسلامی است که ماسخ دهد و ایران محق است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه به منظور دفاع از عملیات "وعده صادق"، تصریح کرد: در این دانشگاه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرد هم آمدند تا ضمن بزرگداشت این عمل موثر هم تقدیری از سپاه اسلام واز سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی داشته باشند. درواقع این پیامی به دنیا مخابره شد که اگر ایران مقتدر اسلامی تحت فشار قرار گیرد و تحت تجاوز قرار گیرد با همه توان خود پاسخ خواهد داد و از کیان خود دفاع می‌کند.

معتمدی توضیح داد: خداوند می‌فرماید ما چیز‌هایی از جمله جنگ را برای شما قرار دادیم در حالی که ممکن است جنگ برایتان کراهت داشته باشد. خدا می‌فرماید چه بسا چیز‌های را به ظاهر بدتان آید، اما به نفع شما باشد. این مایه حیات است که نظام جمهوری اسلامی می‌تواند با اقتدار از موجودیت خود دفاع کند. این امر هم باعث مباهات است و هم باعث می‌شود کسی جرات تجاوز به خاک ایران را به خود ندهد. این کاری پسندیده در قالب رفتاری هوشمندانه است. حتی به لحاظ آمادگی هم باید گفت این عملیات خیلی هم غافل گیر کننده نبود، اما علیرغم آمادگی رژیم صهیونیستی این عملیات موفقیت آمیز شد.


12047590
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه ماژولار اندازه‌گیری زاویه تماس و کشش سطحی مجهز به هوش مصنوعی شدند؛ دستگاهی که بر پایه استاندارد جهانی ۱۹۴۳ طراحی شده و توان رقابت با نمونه‌های مطرح آلمانی، آمریکایی و کره‌ای را دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: اقدامات خوبی در ارتباط با کنترل HIV در ایران صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط‌عمومی وزارت بهداشت، آخرین وضعیت رضا امیرخانی نویسنده و منتقد ادبی که به علت سقوط با پاراگلایدر دچار آسیب دیدگی شدید شد را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری، توان فناورانه ایران به مرحله‌ای رسیده که مشکل اصلی نه در تولید، بلکه در رساندن محصولات زیستی به بازار‌های جهانی و عبور از محدودیت‌های صادرات و انتقال ارز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی ایران (AIX Expo ۲۰۲۶) از ۲۲ تا ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان فعال در اکوسیستم فناوری و هوش مصنوعی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه‌ای به رئیس سازمان بهزیستی کل کشور بر ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز نگهداری بهزیستی کشور تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت نسبت به انتشار مواد ناشناس موسوم به ماده تجاوز هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در یک مطالعه جدید، پژوهشگران به سراغ بررسی پیامد‌های آلودگی هوا بر سلامت مادران باردار و نسل آینده رفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: طلوع ابرماه و همچنین مقارنه ماه با خوشه پروین و سیاره پرنور مشتری از رویدادهای مهم این هفته در آسمان شب است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دوش آب سرد می‌تواند بسیاری از اثرات مثبت سرددرمانی را ایجاد کند، اما نباید بدون آگاهی از خطرات به یک عادت روزانه تبدیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است