علمی فناوری 17:02 - 27 فروردین 1403
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، تاکید کرد که واکنش مجامع بین المللی به اقدامات رژیم اسرائیل درخور نیست.

واکنش مجامع بین‌المللی به اقدامات رژیم اسرائیل درخور نیست

عبدالله معتمدی در حاشیه نشست بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی که پیرامون دفاع مشروع ایران و عملیات "وعده صادق" برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه اتفاق افتاد در دفاع از کشور اسلامی مان بود که ایران به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی داشته و مایه مباهات ما است.

وی ادامه داد: آیه قرآن است که می‌گوید اگر به شما تعدی و تجاوز شد شما نیز به مثل آن واکنش نشان دهید. وقتی بر خلاف قوانین بین الملی به کنسولگری به مثابه خاک ایران تجاوز و حمله می‌کنند، این حق جمهوری اسلامی است که ماسخ دهد و ایران محق است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه به منظور دفاع از عملیات "وعده صادق"، تصریح کرد: در این دانشگاه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرد هم آمدند تا ضمن بزرگداشت این عمل موثر هم تقدیری از سپاه اسلام واز سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی داشته باشند. درواقع این پیامی به دنیا مخابره شد که اگر ایران مقتدر اسلامی تحت فشار قرار گیرد و تحت تجاوز قرار گیرد با همه توان خود پاسخ خواهد داد و از کیان خود دفاع می‌کند.

معتمدی توضیح داد: خداوند می‌فرماید ما چیز‌هایی از جمله جنگ را برای شما قرار دادیم در حالی که ممکن است جنگ برایتان کراهت داشته باشد. خدا می‌فرماید چه بسا چیز‌های را به ظاهر بدتان آید، اما به نفع شما باشد. این مایه حیات است که نظام جمهوری اسلامی می‌تواند با اقتدار از موجودیت خود دفاع کند. این امر هم باعث مباهات است و هم باعث می‌شود کسی جرات تجاوز به خاک ایران را به خود ندهد. این کاری پسندیده در قالب رفتاری هوشمندانه است. حتی به لحاظ آمادگی هم باید گفت این عملیات خیلی هم غافل گیر کننده نبود، اما علیرغم آمادگی رژیم صهیونیستی این عملیات موفقیت آمیز شد.


12047590
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آب میوه تازه پرتقال با کاهش فعالیت ژن‌های مرتبط با استرس و التهاب به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شتاب انقلاب هوش مصنوعی در پزشکی فرصت‌های بی‌سابقه‌ای برای دقت تشخیص، سرعت درمان و کاهش هزینه‌های نظام سلامت ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که ثبت‌نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از روز یکشنبه، ۱۶ آذرماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حسین سیمایی صراف با تاکید بر اینکه موضوع بحران آب مثل اغلب موضوعات فرابخشی است، گفت: رئیس‌جمهور با باور و اعتقاد به سمت دانشگاه آمده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، رعایت نکات ساده غذایی می‌تواند به بدن کمک کند تا بهتر با عفونت مبارزه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به اچ آی وی در کشور تحت درمان هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های برخی از کاربران ChatGPT به دلیل آسیب‌پذیری در یک سرویس خارجی که برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود، به خطر افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات فعالیت‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه شنبه ۱۱ آذرماه اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم ارتقای پلتفرم‌های داخلی متناسب با نیاز‌های جامعه، تصریح کرد: درعین‌حال فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی که بعضاً پیشبرد کسب‌وکار مردم روی آنها انجام می‌شود کمکی به حل درست موضوع نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت ملی گاز ایران و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هدف بهسازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های مدارس و جایگزینی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های راندمان بالا به منظور کاهش ناترازی گاز طبیعی و صرفه جویی در مصرف انر...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است