علمی فناوری 17:02 - 27 فروردین 1403
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، تاکید کرد که واکنش مجامع بین المللی به اقدامات رژیم اسرائیل درخور نیست.

واکنش مجامع بین‌المللی به اقدامات رژیم اسرائیل درخور نیست

عبدالله معتمدی در حاشیه نشست بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی که پیرامون دفاع مشروع ایران و عملیات "وعده صادق" برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه اتفاق افتاد در دفاع از کشور اسلامی مان بود که ایران به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی داشته و مایه مباهات ما است.

وی ادامه داد: آیه قرآن است که می‌گوید اگر به شما تعدی و تجاوز شد شما نیز به مثل آن واکنش نشان دهید. وقتی بر خلاف قوانین بین الملی به کنسولگری به مثابه خاک ایران تجاوز و حمله می‌کنند، این حق جمهوری اسلامی است که ماسخ دهد و ایران محق است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه به منظور دفاع از عملیات "وعده صادق"، تصریح کرد: در این دانشگاه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرد هم آمدند تا ضمن بزرگداشت این عمل موثر هم تقدیری از سپاه اسلام واز سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی داشته باشند. درواقع این پیامی به دنیا مخابره شد که اگر ایران مقتدر اسلامی تحت فشار قرار گیرد و تحت تجاوز قرار گیرد با همه توان خود پاسخ خواهد داد و از کیان خود دفاع می‌کند.

معتمدی توضیح داد: خداوند می‌فرماید ما چیز‌هایی از جمله جنگ را برای شما قرار دادیم در حالی که ممکن است جنگ برایتان کراهت داشته باشد. خدا می‌فرماید چه بسا چیز‌های را به ظاهر بدتان آید، اما به نفع شما باشد. این مایه حیات است که نظام جمهوری اسلامی می‌تواند با اقتدار از موجودیت خود دفاع کند. این امر هم باعث مباهات است و هم باعث می‌شود کسی جرات تجاوز به خاک ایران را به خود ندهد. این کاری پسندیده در قالب رفتاری هوشمندانه است. حتی به لحاظ آمادگی هم باید گفت این عملیات خیلی هم غافل گیر کننده نبود، اما علیرغم آمادگی رژیم صهیونیستی این عملیات موفقیت آمیز شد.


12047590
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است