اجتماعی 11:15 - 21 مرداد 1401
رئیس قوه قضا گفت: به نظر شما افرادی که می‌دانستند کار خلافی انجام داده‌اند و امروز از این موسسه شاکی هستند، خودشان مقصر نیستند؟

واکنش رئیس قوه قضا به وعده پذیرش تضمینی در رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی+ فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس دستگاه قضا با یکی از شاکیان موسسه‌ای که وعده پذیرش تضمینی در رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی را به افراد می‌داد، گفتگو کرد.

رئیس قوه قضائیه گفت: مسیر پذیرش در رشته پزشکی مشخص است؛ واضح است آن موسسه‌ای که می‌گوید با دریافت پول و شرکت افراد در کلاس‌هایش، ورود آنها به رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی را تضمین می‌کند خلاف می‌گوید. 

 

وی ادامه داد: باید چشم و گوش‌مان را باز کنیم؛ به نظر شما افرادی که می‌دانستند کار خلافی انجام داده‌اند و امروز از این موسسه شاکی هستند، خودشان مقصر نیستند؟

انتهای پیام/


11651688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: علی‌رغم صدور مجوز از سوی استانداری، برخی دستگاه‌ها و نهاد‌ها مشکلاتی را برای ساخت آرامستان جدید ایجاد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۳۲ یونیت پله برقی در پل‌های ۶ منطقه پایتخت در حال نصب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از انسداد موقت محور چالوس در محدوده کمرزرد خبر داد و مسیر‌های جایگزین را برای رانندگان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هلال‌احمر با اشاره به وقوع سیلاب در برخی از نقاط کشور اعلام کرد: تاکنون به بیش از ۲۹ هزار نفر خدمات در پی وقوع سیلاب ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در پایتخت طی هشت ماه گذشته سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در پایتخت طی هشت ماه گذشته سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حمل‌ونقل شهرداری تهران با اشاره به اینکه حدود ۷ میلیون موتورسیکلت عامل مهم تشدید ترافیک پایتخت است، گفت: سهم حمل‌ونقل عمومی از سفر‌های شهری به حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش‌یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است