بین‌الملل 16:19 - 29 مهر 1400
خبرگزاری سوریه امروز (پنج‌شنبه) از آغاز عملیات ساماندهی به وضعیت شبه‌نظامیان، چهره‌های تحت تعقیب و فراری از خدمت سربازی در شهرک بصر الحریر و اطراف آن واقع در حومه شمال شرقی درعا خبر داد.

آغاز عملیات ساماندهی به وضعیت شبه‌نظامیان و چهره‌های تحت تعقیب در حومه درعا

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) با اشاره به آغاز عملیات ساماندهی به وضعیت شبه‌نظامیان، چهره‌های تحت تعقیب و فراری از خدمت سربازی در شهرک بصر الحریر و اطراف آن واقع در حومه شمال شرقی درعا اعلام کرد: این عملیات در چارچوب اقدامات کشور برای تضمین امنیت و ثبات و بازگشت زندگی به روال عادی خود در استان درعا، از چند  هفته قبل از محله "درعا البلد" آغاز شد و در ادامه شامل حال چندین شهر و روستا در این استان شد.

طبق گزارش سانا، یگان‌های ارتش سوریه در دو روستای الملیحه شرقی و غربی که عملیات ساماندهی به وضعیت شبه‌نظامیان انجام شده بود، عملیات پاکسازی و بازرسی اجرا کردند.

سانا اعلام کرد: یگان‌های ارتش سوریه از صبح امروز عملیات پاکسازی و بازرسی دو روستای الملیحه شرقی و غربی و اطراف آن دو را در راستای آمادگی برای بازگشت مسؤولان خدماتی به آنجا و ازسرگیری خدمات‌رسانی‌شان به شهروندان آغاز کردند.

بر اساس گزارش سانا، یگان‌های ارتش سوریه در طول چند هفته گذشته پایگاه‌های خود واقع در شهرها، شهرک‌ها و روستاهای حومه درعا را که طبق توافق انجام شده در اوت گذشته در آنها عملیات ساماندهی به وضعیت تعداد زیادی از چهره‌های تحت تعقیب انجام شدند، تقویت کردند.

انتهای پیام


11282656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تحلیل پروژه نقشه‌برداری دیپ‌استیت، نیرو‌های روسیه در سال ۲۰۲۵ حدود ۴۳۳۶ کیلومتر مربع از قلمرو اوکراین را تصرف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی، در سفر خود به چین روز دوشنبه با شی جین پینگ دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آمریکا رزمایش‌های اخیر نظامی چین در اطراف تایوان را «بی‌دلیل» خواند و از پکن خواست فشار نظامی خود را متوقف و وارد گفت‌وگوی معنادار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فلزات گرانبها پس از ثبت سالی بی‌سابقه در ۲۰۲۵، روند صعودی خود را در نخستین روز‌های ۲۰۲۶ نیز حفظ کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، در مصاحبه با تلویزیون دولتی اعلام کرد آماده است تا با واشنگتن درباره موضوعاتی از جمله قاچاق مواد مخدر، نفت و مهاجرت مذاکره کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین با تماس با وزیر خارجه ترکیه درباره مذاکرات صلح با آنکارا رایزنی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های سنگین در افغانستان باعث کشته شدن ۱۷ نفر، آسیب به زیرساخت‌ها و مختل شدن زندگی هزاران خانواده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است