علمی فناوری 21:28 - 14 آبان 1403
ستار هاشمی از آمریکای لاتین به‌عنوان یکی از حوزه‌های بالقوه صادرات محصولات فناورانه ایران یاد و زیرساخت‌های این منطقه ویژه را برای سرمایه‌گذاری، مناسب ارزیابی کرد.

آمریکای لاتین یکی از حوزه‌های بالقوه صادرات محصولات فناورانه ایران است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (دوشنبه) و در دومین روز از سفر به هاوانا از پارک علم و فناوری و منطقه ویژه اقتصادی ماریل در این کشور بازدید کرد.

سیدستار هاشمی در این بازدید‌ها برای ارائه آموزش از سوی ایران در حوزه‌های IT و ICT و به طور مشخص در زمینه رباتیک و هوش مصنوعی به کوبا اعلام آمادگی کرد.

وی از آمریکای لاتین به عنوان یکی از حوزه‌های بالقوه صادرات محصولات فناورانه ایران یاد و زیرساخت‌های این منطقه ویژه را برای سرمایه گذاری، مناسب ارزیابی کرد.

هاشمی با اشاره به اینکه نگاه وزارت ارتباطات در ایران، حمایت از بخش خصوصی است که خیلی درگیر بروکراسی و کاغذ بازی‌های مرسوم در حکومت و حاکمیت نشود، تاکید کرد: زمینه‌های حضور بخش خصوصی بویژه برای تولید تجهیزات مخابراتی فراهم است و وزارت ارتباطات بیشتر نقش تسهیل گری و ایجاد پل ارتباطی میان بخش‌های خصوصی با کشور‌های هدف دارد.

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات به اقدامات اجرایی ورود نمی‌کند، از تمایل یکی از شرکت‌های دانش بنیان خصوصی و موفق در زمینه تولید محصولات و تجهیزات مخابراتی برای سرمایه گذاری در کوبا خبر داد.


12112738
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانم‌های باردار نباید از رنگ مو استفاده کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسئول مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: برخی لوازم آرایشی غیرمجاز موجود در بازار حاوی مقادیر بالای سرب، جیوه و سایر فلزات سنگین هستند و مصرف مداوم آنها سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ستاد علم و فناوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به وجود میز‌های تخصصی متعدد در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: این شورا به‌عنوان مرجعی فرادستگاهی می‌تواند به موضوعاتی در حوزه‌های نوآوری، فناوری و دانش‌بنیان در صنعت فولاد ورود کند. ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی دانش آموزان و سوء رفتار با آنان به هر دلیل و تحت هر شرایطی، با امضای وزیر آموزش‌وپرورش به ادارات کل، مناطق و مدارس سراسر کشور ابلاغ شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۶۰ درصد از افراد کشور دچار اضافه وزن بوده یا مبتلا به چاقی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی، ۶۰ شرکت از میان ۱۴۰ مجموعه فعال، محصولات خود را در حوزه‌هایی چون انیمیشن، بازی‌های رایانه‌ای و رسانه معرفی خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس دبیرخانه کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور با تأکید بر اینکه اسپیرولینا جایگاهی به عنوان غذای معمول ندارد، گفت: مصرف بیش از حد مجاز اسپیرولینا می‌تواند به کلیه‌ها آسیب بزند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم در کنکور امسال، از اجرای برنامه راهبردی چهار ساله برای ارتقای کیفیت آموزشی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان گفت: نبود حمایت روانی و آموزش درست، مهم‌ترین عامل تردید مادران در تصمیم‌گیری برای فرزندآوری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا خوردن در حالت نشسته بر روی زمین، می‌تواند برای انسان مفید باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است