علمی فناوری 21:28 - 14 آبان 1403
ستار هاشمی از آمریکای لاتین به‌عنوان یکی از حوزه‌های بالقوه صادرات محصولات فناورانه ایران یاد و زیرساخت‌های این منطقه ویژه را برای سرمایه‌گذاری، مناسب ارزیابی کرد.

آمریکای لاتین یکی از حوزه‌های بالقوه صادرات محصولات فناورانه ایران است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (دوشنبه) و در دومین روز از سفر به هاوانا از پارک علم و فناوری و منطقه ویژه اقتصادی ماریل در این کشور بازدید کرد.

سیدستار هاشمی در این بازدید‌ها برای ارائه آموزش از سوی ایران در حوزه‌های IT و ICT و به طور مشخص در زمینه رباتیک و هوش مصنوعی به کوبا اعلام آمادگی کرد.

وی از آمریکای لاتین به عنوان یکی از حوزه‌های بالقوه صادرات محصولات فناورانه ایران یاد و زیرساخت‌های این منطقه ویژه را برای سرمایه گذاری، مناسب ارزیابی کرد.

هاشمی با اشاره به اینکه نگاه وزارت ارتباطات در ایران، حمایت از بخش خصوصی است که خیلی درگیر بروکراسی و کاغذ بازی‌های مرسوم در حکومت و حاکمیت نشود، تاکید کرد: زمینه‌های حضور بخش خصوصی بویژه برای تولید تجهیزات مخابراتی فراهم است و وزارت ارتباطات بیشتر نقش تسهیل گری و ایجاد پل ارتباطی میان بخش‌های خصوصی با کشور‌های هدف دارد.

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات به اقدامات اجرایی ورود نمی‌کند، از تمایل یکی از شرکت‌های دانش بنیان خصوصی و موفق در زمینه تولید محصولات و تجهیزات مخابراتی برای سرمایه گذاری در کوبا خبر داد.


12112738
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از رژیم‌های غذایی به صورت صددرصدی اشتباه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم اعلام کرد: خبر منتشرشده در برخی کانال‌های خبری درباره اعلام وزارت علوم مبنی بر مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری، صحت ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از حفظ ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده افطار بهتر است که سبک و مقوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد غذا‌های فرآوری شده و فوق فرآوری شده ممکن است خطر افسردگی، میگرن، زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان روسی آزمایش‌های پزشکی مهمی را در ایستگاه فضایی انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از کالج بینایی‌سنجی در دانشگاه ایالتی نیویورک نشان می‌دهد که نزدیک بینی ممکن است در یک عادت بصری ساده و روزمره که ما در خانه انجام می‌دهیم، نهفته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است