سیاسی 13:09 - 20 تیر 1403
رئیس جمهور منتخب گفت: ایران و ونزوئلا دارای چالش‌ها و آرمان‌های مشترکی هستند و در قبال مسئله فلسطین و حمایت از مردم مظلوم غزه مواضع مشترکی دارند.

روابط با ونزوئلا تداوم و توسعه خواهد یافت

آقای «نیکلاس مادورو» در تماس تلفنی با دکتر مسعود پزشکیان موفقیت وی در کسب اعتماد مردم در انتخابات ریاست جمهوری و برگزاری موفقیت‌آمیز فرایند انتخاباتی بزرگ با مشارکت بسیار خوب ملت ایران را تبریک گفت.

رئیس جمهور ونزوئلا با بیان اینکه فقدان شهید رئیسی برای دولت و مردم ونزوئلا بسیار حزن‌انگیز و دردآور بود، ابراز امیدواری کرد که تحت مدیریت دکتر پزشکیان روابط خوب و مستحکم دو کشور استمرار یافته و روز به روز تقویت شود.

نیکلاس مادورو جمهوری اسلامی ایران را دوست واقعی و حامی همیشگی ونزوئلا دانست و خطاب به رئیس جمهور منتخب تاکید کرد: به شما اطمینان می‌دهیم که ونزوئلا نیز دوست و همراه واقعی شما خواهد ماند و به اراده جناب‌عالی در تقویت و ارتقای روابط دو کشور باور داریم.

دکتر پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن قدردانی از تماس و پیام تبریک رئیس جمهور ونزوئلا و همچنین ابراز مودت و همدلی با دولت و ملت ایران در پی شهادت آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ونزوئلا در سیاست خارجی ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و بسیار خرسندیم که سطح همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌ها عالی و رو به رشد است.

رئیس جمهور منتخب با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا دارای چالش‌ها و آرمان‌های مشترک از جمله آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و عدالت‌خواهی هستند و در قبال مسئله فلسطین و حمایت از مردم مظلوم غزه نگاه و مواضع مشترکی دارند، تاکید کرد: بی‌تردید دولت من نیز در صدد تداوم و توسعه همکاری‌ها با ونزوئلا خواهد بود.

دکتر پزشکیان ضمن آرزوی موفقیت، سعادت و سربلندی برای دولت و ملت ونزوئلا و پیروزی برای رئیس جمهور این کشور در انتخابات سرنوشت‌ساز آتی، از مادورو برای سفر به ایران دعوت کرد.


12071954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه از خبر اعلام توافق جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر مفاد موافقتنامه صلح بین دو کشور استقبال کرد و آن را گامی ضروری و مهم برای نیل به صلح پایدار در منطقه قفقاز جنوبی دانست. سخنگو...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اقدامات شرورانه آمریکا برای اخلال در تبادلات اقتصادی و تجاری ایران با سایر کشور‌ها، نقض آشکار قواعد تجارت آزاد است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته حمل‌و‌نقل هوایی کمیسیون عمران مجلس می‌گوید در سال آینده به شرطی افزایش قیمت بلیط هواپیما ایجاد خواهد شد که سوخت هواپیما گران شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در چهارمین مرحله از سفر به شهرستان‌های استان تهران، دقایقی قبل وارد شهرستان قرچک در جنوب شرق این استان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری اسلامی ایران خواستار آتش‌بس دائمی در نوار غزه، پایان اشغالگری و لغو تمامی محدودیت‌های اقتصادی و تجاری علیه فلسطینیان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد محتوای نامه آمریکا به ایران گفت: این نامه دیشب واصل شده و هم اکنون در حال بررسی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه که به پکن سفر کرده است با ماجائوشو، معاون وزیر امور خارجه چین دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: مدیریت درست و صحیح، برقراری تناسب و تعادل بین منابع و داشته‌ها با مصارف و هزینه‌ها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام حزب جامعه اسلامی مهندسین به اهمیت وحدت در جامعه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر باقری به همراه سردار سلامی فرمانده کل سپاه و تعدادی از معاونین ستاد کل نیرو‌های مسلح از مجموعه پردیس فناوری زیرزمینی بازدید کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است