بین‌الملل 13:11 - 09 آذر 1401

مخالفت پارلمان کویت با عادی‌سازی روابط و تاکید بر حمایت از مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، همزمان با روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین، ۴۲ نماینده پارلمان کویت با امضای طوماری بر مخالفت خود با عادی سازی روابط تاکید ورزیدند.

در این بیانیه ضمن اعلام مخالفت قاطع با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، بر لزوم حمایت از مقاومت و حامیان مقاومت تاکید شده است.

اعضای پارلمان کویت همچنین بر لزوم محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه (کیفری بین المللی) تاکید ورزیدند.

پارلمان کویت در بیانیه خود تاکید کرده اند: در روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین ما بار دیگر بر عهد و پیمان خود در راستای حمایت از جهاد و مقاومت مشروع فلسطینی‌ها تاکید ورزیده و با عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر مخالفت می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: حمایت از فلسطین و جهاد و مبارزه مشروع فلسطینی‌ها تا زمان بازپس گرفتن حقوق غصب شده آنها، یکی از اصول اساسی و رسمی دولت و ملت کویت است.

اعضای پارلمان کویت در ادامه تاکید کردند: مقاومت مستمر ملت فلسطین در قدس، کرانه باختری و نوار غزه در کنار عملیات‌های شهادت طلبانه در اراضی ۱۹۴۸، امید به آزادی فلسطین را زنده نگه داشته است.

در پایان این طومار اعضای پارلمان کویت از کشورهای عربی و اسلامی خواسته اند ضمن حمایت از ملت فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی را بر ملاساخته و روند محاکمه آنها در دادگاه‌های بین المللی را به جرم ارتکاب جنایات جنگی پیگیری کنند.

مخالفت پارلمان کویت با عادی‌سازی روابط و تاکید بر حمایت از مقاومت

طومار امضا شده از سوی نمایندگان پارلمان کویت


11752125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که ارزیابی سیا نشان می‌دهد اوکراین حمله‌ای به اقامتگاه مورد استفاده ولادیمیر پوتین انجام نداده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده، کلیسای قرن نوزدهمی فوندلکرک در آمستردام را ویران کرد، در حالی که هلند شاهد خشونت «بی‌سابقه» علیه پلیس و خدمات اضطراری در شب سال نو بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین می‌گوید دو سامانه جدید دفاع هوایی پاتریوت را مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت پستی لاپُست فرانسه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته که دسترسی به تمام سیستم‌های اطلاعاتی، از جمله وب‌سایت رسمی و خدمات ردیابی مرسولات را غیرممکن کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی از بررسی مقدمات بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر پس از بازگشت نتانیاهو از آمریکا خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان زمین‌شناسی آمریکا از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر در نزدیکی یاکوتات آلاسکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب سال نو، چندین منطقه روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار گرفتند که منجر به آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی و کشته شدن عده ای شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی در پیام سال نو خود به سربازان این کشور که به عنوان «یگان‌های عملیات خارج از کشور» توصیف شده‌اند، ادای احترام کرد و گفت: «پشت سر شما پیونگ‌یانگ و مسکو هستند.»

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است