بین‌الملل 22:24 - 19 اردیبهشت 1404
وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل درپی شلیک موشک از یمن، ادعا کرد که این رژیم با قدرت پاسخ یمن را خواهد داد.

وزیر جنگ رژیم اسرائیل یمن را تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل پس از اعلام ارتش این رژیم مبنی بر شناسایی موشکی که از یمن شلیک شده بود، در عملیاتی که جنبش انصارالله یمن مسئولیت آن را بر عهده گرفت، ادعا کرد که «با قدرت پاسخ» خواهد داد.

کاتس در بیانیه‌ای مدعی شد: «حوثی‌ها همچنان موشک‌های ایرانی را به سمت اسرائیل پرتاب می‌کنند. همانطور که قول داده‌ایم، ما در یمن و هر کجا که لازم باشد، با قدرت پاسخ خواهیم داد.»

این درحالی است مقامات صهیونیستی ساعتی پیش از واکنش ضعیف کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل نسبت به پرتاب موشک‌های بالستیک انصارالله به سمت اراضی اشغالی ابراز نارضایتی کردند و خواستار گسترش عملیات علیه یمن شدند.

 در همین راستا یائیر لاپید، سرکرده مخالفان نتانیاهو در این خصوص گفت: «اسرائیل نمی‌تواند همچنان بنشیند و منتظر بماند تا یک موشک حوثی باعث یک فاجعه تلفات جمعی شود یا همچنان اقتصاد را فلج کند.»

آویگدور لیبرمن، سرکرده حزب «اسرائیل خانه ما»، در واکنش به پرتاب موشک از یمن گفت: «کاملاً باورنکردنی است. یک سال و هفت ماه پس از جنگ، میلیون‌ها اسرائیلی به پناهگاه‌ها می‌گریزند.»

کلیپ‌های ویدئویی منتشر شده، وحشت شهرک‌نشینان را در پی به صدا درآمدن آژیر‌های حمله هوایی نشان می‌داد. فیلم همچنین لحظه‌ای را نشان داد که فرودگاه بن گوریون پس از شلیک موشک یمنی، فعالیت خود را متوقف کرد.

منبع: النشره


12187731
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موقت سوریه در دومین سفر خود به روسیه امروز وارد مسکو شد تا با پوتین دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ناتو با اعتقاد بر ناتوانی اروپا در دفاع از خود، تمام تلاش خود را می‌کند ترامپ را راضی نگه دارد تا آمریکا از این ائتلاف خارج نشود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات سابق دولت ترامپ تاکید کرد درحالیکه آمریکا در مینیاپولیس با انقلاب رنگی مواجه است، بدنبال درگیری با ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نامزد نخست وزیری عراق پس از اینکه ترامپ این کشور را تهدید کرده بود، تاکید کرد که تا آخر به کار خود ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی فاش کردند که آمریکا تاکنون ۴۷۵ عنصر داعشی که اکثریت آنان سوری و از فرماندهان خطرناک داعش بودند را به عراق منتقل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز در گزارشی فاش کرد که اروپایی‌ها دریافته‌اند که طی ۸ گذشته تنها به یک توهم متکی بودند که آمریکا از آنها دفاع خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات گرینلند مجددا در واکنش به زیاده‌خواهی‌های ترامپ گفت که این جزیره برای فروش نیست و نباید با این اظهارات مردم آن را مضطرب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» احزاب راست افراطی در اروپا درحالیکه پیشتر مفتخر به همسویی با ترامپ بودند، اکنون با اظهارات ضد اروپایی او بر لبه‌ی تیغی دو لبه قدم برمی‌دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک عضو حزب دموکرات کردستان عراق گفت که نامزد اتحادیه میهنی برای ریاست جمهوری لایق و شایسته این منصب نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسلواکی در یک دیدار با سران اروپا از وضعیت روانی ترامپ ابراز ناراحتی و حتی او را خطرناک توصیف کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است