اجتماعی 10:22 - 16 بهمن 1401

تلاش برای بازسازی سریع مدارس آسیب دیده در خوی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف نوری در بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان خوی گفت: از ۴۷۰ مدرسه خوی تعدادی از مدارس آسیب جدی دیده‌اند، تعدادی نیاز به مقاوم سازی داشته و تعدادی نیز نیاز به ترمیم دارند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حضور خیرین و بخشی از نهادها و سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور، افزود: بخشی از این خسارت‌ها برطرف خواهد شد که باید با سرعت زیاد انجام شود.

نوری اظهار داشت: استانداری با همکاری خوب خود کارهای اساسی انجام داده و ما هم در وزارت آموزش و پرورش و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان، وزارت نفت و همچنین خیرین عزیز دست به دست هم می‌دهیم تا ان شاءالله کار بازسازی و مرمت مراکز آموزشی را هرچه سریع به اتمام برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید دانش آموزان در هیچ شرایطی از تحصیل دور بمانند، گفت: در جاهایی که کمپ و فضاهای اسکان برای مدارس در نظر گرفته شده است، قسمتی را به عنوان کلاس انتخاب کنند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از معلمان و دانش آموزان درخواست داریم تنها به موارد اطلاع رسانی شده از طرف ستاد بحران توجه کنند تا در چنین شرایطی برای شهروندان استرسی ایجاد نشود.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس در این بازدید افزود: برای تأمین بودجه منطقه زلزله زده و در ساخت ابنیه تخریب شده مبلغ قابل توجهی در نظر خواهیم گرفت.

گفتنی است، وزیر آموزش و پرورش به همراه رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس و مدیران کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی و غربی از فضاهای آموزشی مناطق زلزله زده خوی بازدید کردند.


11805366
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه برخورد چند وسیله نقلیه در بزرگراه باقری خبر داد و گفت: در این حادثه ۴ نفر مصدوم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت رفاه اعلام کرد: فاز دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی با شارژ اعتبار حساب سرپرستان خانوار در دهک‌های درآمدی اول تا سوم از شنبه ۲۲ آذر آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی برای رسیدگی فوری به نابسامانی‌های بازار ارز امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از فردا پنج شنبه ۲۰ آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت کاروان‌های حج تمتع یکی از مسئولیت‌پذیرترین و حساس‌ترین جایگاه‌ها در فرایند اعزام زائران است؛ نقشی که کیفیت آن می‌تواند تجربه حج را برای هزاران زائر تحت تأثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: رانندگان باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب حرکت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: طبق بیان پیامبر اکرم(ص)، بهشت زیر پای مادران است و مادران و همسران شهدا مصداق واقعی این جایگاه رفیع‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: میانگین سن بازنشستگی ۵۲ سال و میانگین سن فعلی حقوق‌بگیران ۶۵ سال است و در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، انتخابات سراسری را در بستر امنیت و مشارکت گسترده مردم برگزار خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با پرداختن به ساختار نامتوازن نظام مالیاتی گفت: در برخی موارد مالیات‌ها کمتر از حد لازم اخذ می‌شوند و در مواردی نیز فشار مالیاتی به قشر‌هایی وارد می‌شود که توان تحمل آن را ندارند. این ناهماهنگی مانند کشیدن خون از جانی ضعیف است ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است