اجتماعی 13:09 - 28 فروردین 1403
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: با وجود تذکرهای قبلی متاسفانه شاهد این هستیم که هر روز رفیوژهای جدیدی که بسیار هزینه بر هستند وسط خیابان‌ها سبز می‌شوند.

شهرداری از انجام کار‌های هزینه بر و بی تاثیر خودداری کند

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران و در واکنش به گزارش معاون خدمات شهری شهرداری تهران و با اشاره به رنگ زدن جداول خیابان‌ها گفت: در اکثر کشور‌های دنیا به جز برخی کشور‌های عربی همسایه، از رنگ خود بتن برای جداول استفاده و این رنگ به عنوان رنگی سازگار با محیط زیست شناخته می‌شود، اما متاسفانه در کشور ما سالیانه صد‌ها میلیارد تومان برای رنگ آمیزی جداول کنار خیابان‌ها و معابر هزینه می‌شود. 

وی ادامه داد: تقاضای بنده از شهرداری و معاونت خدمات شهری این است که رنگ زدن جداول را از دستور خارج کنند و اگر قرار است رنگ آمیزی هم صورت گیرد، باید از رنگ‌های ترافیکی که دارای معنا، پیام و استاندارد هستند استفاده شود. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به رفیوژ‌های وسط خیابان‌ها بیان کرد: با وجود تذکر‌های قبلی متاسفانه شاهد این هستیم که هر روز رفیوژ‌های جدیدی که بسیار هزینه بر هستند وسط خیابان‌ها سبز می‌شوند علاوه بر آن در در خیابان کریم خان می‌بینیم که در نرده‌های کناری گلدان‌هایی نصب می‌شوند نه تنها زیبایی خاصی به شهر نمی‌دهند بلکه بسیار هم نا ایمن هستند و برای آب دادن به این گلدان‌ها حوادث متعددی ایجاد می‌شود.

تشکری هاشمی افزود: تقاضای بنده این است از کار‌هایی که چندان زیبایی برای شهر ندارند، اما هزینه بسیاری به بار می‌آورند جلوگیری کنیم.


12047868
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور در بخشنامه‌ای از تغییر ساعات کار ادارات کل کشور در زمستان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از صبح ۱۵ آذر آغاز شد و بر اساس آخرین گزارش‌ها، تا ساعت ۱۸ عصر ۱۶ آذر حدود ۲۳ هزار نفر نام‌نویسی خود را نهایی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از فعالیت حضوری تمام مدارس و دانشگاه‌های استان در تمام مقاطع تحصیلی طی فردا دوشنبه ۱۷ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است