اجتماعی 09:50 - 04 فروردین 1402

امدادرسانی به ۳۰ هزار هموطن در طرح نوروزی

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید سلیمی، با بیان اینکه در طرح امداد نوروزی به بیش از ۳۰ هزار نفر امدادرسانی شده است، گفت: از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا روز سوم فروردین ۱۴۰۲، استان مازندران با انجام ۱۰۹ عملیات، بیشترین عملیات امداد و نجات را انجام داده است.

وی افزود: امدادگران جمعیت هلال‌احمر از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا سوم فروردین ۱۴۰۲، در ۱۷۶۳ عملیات پوشش حوادث شرکت کردند که از این تعداد ۸۹۶ مورد حوادث جاده‌ای، ۸۱ مورد پوشش حوادث جوی، ۴۹ مورد عملیات کوهستان و ۱۴ مورد نیز عملیات در محیط‌های آبی بوده است.

سخنگوی طرح‌های نوروزی هلال‌احمر ادامه داد: در این مدت به ۳۰ هزار و ۵۷ نفر امدادرسانی شده است. از این تعداد، ۲۱۶۴ نفر خدمات اسکان اضطراری، ۷۲۶ نفر انتقال به مراکز درمانی، ۱۱ هزار و ۵۹۴ نفر درمان در محل و ۱۰۶ نفر نیز، خدمات انتقال به مناطق امن را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه امدادگران هلال احمر در این مدت ۱۶۴ مورد عملیات نجات فنی انجام داده و ۲۰۶ مصدوم سوانح جاده‌ای را رهاسازی کرده اند، از انجام تست قند و فشارخون برای ۱۱ هزار و ۴۲۱ نفر خبر داد.

سلیمی در مورد آمار انجام عملیات امداد و نجات در استان‌های مختلف، بیان کرد: استان‌های مازندران با ۱۰۹ مورد، اصفهان با ۱۰۲ مورد و فارس با ۸۳ مورد از جمله استان‌هایی هستند که بیشتری عملیات امداد و نجات در آنها انجام شده است.


11846904
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران، در حاشیه راهپیمایی باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی، حضور گسترده و پرشور ملت ایران را تجلی اراده ملی در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمنان دانست و تأکید کرد که این اتحاد، تمام محاسبات دشمن را بر هم می‌زند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم؛ گفت: این مردمی که همواره پای کار نظام و انقلاب بوده‌اند شایسته بالاترین و بهترین خدمات هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: حل مشکلات مردم با فرمول‌های ساده و یک‌بعدی امکان‌پذیر نیست و مهم‌ترین مسئله این است که مسئولان واقعاً دغدغه مردم را داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه با قاطعیت با کسانی که در حوادث اخیر نقش لیدری، سازماندهی و پشتیبانی اقدامات تروریستی و ناامنی‌ها را برعهده داشته‌اند، برخورد قانونی خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه با قاطعیت با کسانی که در حوادث اخیر نقش لیدری، سازماندهی و پشتیبانی اقدامات تروریستی و ناامنی‌ها را برعهده داشته‌اند، برخورد قانونی خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران گفت: حضور گسترده مردم، مسئولیت مدیران و مسئولان کشور را دوچندان می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: به ملت شریف ایران اطمینان می‌دهیم که اجازه نخواهیم داد خون پاک شهدا و آسیب‌های وارده به کشور بی‌پاسخ بماند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر از فعالیت ۷۳۳۳ نیروی عملیاتی در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بامدژ، گمیشان، ارژن و قوری‌گل ۴ تالابی هستند که امید می‌رود سال آینده جان دوباره‌ای بگیرند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میز خدمت دادگستری استان تهران در میدان فردوسی برپا شده و کارشناسان در این محل به مراجعان مشاوره‌های حقوقی رایگان ارائه می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است