اجتماعی 13:02 - 10 اسفند 1399
در دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران صورت گرفت
در جریان دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت که در این راستا به تعویق دوماه پرسنل برج میلاد اشاره شد.

بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه۱۴۰۰شهرداری/تعویق در پرداخت حقوق پرسنل برج میلاد

به گزارش ایسنا، در جریان بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران حجت نظری، عضو شورای شهر تهران پیشنهاد حذف جزء «ح» تبصره یک را مطرح کرد و گفت: برج میلاد در سال جاری شاید ۲۰ میلیارد هم در آمد نداشته باشد و اکنون اگر رقم ۲۰۰ میلیاردی درآمد را برای آن پیش بینی کنیم. هیچ مشخص نیست وضعیت کرونا تا کی ادامه دارد و اگر برج میلاد را که برای انجام امور جاری نیز دچار مشکل است ملزم کنیم تا به درآمد برسد عملا برای اداره امور جاری خود دچار مشکل خواهد شد. برج میلاد زیرمجموعه شهرداری تهران است و اتفاقا باید برای جبران هزینه‌های راهبری آن عددی پیش بینی شود، اما اگر اکنون بخواهیم برای آن عدد درآمدی پیش بینی کنیم، عملا برج میلاد را زمین‌گیر کرده ایم. در نتیجه با توجه به اینکه برج میلاد امکان تحقق این درآمد را ندارد جزء «ح» حذف شود. 

در ادامه مجید فراهانی ضمن مخالفت با پیشنهاد نظری گفت: این بند همیشه در بودجه وجود داشته و قرار شد برای برج میلاد هم ردیف درآمدی و هم ردیف هزینه‌ای در نظر گرفته شود. برای تحقق درآمد و هزینه، برج میلاد درآمد خود را به حساب خزانه برای شفافیت واریز و همان را برای تامین بخشی از هزینه‌های خود دریافت می‌کند.

در ادامه جلسه محمدرضا جوادی یگانه، معاون اجتماعی شهرداری تهران گفت: درآمد برج میلاد در سال جاری در حدود ۱۰ میلیارد تومان بوده است. در سال گذشته که شرایط کرونایی را نداشتیم این درآمد در حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده است. هزینه‌های برج میلاد نیز در حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده است. اگر قرار باشد جبران هزینه به عنوان درآمد حساب شود عملا کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد. پیشنهاد ما این است که اگر تصریح می‌شود جبران هزینه که ربطی به این درآمد برج ندارد، امکان‌پذیر است، در غیر اینصورت حتی در نبود شرایط کرونایی هم برج میلاد باید ۳۰۰ میلیارد درآمد داشته باشد تا بتواند حقوق کارکنان خود را پرداخت کند. 

وی افزود: پیشنهاد ما این است که ردیف جبران هزینه موجود باشد تا بتوانیم حقوق کارمندان برج را پرداخت کنیم کما اینکه اکنون دو ماه است حقوق آن‌ها به دلیل اینکه ردیف وجود نداشت، نتوانستیم پرداخت کنیم. 

در ادامه جلسه بهاره آروین نیز پیشنهاد داد تا جزء «ح» تبصره یک اصلاح شود و تا زمان ادامه محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا اولویت هزینه کرد با هزینه‌های نگه داشت برج میلاد و شرکت برج میلاد خواهد بود و در شرایط کرونایی اولویت هزینه کرد با هزینه‌های برج میلاد باید باشد. 

سید حسن رسولی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز گفت: پیشنهاد دکتر یگانه به دلیل بسته شدن ردیف‌های درآمدی قابل طرح نیست. ما در بودجه سنوات قبل ردیفی تحت عنوان درآمد و هزینه برای برج میلاد نداشتیم و امسال در راستای اجرای اصل تحقق شفافیت این اقدام انجام شده است. 

نهایتا اعضای شورای شهر تهران با پیشنهاد بهاره آروین مبنی بر اینکه تا زمان ادامه شرایط کرونایی اولویت هزینه کرد با هزینه‌های نگهداشت برج میلاد خواهد بود، موافقت کردند.

انتهای پیام


10970542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی کشور، از ترافیک نیمه‌سنگین در پنج محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه سومین دوره جشنواره بین المللی هنرجویان عاماج در ساختمان بلدیه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در استان‌های درگیر سامانه بارشی جدید از روز شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرار عاملان نزاع مرگبار در غرب تهران با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی پایان یافت و متهم اصلی پس از دستگیری به ارتکاب قتل با سلاح سرد اعتراف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از کشف یک پرونده اخاذی و گروگان‌گیری ساختگی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: این اپلیکیشن‌ها با جمع‌آوری اطلاعات مخاطبان، می‌توانند به ابزار جاسوسی و کلاهبرداری تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اجرای طرح تجهیز سگ‌های زنده‌یاب به سیستم‌های هوشمند موقعیت‌یاب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان استان تهران، درباره زمان اعمال انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی و بازگشت سهم پرداختی آنها به حقوق توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه تأکید کرد: وکیل سوگندخورده نمی‌تواند در صف قانون‌شکنان بایستد و برخورد با «وکیل‌نماها» ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» احداث خط ۹ و ۱۰ مترو تهران به همت نخبگان ایرانی آغاز شده و قرار است بزرگترین شبکه ریلی خاورمیانه تکمیل و دسترسی شهروندان به نقاط مختلف پایتخت هر چه بیشتر تسهیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است