اجتماعی 13:02 - 10 اسفند 1399
در دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران صورت گرفت
در جریان دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت که در این راستا به تعویق دوماه پرسنل برج میلاد اشاره شد.

بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه۱۴۰۰شهرداری/تعویق در پرداخت حقوق پرسنل برج میلاد

به گزارش ایسنا، در جریان بررسی هزینه و درآمد برج میلاد در بودجه سال آینده شهرداری تهران حجت نظری، عضو شورای شهر تهران پیشنهاد حذف جزء «ح» تبصره یک را مطرح کرد و گفت: برج میلاد در سال جاری شاید ۲۰ میلیارد هم در آمد نداشته باشد و اکنون اگر رقم ۲۰۰ میلیاردی درآمد را برای آن پیش بینی کنیم. هیچ مشخص نیست وضعیت کرونا تا کی ادامه دارد و اگر برج میلاد را که برای انجام امور جاری نیز دچار مشکل است ملزم کنیم تا به درآمد برسد عملا برای اداره امور جاری خود دچار مشکل خواهد شد. برج میلاد زیرمجموعه شهرداری تهران است و اتفاقا باید برای جبران هزینه‌های راهبری آن عددی پیش بینی شود، اما اگر اکنون بخواهیم برای آن عدد درآمدی پیش بینی کنیم، عملا برج میلاد را زمین‌گیر کرده ایم. در نتیجه با توجه به اینکه برج میلاد امکان تحقق این درآمد را ندارد جزء «ح» حذف شود. 

در ادامه مجید فراهانی ضمن مخالفت با پیشنهاد نظری گفت: این بند همیشه در بودجه وجود داشته و قرار شد برای برج میلاد هم ردیف درآمدی و هم ردیف هزینه‌ای در نظر گرفته شود. برای تحقق درآمد و هزینه، برج میلاد درآمد خود را به حساب خزانه برای شفافیت واریز و همان را برای تامین بخشی از هزینه‌های خود دریافت می‌کند.

در ادامه جلسه محمدرضا جوادی یگانه، معاون اجتماعی شهرداری تهران گفت: درآمد برج میلاد در سال جاری در حدود ۱۰ میلیارد تومان بوده است. در سال گذشته که شرایط کرونایی را نداشتیم این درآمد در حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده است. هزینه‌های برج میلاد نیز در حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده است. اگر قرار باشد جبران هزینه به عنوان درآمد حساب شود عملا کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد. پیشنهاد ما این است که اگر تصریح می‌شود جبران هزینه که ربطی به این درآمد برج ندارد، امکان‌پذیر است، در غیر اینصورت حتی در نبود شرایط کرونایی هم برج میلاد باید ۳۰۰ میلیارد درآمد داشته باشد تا بتواند حقوق کارکنان خود را پرداخت کند. 

وی افزود: پیشنهاد ما این است که ردیف جبران هزینه موجود باشد تا بتوانیم حقوق کارمندان برج را پرداخت کنیم کما اینکه اکنون دو ماه است حقوق آن‌ها به دلیل اینکه ردیف وجود نداشت، نتوانستیم پرداخت کنیم. 

در ادامه جلسه بهاره آروین نیز پیشنهاد داد تا جزء «ح» تبصره یک اصلاح شود و تا زمان ادامه محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا اولویت هزینه کرد با هزینه‌های نگه داشت برج میلاد و شرکت برج میلاد خواهد بود و در شرایط کرونایی اولویت هزینه کرد با هزینه‌های برج میلاد باید باشد. 

سید حسن رسولی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز گفت: پیشنهاد دکتر یگانه به دلیل بسته شدن ردیف‌های درآمدی قابل طرح نیست. ما در بودجه سنوات قبل ردیفی تحت عنوان درآمد و هزینه برای برج میلاد نداشتیم و امسال در راستای اجرای اصل تحقق شفافیت این اقدام انجام شده است. 

نهایتا اعضای شورای شهر تهران با پیشنهاد بهاره آروین مبنی بر اینکه تا زمان ادامه شرایط کرونایی اولویت هزینه کرد با هزینه‌های نگهداشت برج میلاد خواهد بود، موافقت کردند.

انتهای پیام


10970542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از برخورد سه دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی‌بوس در بزرگراه همدانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: بر اساس مصوبه اخیر کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری، شرایط و امکان انتقال ۳۸۰ نفر از محکومین افغانستانی به کشورشان مهیا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، از ۲۴ تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: تمام مدیران مشمول ماده ۴۱ باید حداقل سه ماه پیش از ثبت‌نام استعفا دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است