به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، اکبر حاجیزاده رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل در نشست خبری با اصحاب رسانه آمل با بیان اینکه رسانهها پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه هستند، اظهار داشت: پوشش عملکرد و دستاوردهای علمی دانشگاه نه تنها به افزایش آگاهی عمومی کمک میکند، بلکه زمینهساز تعامل بیشتر دانشگاه با جامعه و پاسخگویی به نیازهای آن است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل تنها دانشگاه دولتی این شهرستان در استان مازندران است، افزود: این دانشگاه سال 1388 با عنوان دانشکده دامپزشکی دانشگاه مازندران فعالیت اولیه خود را آغاز کرد و در سال 1392 با موافقت قطعی شورای گسترش وزارت عتف به دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل ارتقا یافت.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل گفت: مجموعه پستهای سازمانی دانشگاه براساس چشمانداز توسعه و مصوبات هیات امنای دانشگاههای مازندران در قالب شش دانشکده و 29 گروه آموزشی با 153 پست سازمانی غیر هیات علمی و 182 پست سازمانی هیات علمی مصوب دارد که در حال حاضر چهار دانشکده فعال آن شامل دامپزشکی، مهندسی فناوری های نوین، زیست فناوری و گیاهان دارویی از سال 1392 در چهار رشته کارشناسی ارشد و 12 رشته کارشناسی و دو رشته کاردانی میپذیرد.
حاجیزاده با بیان اینکه هماکنون دانشکده دامپزشکی با چهار گروه آموزشی، دانشکده زیست فناوری با چهار گروه آموزشی، دانشکده علوم و گیاهان دارویی با چهار گروه آموزشی، دانشکده فناوریهای های مهندسی با هفت گروه آموزشی، به عنوان دانشکدههای فعال پذیرای 1575 دانشجو در 13 رشته تحیلی این دانشگاه هستند، تصریح کرد: دانشکده فضای مجازی با چهار گروه آموزشی، دانشکده فناوریهای نرم و مدیریت با چهار گروه آموزشی جزو دانشکدههای غیر فعال این دانشگاه است.
وی با اعلام اینکه برای راهاندازی این دانشکدهها با موضوعات روز، نیازمند فضای فیزیکی و زیر ساخت هستیم، افزود: در توسعه دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل خیرین نقش اساسی داشتند و به نوعی یک دانشگاه خیرساز است.
این مسئول با تاکید بر اینکه گسترش چشمگیر دانشگاه تا حد زیادی مرهون حمایتهای بیدریغ نیکاندیشانی همچون مرحومه زهرا تفضلی است که نقش بسزایی در توسعه آن ایفا کردند، اظهار داشت: در جهت تکمیل و تجهیز ساختمان خدماتی رفاهی دانشگاه با اهدای مبلغ 10 میلیارد تومان از سوی یک خیر آملی، گامی بزرگ برداشته شد.
حاجیزاده با اشاره به دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه بیان کرد: بیش از 190 مقاله علمی شامل 65 مقاله آی.اس آی، 40 مقاله ISC، با ضریب تاثیر نشریات علمی معتبر کیو وان توسط استادان این دانشگاه منتشر شده است.
وی از فعالیتهای بینالمللی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با انعقاد پنج تفاهمنامه همکاری با دانشگاههای آلمان، سویس ، عراق و اقلیم کردستان خبر داد و گفت: این دانشگاه در رتبهبندی جزو 85 دانشگاه عضو دی 8 قرار گرفته است که در تلاشیم تا در آینده از دانشجوی غیر ایرانی از کشورهایی مثل عراق جذب کنیم.
رئیس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با تاکید بر اهمیت تعامل دانشگاه با صنعت و جامعه اظهار داشت: دانشگاه در جهت حل مسائل واقعی جامعه تلاشهای مضاعفی دارد و در حال برنامهریزی است تا با ارائه مسئولیت مرکز رشد این شهرستان به این دانشگاه، یک ساختمان جدید و در شان این مجموعه راهاندازی شود.
حاجیزاده در ادامه در خصوص چشمانداز توسعه این دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل بیان کرد: دانشکده علامه حسنزاده آملی یک ظرفیت است که میتواند به دانشگاه ما ملحق شود و این الحاق هم به نفع دانشکده و هم برای توسعه دانشگاه فناوری مفید خواهد بود.
وی با اشاره به اجرای پروژههای عمرانی در این دانشگاه یادآور شد: هماکنون ساخت خوابگاه دانشجویی خواهران با ظرفیت 320 نفر آنهم به صورت سوئیت طراحی شده و ساختمان خدماتی رفاهی دانشجویی جزو این پروژهها هستند که با کمک خیران ساخت آن متوقف نشده است.
حاجیزاده با اشاره به وضعیت فارغالتحصیلان این دانشگاه خاطرنشان کرد: رشتههای صنعت دانشگاه در حوزه اشتغال رصد میشود و آمار نسبت به دانشگاه بالا است.
انتهای پیام/.
12133981