اقتصادی 07:00 - 01 بهمن 1403
بنابر گفته مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی مازاد تولید موجب شده تا مرغداران بسته به استان‌های مختلف در فروش هرکیلو مرغ ۶ تا ۱۰ هزارتومان متضرر شوند.

زیان بیش از ۲ هزار میلیاردتومانی مرغداران در ۲ ماه اخیر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمدعلی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اواخر سال گذشته وزارت جهاد تصمیم گرفت تولید مرغ را تا جایی ادامه دهد که قدرت صادرات داشته باشد، به همین خاطر سطح جوجه ریزی ها به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.

به گفته او، براساس سرانه مصرف نیاز ماهانه جوجه ریزی در کشور بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه نیست و مابقی آن امکان صادرات و ذخیره سازی وجود دارد.

کمالی سروستانی درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ بیان کرد: براساس آمار از اواخر سال گذشته تاکنون ۳۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و از اوایل مهرماه با تغییراتی که در قیمت ایجاد شد، صادرات متوقف شد و اکنون بخشی از مرغ های صادراتی مانده در سردخانه درحال دریافت مجوز صادرات از معاونت امور دام هستند و کماکان معتقدیم که باید مجوز جدید داده شود‌.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه نگرانی در ارتباط با تامین مرغ ماه رمضان و ایام‌نوروز نداریم، افزود: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته در ارتباط با جوجه ریزی طی ماه های دی و بهمن، نه تنها نگرانی در ارتباط با تامین مرغ ایام‌نوروز و ماه رمضان نداریم، بلکه امکان صادرات بخشی از مرغ تولیدی به منظور ایجاد تعادل در بازار وجود دارد.

او نیاز ماهانه مرغ گوشتی در کشور را ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: با توجه به میزان جوجه ریزی ۱۵۰ میلیون و بالاتر، امکان صادرات ۷ تا ۱۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد که متاسفانه مازاد تولید موجب شده تا مرغداران بسته به استان های مختلف در فروش هرکیلو مرغ ۶ تا ۱۰ هزارتومان متضرر شوند به طوریکه طی ۲ ماه اخیر ۲.۲ همت زیان متحمل شدند.


12143301
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی گفت:صرفه اقتصادی قیمت سی‌ان‌جی در حال حاضر به نسبت نرخ اول بنزین که ۱۵۰۰ تومان است، یک سوم نسبت به نرخ دوم ۳ هزار تومانی حدود یک ششم و نسبت به نرخ سوم، یک یازدهم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ارتقای جایگاه ایران در کریدور‌های بین‌المللی ترانزیتی وتوسعه زنجیره یکپارچه حمل‌ونقل از مهم‌ترین اهداف در حوزه حمل‌ونقل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مالیاتی گفت: با اجرای طرح مالیات بر سوداگری شاهد کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت بازار‌های موعد خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است