اقتصادی 07:00 - 01 بهمن 1403
بنابر گفته مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی مازاد تولید موجب شده تا مرغداران بسته به استان‌های مختلف در فروش هرکیلو مرغ ۶ تا ۱۰ هزارتومان متضرر شوند.

زیان بیش از ۲ هزار میلیاردتومانی مرغداران در ۲ ماه اخیر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمدعلی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اواخر سال گذشته وزارت جهاد تصمیم گرفت تولید مرغ را تا جایی ادامه دهد که قدرت صادرات داشته باشد، به همین خاطر سطح جوجه ریزی ها به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.

به گفته او، براساس سرانه مصرف نیاز ماهانه جوجه ریزی در کشور بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه نیست و مابقی آن امکان صادرات و ذخیره سازی وجود دارد.

کمالی سروستانی درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ بیان کرد: براساس آمار از اواخر سال گذشته تاکنون ۳۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و از اوایل مهرماه با تغییراتی که در قیمت ایجاد شد، صادرات متوقف شد و اکنون بخشی از مرغ های صادراتی مانده در سردخانه درحال دریافت مجوز صادرات از معاونت امور دام هستند و کماکان معتقدیم که باید مجوز جدید داده شود‌.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه نگرانی در ارتباط با تامین مرغ ماه رمضان و ایام‌نوروز نداریم، افزود: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته در ارتباط با جوجه ریزی طی ماه های دی و بهمن، نه تنها نگرانی در ارتباط با تامین مرغ ایام‌نوروز و ماه رمضان نداریم، بلکه امکان صادرات بخشی از مرغ تولیدی به منظور ایجاد تعادل در بازار وجود دارد.

او نیاز ماهانه مرغ گوشتی در کشور را ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: با توجه به میزان جوجه ریزی ۱۵۰ میلیون و بالاتر، امکان صادرات ۷ تا ۱۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد که متاسفانه مازاد تولید موجب شده تا مرغداران بسته به استان های مختلف در فروش هرکیلو مرغ ۶ تا ۱۰ هزارتومان متضرر شوند به طوریکه طی ۲ ماه اخیر ۲.۲ همت زیان متحمل شدند.


12143301
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار از ابلاغ امیدنامه و اساسنامه صندوق ارزی در هفته آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است