اقتصادی 07:00 - 01 بهمن 1403
بنابر گفته مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی مازاد تولید موجب شده تا مرغداران بسته به استان‌های مختلف در فروش هرکیلو مرغ ۶ تا ۱۰ هزارتومان متضرر شوند.

زیان بیش از ۲ هزار میلیاردتومانی مرغداران در ۲ ماه اخیر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمدعلی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اواخر سال گذشته وزارت جهاد تصمیم گرفت تولید مرغ را تا جایی ادامه دهد که قدرت صادرات داشته باشد، به همین خاطر سطح جوجه ریزی ها به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.

به گفته او، براساس سرانه مصرف نیاز ماهانه جوجه ریزی در کشور بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه نیست و مابقی آن امکان صادرات و ذخیره سازی وجود دارد.

کمالی سروستانی درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ بیان کرد: براساس آمار از اواخر سال گذشته تاکنون ۳۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و از اوایل مهرماه با تغییراتی که در قیمت ایجاد شد، صادرات متوقف شد و اکنون بخشی از مرغ های صادراتی مانده در سردخانه درحال دریافت مجوز صادرات از معاونت امور دام هستند و کماکان معتقدیم که باید مجوز جدید داده شود‌.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه نگرانی در ارتباط با تامین مرغ ماه رمضان و ایام‌نوروز نداریم، افزود: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته در ارتباط با جوجه ریزی طی ماه های دی و بهمن، نه تنها نگرانی در ارتباط با تامین مرغ ایام‌نوروز و ماه رمضان نداریم، بلکه امکان صادرات بخشی از مرغ تولیدی به منظور ایجاد تعادل در بازار وجود دارد.

او نیاز ماهانه مرغ گوشتی در کشور را ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: با توجه به میزان جوجه ریزی ۱۵۰ میلیون و بالاتر، امکان صادرات ۷ تا ۱۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد که متاسفانه مازاد تولید موجب شده تا مرغداران بسته به استان های مختلف در فروش هرکیلو مرغ ۶ تا ۱۰ هزارتومان متضرر شوند به طوریکه طی ۲ ماه اخیر ۲.۲ همت زیان متحمل شدند.


12143301
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، لرستان، زنجان، قزوین، گیلان گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه آزادسازی صادرات تخم مرغ پس از کاهش قیمت‌ها انجام شد، تصریح کرد: واردات محصولات کشاورزی تا پایان سال بلامانع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برنامه‌های بسیار مفصلی، از جمله ۱۴ مگاپروژه ۲، در دست اجراست که در آنها پیش‌بینی شده است ظرفیت نیروگاهی کشور در بخش تجدیدپذیر‌ها و حرارتی افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از فروردین ۱۴۰۵ مبلغ ۲ میلیون تومان در قالب کارت امید مادران به مادران پرداخت می‌شود که منابع مالی آن برای سال بعد به‌طور کامل پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از امشب تا جمعه در بیشتر مناطق به‌ویژه استان‌های واقع در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد و از هفته آینده روز‌های شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد حذف حلقه‌های واسطه‌گری از بخش تولید کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با دهه فجر، ۶ طرح مهم پالایشی در پالایشگاه‌های شیراز، تهران و اصفهان در برنامه بهره‌برداری قرار گرفتند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به آغاز فعالیت سامانه بارشی در ۲۵ استان کشور از ۱۴ بهمن‌ماه، گفت: تاکنون عملیات برف‌روبی در سطح ۲۳ هزار کیلومتر - باند از محور‌های مواصلات...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی با تشریح اولویت‌های سیاست‌گذاری پولی و ارزی، از تمرکز کامل این نهاد بر مهار پایدار تورم، تعمیق بازار تجاری ارز و ضرورت همراهی سایر ارکان حاکمیت برای عبور از وضعیت پیچیده کنونی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است