سیاسی 09:50 - 22 خرداد 1403
باقری گفت: مهم‌ترین تهدید کنونی در منطقه جنایت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه است و کمک به مردم مظلوم غزه در مسیر تامین ثبات و امنیت منطقه است.

مهم‌ترین تهدید کنونی در منطقه جنایت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه است

علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در یکی دیگر از دیدار‌های خود در حاشیه نشست  وزرای امور خارجه کشور‌های عضو بریکس با مورات نورتلئو وزیر خارجه قزاقستان در خصوص موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه روابط دوجانبه و منطقه گفتگو وتبادل نظر کرد.

سرپرست دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: آیت‌الله رئیسی از آغاز ریاست جمهوری‌شان اهمیت زیادی به سیاست خارجی و تعامل با کشور‌های مختلف جهان در راستای تثبیت  ثبات و صلح و امنیت پایدار  داشت و در این راستا برای کشور‌های همسایه و منطقه و مسلمان اهمیت ویژه‌ای قائل بودند.



باقری بیان کرد: امروز همبستگی و همراهی کشور‌های منطقه بیش از گذشته است و ما اعتقاد داریم هر چه کشور‌های منطقه پیوند‌های نزدیک‌تری داشته باشند، ما منطقه‌ای امن‌تر و با ثبات‌تر خواهیم داشت.

وی نقطه شروع سیاست همسایگی رئیسی را اعتماد متقابل سیاسی خواند که با پیوند‌های مستحکم اقتصادی، مناسبات پایداری را میان همسایگان رقم خواهد زد.

وی با اشاره به فرصت‌های فراوان و برخی چالش‌ها در روابط بین کشور‌های منطقه تاکید کرد: برای گذر موفق از مشکلات و چالش‌ها و اختلافات همواره باید گفتگو را به‌عنوان یک اصل میان خود حاکم کنیم.

باقری تاکید کرد: مهم‌ترین تهدید کنونی در منطقه جنایت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه است و مواجهه با تهدید صهیونیست‌ها و کمک به مردم مظلوم غزه هم وظیفه انسانی و اسلامی ما  و هم حرکت در مسیر تامین ثبات و امنیت منطقه است.

مراد نورتلئو، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قزاقستان نیز در این دیدار مجددا مراتب تسلیت و همدردی دولت و مردم کشورش را بابت ضایعه شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران ابراز  داشت.

وی با اشاره به خاطره خوب سفر دکتر رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید به قزاقستان تاکید کرد:  ما باید با تلاش مشترک مسیر ایشان در توسعه روابط را در راستای منافع و امنیت دو کشور ادامه دهیم.

وی افزود: عزم ما در مورد همکاری نزدیک با تهران راسخ است و ما شرکای خوبی در عرصه‌های منطقه‌ای در حمایت از یکدیگر هستیم.


12062058
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با اشاره به اینکه منطقه تحمل تنش‌ها و درگیری بیشتر را ندارد، گفت: اختلاف نظرات ایران و فرانسه زیاد است، اما گفت‌و‌گو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند و برای منافع ملی لحظه‌ای دریغ نکرده و نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی تلویزیونی فرمودند: با زنده بودن بسیج، مقاومت زنده می‌ماند. اگر بسیج، با نشاط باشد، مستضعفان عالم در مقابل ستمگران احساس پشتگرمی خواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: ممانعت برخی کشور‌های غربی از ریاست نامزد‌های کُرد و اهل سنت ایرانی بر مجمع اقلیت‌ها، مبتنی بر تبعیض سیستماتیک، ساختاری و نهادین غرب علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب امشب به صورت تلویزیونی با مردم ایران درباره مسائل روز کشور سخن می‌گویند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام موهن و ناموجه دولت استرالیا در برچسب‌زنی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در پی حادثه آتش‌سوزی در شهر هنگ‌کنگ چین، همدردی جمهوری اسلامی ایران با خانواده جان‌باختگان را ابراز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلزاری گفت: مصوبه اخیر درباره بنزین جزو معدود مصوبات قیمت‌گذاری در این حوزه است که محرمانگی ندارد. چون باید صدای موافقان، منتقدان و کارشناسان به درستی در سطح جامعه شنیده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمازجمعه این هفته تهران، هفتم آذر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است