اجتماعی 23:54 - 09 مهر 1401

۹۰قبضه سلاح و ۶۰هزار مهمات کشف شد/تلاش معاندان برای ناامنی زاهدان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شمس‌آبادی شامگاه شنبه به رسانه‌ها گفت: خوشبختانه با تلاش سربازان گمنام امام زمان در استان سیستان و بلوچستان و رصد اطلاعاتی که این عزیزان داشتند این محموله شناسایی و عوامل آن دستگیر شدند.

وی ادامه داد: یقیناً این گروه‌ها معاند نظام هستند و قصدشان ضربه زدن به نظام و مردم و ناامن کردن استان سیستان و بلوچستان و شاید حتی تا عمق کشور باشد.

دادستان زاهدان با بیان اینکه نیروهای امنیتی و نظامی ما بیدار و این افراد در تور اطلاعاتی این عزیزان هستند، یادآور شد: یقیناً قصدشان این بوده که با این اسلحه‌ها وارد بطن مردم شوند و به جوانان ما را آسیب بزنند.

شمس‌آبادی افزود: همین اغتشاشات اخیر را هم وقتی بررسی کنیم لیدرهای آن‌ها افرادی هستند که به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه وصل بوده و خودشان را پنهان می‌کنند تا با همین اسلحه‌ها وارد بطن جامعه شده و در راستای کشتار مردم و تخریب اموال عمومی حرکت کنند.

وی بیان کرد: در جریان کشف این محموله ۹۰ قبضه سلاح و ۶۰ هزار انواع مهمات ضبط‌شده است.


11700347
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس فتا فراجا از شناسایی و دستگیری متهمان حرفه‌ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه‌ای از طریق شبکه اجتماعی تلگرام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور از برگزاری نخستین جشنواره «شفافیت و سلامت نظام اداری» در روز هجدهم آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری راننده تاکسی اینترنتی خبر داد که با جعل عنوان پلیس از شهروندان اخاذی می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت توضیحاتی در خصوص گروه‌های قیمتی و کف و سقف قیمت‌های کاروان‌های حج اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: متأسفانه برخی از این مراکز، همکاری لازم را برای جمع‌آوری و دفع بهداشتی پسماند‌ها ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم شهرستان‌های دماوند، فیروزکوه و بخش رودهن در مجلس بر ضرورت بیمه‌ کردن رانندگان تاکسی اینترنتی به‌عنوان یکی از شاخص‌های عدالت اجتماعی تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: امروز شنبه پانزدهم آذرماه نیز طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۵ آذر ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است