اجتماعی 16:27 - 16 مرداد 1399
معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری تهران بزرگ از شناسایی و بازداشت عامل تیر اندازی منطقه وردآورد خبر داد.

تیراندازی به راننده پژو در وردآورد

به گزارش ایسنا، سرهنگ علیرضا ناصری‌نژاد در این باره گفت: عصر روز ۱۴ مردادماه امسال فردی در تماس با پلیس ۱۱۰ اعلام کرد در منطقه وردآورد مورد اصابت گلوله قرار گرفته که به سرعت تیمی از مأموران کلانتری ۱۸۱ وردآورد به محل اعلام خبر اعزام شدند. با حضور مأموران در محل و بررسی اولیه مشخص شد که راننده یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ حین حرکت، ضمن انحراف از مسیر اصلی با جدول کنار خیابان برخورد کرده و راننده خودرو نیز بر اثر اصابت گلوله از ناحیه گردن دچار خونریزی شده است.



وی تصریح کرد: به سرعت هماهنگی لازم برای انتقال وی به مرکز درمانی انجام شد و فرد مضروب مشخصات فردی را که به سمت وی تیراندازی کرده بود، به مأموران اعلام کرد و بیهوش شد که در ادامه، پرونده برای شناسایی و بازداشت متهم تحویل پلیس امنیت شد که مأموران پلیس امنیت بر اساس اظهارات فرد مجروح، فردی را با مشخصات اعلامی وی به عنوان ضارب بازداشت کردند.



ناصری‌نژاد ادامه داد: تحقیقات درباره این پرونده ادامه داشت تا اینکه صبح امروز پدر متهم بازداشت شده به همراه دو پسر دیگرش با مراجعه به کلانتری ۱۸۱ وردآورد پیگیر پرونده پسرش شد و در این حین یکی دیگر از مأموران انتظامی کلانتری ۱۸۱ وردآورد که روز گذشته مسئول پیگیری این پرونده بود، با شنیدن اظهارات پدر متهم بازداشت شده و تحقیقات بیشتر متوجه شد ضارب اصلی برادر متهم بازداشتی است و در واقع وی اقدام به تیراندازی کرده و برادرش در این ماجرا نقشی نداشته است.



وی افزود: در نهایت این شخص با هماهنگی مقام قضائی بازداشت شد و در بازجوئی اقرار کرد که با شاکی پرونده از مدت ها قبل اختلافات مالی داشته‌ است و روز گذشته با اسلحه شکاری در تعقیب شاکی بوده و در نهایت به سمت وی تیراندازی کرده است.

معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه فرد مصدوم در بیمارستان بستری و حال عمومی وی رضایت‌بخش است، گفت: متهم پرونده مدعی شد که اسلحه شکاری را در یک کارواش در شهریار مخفی کرده که در نهایت پرونده به همراه متهم برای بررسی بیشتر تحویل پلیس امنیت عمومی تهران شد.

انتهای پیام


10655792
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس تهران فردا دوشنبه به دلیل کاهش آلودگی هوا دایر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور کشور آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است