اجتماعی 16:27 - 16 مرداد 1399
معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری تهران بزرگ از شناسایی و بازداشت عامل تیر اندازی منطقه وردآورد خبر داد.

تیراندازی به راننده پژو در وردآورد

به گزارش ایسنا، سرهنگ علیرضا ناصری‌نژاد در این باره گفت: عصر روز ۱۴ مردادماه امسال فردی در تماس با پلیس ۱۱۰ اعلام کرد در منطقه وردآورد مورد اصابت گلوله قرار گرفته که به سرعت تیمی از مأموران کلانتری ۱۸۱ وردآورد به محل اعلام خبر اعزام شدند. با حضور مأموران در محل و بررسی اولیه مشخص شد که راننده یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ حین حرکت، ضمن انحراف از مسیر اصلی با جدول کنار خیابان برخورد کرده و راننده خودرو نیز بر اثر اصابت گلوله از ناحیه گردن دچار خونریزی شده است.



وی تصریح کرد: به سرعت هماهنگی لازم برای انتقال وی به مرکز درمانی انجام شد و فرد مضروب مشخصات فردی را که به سمت وی تیراندازی کرده بود، به مأموران اعلام کرد و بیهوش شد که در ادامه، پرونده برای شناسایی و بازداشت متهم تحویل پلیس امنیت شد که مأموران پلیس امنیت بر اساس اظهارات فرد مجروح، فردی را با مشخصات اعلامی وی به عنوان ضارب بازداشت کردند.



ناصری‌نژاد ادامه داد: تحقیقات درباره این پرونده ادامه داشت تا اینکه صبح امروز پدر متهم بازداشت شده به همراه دو پسر دیگرش با مراجعه به کلانتری ۱۸۱ وردآورد پیگیر پرونده پسرش شد و در این حین یکی دیگر از مأموران انتظامی کلانتری ۱۸۱ وردآورد که روز گذشته مسئول پیگیری این پرونده بود، با شنیدن اظهارات پدر متهم بازداشت شده و تحقیقات بیشتر متوجه شد ضارب اصلی برادر متهم بازداشتی است و در واقع وی اقدام به تیراندازی کرده و برادرش در این ماجرا نقشی نداشته است.



وی افزود: در نهایت این شخص با هماهنگی مقام قضائی بازداشت شد و در بازجوئی اقرار کرد که با شاکی پرونده از مدت ها قبل اختلافات مالی داشته‌ است و روز گذشته با اسلحه شکاری در تعقیب شاکی بوده و در نهایت به سمت وی تیراندازی کرده است.

معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه فرد مصدوم در بیمارستان بستری و حال عمومی وی رضایت‌بخش است، گفت: متهم پرونده مدعی شد که اسلحه شکاری را در یک کارواش در شهریار مخفی کرده که در نهایت پرونده به همراه متهم برای بررسی بیشتر تحویل پلیس امنیت عمومی تهران شد.

انتهای پیام


10655792
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست ایران، با اعلام اینکه محیط زیست، قربانی خاموش منازعات است، نسبت به تبعات «نظامی‌سازی فزاینده» در خلیج فارس و دریای عمان هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ترافیک تهران سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای پایتخت را لغو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به سنت نظافت فرش‌ها در ایام پایانی سال، گفت: شهروندان مراقب فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده فراجا با گرامیداشت یاد شهدای حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی، گفت: شهدای این حوادث تلخ در اقدامات آشوب طلبانه و خشونت بار آمریکایی - صهیونیستی جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خجسته پور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۲ داوطلب در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌های استان تهران نامنویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ جوانبخت توضیحاتی درباره تصادفات موتورسیکلت سواران ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا در مجموع ۱۱۲۴ پیکر جانباختگان حوادث اخیر پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۶۱۳ پیکر را به شهرستان‌ها انتقال دادیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: آینده جمعیت ایران به سمت سالمندی در حال حرکت است و اگر از امروز برای نهادسازی اجتماعی و خدماتی بازنشستگان برنامه‌ریزی نشود، اقتصاد کشور با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی و پرتردد کشوراز ظهر چهارشنبه ۲۹ بهمن تا صبح شنبه ۲ اسفند و انسداد و یکطرفه شدن محور‌های چالوس و هراز در روز جمعه اول اسفندماه خبر دا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استاندار تهران از شروع به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۵ اسفند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است