علمی فناوری 10:21 - 07 بهمن 1403
مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان گفت: رقم در نظر گرفته شده برای وام ازدواج دانشجویی، ۳۰ میلیون تومان است که در گام نخست به ۲۰۰ زوج دانشجو پرداخت خواهد شد.

تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی ازدواج دانشجویی پرداخت می‌شود

افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی، ضمن اشاره به اهمیت ازدواج به عنوان یکی از مسائل مهم اجتماعی و فرهنگی عصر حاضر، بر افزایش مشکلات و موانع پیش‌روی جوانان، به‌ویژه دانشجویان، تأکید کرد.

وی در ادامه افزود: این مشکلات در سال‌های اخیر سبب کاهش چشمگیر روند ازدواج در دوران دانشجویی شده است. بیات با تأکید بر ضرورتِ توجه به ازدواج دانشجویی و شناسایی راهکار‌های حمایتی، آن را بستری مناسب برای خودشناسی و رشد جوانان برشمرد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران همچنین اظهار کرد: ازدواج دانشجویی، تمامی ابعاد زندگی دانشجویان را تحت تأثیر قرار داده و تحولی عمیق در زندگی آنان ایجاد می‌کند. این تجربه، با وجود چالش‌های موجود، می‌تواند زمینه‌ساز تکامل فردی و اجتماعی شود و مسیر پیشرفت را برای آنها هموار سازد.

وی ازدواج‌های دانشجویی را از موفق‌ترین و پایدارترین ازدواج‌ها دانست و از خیرین علاقه‌مند دعوت کرد تا با سرمایه‌گذاری در صندوق و حمایت از طرح «عقیق عشق»، زمینه ازدواج ۲۰۰ زوج دانشجو را فراهم کرده و در آغاز مسیر زندگی آنان همراه و پشتیبان باشند.

بیات در ادامه با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی به دانشجویان، اظهار کرد: رقم در نظر گرفته شده برای وام ازدواج دانشجویی، ۳۰ میلیون تومان است که با توجه به نوبت‌بندی و زمان‌بندی ثبت‌نام، در گام نخست به ۲۰۰ زوج دانشجو پرداخت خواهد شد.

 وی افزود: به تمامی افرادی که برای دریافت این وام ثبت‌نام کرده‌اند، وام تعلق می‌گیرد، اما ممکن است با توجه به روند تأمین منابع، زمان پرداخت آن کمی طولانی‌تر شود.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران همچنین با بیان اینکه بیشترین منابع جذب شده در این طرح، از اولین نشست دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است، تصریح کرد: بیشترین میزان تقاضا برای دریافت وام نیز از همین دانشگاه بوده و تسهیلات مطابق با زمان‌بندی به آنها اعطا خواهد شد.

منبع: ایسنا


12146386
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده افطار بهتر است که سبک و مقوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد غذا‌های فرآوری شده و فوق فرآوری شده ممکن است خطر افسردگی، میگرن، زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان روسی آزمایش‌های پزشکی مهمی را در ایستگاه فضایی انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از کالج بینایی‌سنجی در دانشگاه ایالتی نیویورک نشان می‌دهد که نزدیک بینی ممکن است در یک عادت بصری ساده و روزمره که ما در خانه انجام می‌دهیم، نهفته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت Nothing  تبلیغات گوشی جدید خود را که دارای طراحی متمایز و مشخصات عالی است، با هدف رقابت با بهترین گوشی‌های اندرویدی مدرن آغاز نکرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا از تکمیل موفقیت‌آمیز یک مرحله آزمایشی کلیدی برای فناوری آینده برای استخراج اکسیژن و سوخت در ماه با استفاده از منابع محلی و انرژی خورشیدی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، پدیده جدیدی به نام «مزارع حساب‌های دیجیتال» ظهور کرده است که با تکیه بر هوش مصنوعی، سود هنگفتی را برای گردانندگان خود در پلتفرم تیک‌تاک ایجاد می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است