علمی فناوری 10:21 - 07 بهمن 1403
مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان گفت: رقم در نظر گرفته شده برای وام ازدواج دانشجویی، ۳۰ میلیون تومان است که در گام نخست به ۲۰۰ زوج دانشجو پرداخت خواهد شد.

تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی ازدواج دانشجویی پرداخت می‌شود

افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی، ضمن اشاره به اهمیت ازدواج به عنوان یکی از مسائل مهم اجتماعی و فرهنگی عصر حاضر، بر افزایش مشکلات و موانع پیش‌روی جوانان، به‌ویژه دانشجویان، تأکید کرد.

وی در ادامه افزود: این مشکلات در سال‌های اخیر سبب کاهش چشمگیر روند ازدواج در دوران دانشجویی شده است. بیات با تأکید بر ضرورتِ توجه به ازدواج دانشجویی و شناسایی راهکار‌های حمایتی، آن را بستری مناسب برای خودشناسی و رشد جوانان برشمرد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران همچنین اظهار کرد: ازدواج دانشجویی، تمامی ابعاد زندگی دانشجویان را تحت تأثیر قرار داده و تحولی عمیق در زندگی آنان ایجاد می‌کند. این تجربه، با وجود چالش‌های موجود، می‌تواند زمینه‌ساز تکامل فردی و اجتماعی شود و مسیر پیشرفت را برای آنها هموار سازد.

وی ازدواج‌های دانشجویی را از موفق‌ترین و پایدارترین ازدواج‌ها دانست و از خیرین علاقه‌مند دعوت کرد تا با سرمایه‌گذاری در صندوق و حمایت از طرح «عقیق عشق»، زمینه ازدواج ۲۰۰ زوج دانشجو را فراهم کرده و در آغاز مسیر زندگی آنان همراه و پشتیبان باشند.

بیات در ادامه با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی به دانشجویان، اظهار کرد: رقم در نظر گرفته شده برای وام ازدواج دانشجویی، ۳۰ میلیون تومان است که با توجه به نوبت‌بندی و زمان‌بندی ثبت‌نام، در گام نخست به ۲۰۰ زوج دانشجو پرداخت خواهد شد.

 وی افزود: به تمامی افرادی که برای دریافت این وام ثبت‌نام کرده‌اند، وام تعلق می‌گیرد، اما ممکن است با توجه به روند تأمین منابع، زمان پرداخت آن کمی طولانی‌تر شود.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران همچنین با بیان اینکه بیشترین منابع جذب شده در این طرح، از اولین نشست دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است، تصریح کرد: بیشترین میزان تقاضا برای دریافت وام نیز از همین دانشگاه بوده و تسهیلات مطابق با زمان‌بندی به آنها اعطا خواهد شد.

منبع: ایسنا


12146386
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام بیش از ۴۲۵ هزار نفر برای شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ازای هر ۹ نفر یک فرد به سرطان پروستات مبتلا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: مرکز هوش مصنوعی و علم داده، دانشگاه شهید بهشتی مرکزی است که با تأکید بر هم‌افزایی علوم انسانی، مهندسی و داده‌های بزرگ، قرار است نقش‌آفرینی مؤثری در توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس مطالعه جدید کارشناسان سوئیسی انتظار می‌رود حداقل نیمی از یخچال‌های طبیعی جهان تا پایان قرن به دلیل تغییرات اقلیمی ناپدید شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر نقش حیاتی تولیدکنندگان در شرایط سخت اقتصادی کشور گفت: امروز همه کسانی که در عرصه تولید کشور تلاش می‌کنند، جهادگران و افسران یک جنگ واقعی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه شهید بهشتی میزبان راه‌اندازی اولین مرکز هوش مصنوعی و علم داده با عنوان شهید فقهی است و قرار است با راه‌اندازی این مرکز خدمات علمی و تخصصی را به محققان این حوزه ارائه دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات ثبت‌نام در آزمون تخصصی (استخدامی) دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ از سوی سازمان سنجش اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متقاضیان شرکت در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی باید قبل از ثبت‌نام ۹ نکته کلیدی را بخوانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسسه تحقیقاتی کانترپوینت پیش‌بینی کرد میانگین قیمت فروش گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۶، افزایش ۶.۹ درصدی یافته و عرضه آنها کمتر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۱۹ درصد فضا‌های آموزشی کشور نیازمند مقاوم‌سازی یا بازسازی هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است