اجتماعی 14:24 - 12 تیر 1399
با حضور رئیس کمیته امداد، هزار واحد مسکونی در استان فارس به بهره‌برداری رسید و تحویل خانواده‌های تخت حمایت شد.

توافق با استانداری‌های سراسر کشور برای تامین مسکن مددجویان

به گزارش ایسنا، سیدمرتضی بختیاری در مراسم افتتاح هزار واحد مسکن مددجویان استان فارس گفت: برنامه کمیته امداد تامین مسکن با اولویت خانواده‌های ایتام و خانواده‌های بالای سه نفر جمعیت است.

رئیس کمیته امداد ارائه وام قرض‌الحسنه برای رهن و اجاره را از دیگر اقدامات این نهاد برای حمایت از مددجویان عنوان کرد و افزود: در همین راستا ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه رهن مسکن پیش‌بینی و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی از توافق با استانداری‌های سراسر کشور برای تامین مسکن مددجویان خبر داد و تاکید کرد: استانداری‌ها موافقت کرده‌اند در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت، زمین برای ساخت واحدهای مسکونی در اختیار قرار دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، همچنین در مراسمی با حضور رئیس کمیته امداد ۱۵۰۰ فقره جهیزیه و ۲ هزار مورد لوازم سرمایشی به زوج‌های جوان و خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان فارس اهدا شد.

سیدمرتضی بختیاری در این مراسم با تقدیر از همکاری خیران و مردم نیکوکار در تامین جهیزیه و لوازم زندگی خانواده‌های نیازمند، گفت: خیران و موسسات خیریه توانستند ١۵٠٠ هزار جهیزیه به ارزش واقعی هر کدام ۱۸ میلیون تومان تهیه و به نیازمندان ارائه کنند.

وی اشتغال‌زایی را در کنار مسکن از جمله زمینه‌های توانمندسازی مددجویان دانست و ادامه داد: در استان فارس سال گذشته ١٢ هزار فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر ٣٠٠ میلیارد تومان ایجاد شد.  

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رئیس کمیته با بیان اینکه برنامه این نهاد ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در سال جاری است، افزود: امسال ۴٠٠ میلیارد تومان تسهیلات به منظور ایجاد اشتغال برای  ٢٠ هزار نفر در استان فارس تخصیص می‌یابد.

انتهای پیام


10599908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستور رئیس پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی جانبازان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر همزمان با صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در استان‌های شمالی، از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی و عملیاتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف یکدستگاه خودوری لوکس قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف ۲۴۱ دستگاه جرثقیل و گیربکس خارجی قاچاق به ارزش ۹۵ میلیارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم خودرو حین انجام سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: شهریورماه با اختصاص ۳۵ درصد از سهم کل سفر‌های تابستانی، بیشترین نرخ سفر‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است