اجتماعی 14:24 - 12 تیر 1399
با حضور رئیس کمیته امداد، هزار واحد مسکونی در استان فارس به بهره‌برداری رسید و تحویل خانواده‌های تخت حمایت شد.

توافق با استانداری‌های سراسر کشور برای تامین مسکن مددجویان

به گزارش ایسنا، سیدمرتضی بختیاری در مراسم افتتاح هزار واحد مسکن مددجویان استان فارس گفت: برنامه کمیته امداد تامین مسکن با اولویت خانواده‌های ایتام و خانواده‌های بالای سه نفر جمعیت است.

رئیس کمیته امداد ارائه وام قرض‌الحسنه برای رهن و اجاره را از دیگر اقدامات این نهاد برای حمایت از مددجویان عنوان کرد و افزود: در همین راستا ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه رهن مسکن پیش‌بینی و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی از توافق با استانداری‌های سراسر کشور برای تامین مسکن مددجویان خبر داد و تاکید کرد: استانداری‌ها موافقت کرده‌اند در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت، زمین برای ساخت واحدهای مسکونی در اختیار قرار دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، همچنین در مراسمی با حضور رئیس کمیته امداد ۱۵۰۰ فقره جهیزیه و ۲ هزار مورد لوازم سرمایشی به زوج‌های جوان و خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان فارس اهدا شد.

سیدمرتضی بختیاری در این مراسم با تقدیر از همکاری خیران و مردم نیکوکار در تامین جهیزیه و لوازم زندگی خانواده‌های نیازمند، گفت: خیران و موسسات خیریه توانستند ١۵٠٠ هزار جهیزیه به ارزش واقعی هر کدام ۱۸ میلیون تومان تهیه و به نیازمندان ارائه کنند.

وی اشتغال‌زایی را در کنار مسکن از جمله زمینه‌های توانمندسازی مددجویان دانست و ادامه داد: در استان فارس سال گذشته ١٢ هزار فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر ٣٠٠ میلیارد تومان ایجاد شد.  

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رئیس کمیته با بیان اینکه برنامه این نهاد ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در سال جاری است، افزود: امسال ۴٠٠ میلیارد تومان تسهیلات به منظور ایجاد اشتغال برای  ٢٠ هزار نفر در استان فارس تخصیص می‌یابد.

انتهای پیام


10599908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات حمل و نقلی ویژه این شرکت برای مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن از اقدامات پلیس راهور در خصوص صنوف مزاحم پایتخت و نحوه تذکر و برخورد پلیس همچنین از اعمال قانون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از جمع‌آوری ۴۴۰۰ خودرو فرسوده و رها شده از دهم مهر‌ماه ۱۴۰۴ تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره رسانه‌ای «وصالِ آرمانی» با هدف شناسایی، حمایت و معرفی قابلیت‌های فعالان حوزه رسانه و تولیدات محتوایی، برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها، از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رستگار گفت: بیشتر مسائل و موانع صنفی با همکاری شهرداری در حال رفع شدن است و این سطح از تعامل تاکنون در تهران سابقه نداشته است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ برای حدود ۲۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است