سیاسی 08:20 - 01 فروردین 1404
به گفته فرمانده نیروی زمینی ارتش، آمریکا و تمام کشورهای اقماری که آمریکا را پشتیبانی می‌کنند هم اگر متحد شوند ذره‌ای در اراده فولادین ملت ایران و نیرو‌های مسلح نمی‌توانند خدشه وارد کنند.

دست‌هایمان روی ماشه و آماده هستیم که طومار هر متجاوز را در هم بشکنیم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با تهدیدات برخی کشور های غربی از جمله آمریکایی ها علیه کشورمان اظهار کرد :‌ ما از ابتدا عنوان کردیم که در دهان آمریکا و تهدید کنندگان می زنیم.

امیر حیدری بیان کرد:‌ آمریکا و تمام اقماری که آمریکا را حمایت و پشتیبانی می‌کنند و در اصل نوکری آمریکایی ها را افتخار خود می دانند  هم اگر متحد شوند ذره‌ای در اراده فولادین ملت ایران و نیرو‌های مسلح ایران نمی توانند خدشه وارد کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت:‌ همانگونه که رهبر عزیز ما فرموده ما به مذاکرات که شرافتمندانه نباشد تن نخواهیم داد، نیرو‌های مسلح کشورمان به فضل خدا هر نوع مذاکره و سازش با کفر و استکبار را ظالمانه می دانند و پشت سر مقام معظم رهبری محکم ما ایستاده‌ایم و دست‌هایمان روی ماشه ، چشمانمان بیدار، آماده هستیم که طومار هر متجاوز را در هم بکشیم.

او افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند مهمترین  هدف نیرو‌های مسلح تقویت تمامی نیروها در سال آینده است. انشالله نسبت به تقویت بیشتر خودمان در ابعاد مختلف تلاش خواهیم کرد که بتوانیم سلاح‌های دور زن ، نقطه زن و هوشمند را وارد نیروی زمینی بنیم و به فضل خدا که بتوانیم در هر زمان و مکان پاسخگوی هرگونه تهدید باشیم.


12169224
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم پناه گفت: رویکرد دولت شنیدن صدای زنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های افسری ارتش برای کادر افسری نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص)، هوایی، دریایی و سازمان‌های تابعه خود از بین جوانان پسر علاقه‌مند به نظامی‌گری و رزمندگی دانشجو می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس نمایندگان پاکستان گفت: گسترش روابط اقتصادی و بالابردن حجم مبادلات بین دو کشور از اصلی‌ترین اولویت‌های دو کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه دوستی- پارلمانی ایران و پاکستان در دیدار با همتای پاکستانی خود ضمن تقدیر و تشکر از مواضع قاطعانه دولت و ملت پاکستان در محکومیت تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به ایران گفت: مواضع روشن و شفاف پاکستان در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی این ک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید تیم فیلترشکن‌فروش‌ها تیم عجیب‌وغریبی است که هزینه زیادی را به مردم تحمیل کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید تیم فیلترشکن‌فروش‌ها تیم عجیب‌وغریبی است که هزینه زیادی را به مردم تحمیل کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» «هنر فرش ایرانی» با حضور تعداد زیادی از سفرا و دیپلمات‌های مقیم آلمان و جمعی از علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر اصیل ایرانی در سالن همایش‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه در نشست پرسش و پاسخ دانشگاه بوعلی سینای همدان تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه ناچار به مقاومت بودیم ، باید ثابت می کردیم حمله به ایران به هیچ نتیجه ای نمی رسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید آمریکایی‌ها همین الان در حال تلاش هستند تا کسانی که نگاه غرب‌زده دارند در ساختار‌های رسمی ایران نفوذ کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر درگذشت صابر کاظمی ستاره تیم ملی والیبال کشورمان، شیعه نیویورک و فاجعه قیمت خودرو در ایران پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است