سیاسی 08:20 - 01 فروردین 1404
به گفته فرمانده نیروی زمینی ارتش، آمریکا و تمام کشورهای اقماری که آمریکا را پشتیبانی می‌کنند هم اگر متحد شوند ذره‌ای در اراده فولادین ملت ایران و نیرو‌های مسلح نمی‌توانند خدشه وارد کنند.

دست‌هایمان روی ماشه و آماده هستیم که طومار هر متجاوز را در هم بشکنیم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با تهدیدات برخی کشور های غربی از جمله آمریکایی ها علیه کشورمان اظهار کرد :‌ ما از ابتدا عنوان کردیم که در دهان آمریکا و تهدید کنندگان می زنیم.

امیر حیدری بیان کرد:‌ آمریکا و تمام اقماری که آمریکا را حمایت و پشتیبانی می‌کنند و در اصل نوکری آمریکایی ها را افتخار خود می دانند  هم اگر متحد شوند ذره‌ای در اراده فولادین ملت ایران و نیرو‌های مسلح ایران نمی توانند خدشه وارد کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت:‌ همانگونه که رهبر عزیز ما فرموده ما به مذاکرات که شرافتمندانه نباشد تن نخواهیم داد، نیرو‌های مسلح کشورمان به فضل خدا هر نوع مذاکره و سازش با کفر و استکبار را ظالمانه می دانند و پشت سر مقام معظم رهبری محکم ما ایستاده‌ایم و دست‌هایمان روی ماشه ، چشمانمان بیدار، آماده هستیم که طومار هر متجاوز را در هم بکشیم.

او افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند مهمترین  هدف نیرو‌های مسلح تقویت تمامی نیروها در سال آینده است. انشالله نسبت به تقویت بیشتر خودمان در ابعاد مختلف تلاش خواهیم کرد که بتوانیم سلاح‌های دور زن ، نقطه زن و هوشمند را وارد نیروی زمینی بنیم و به فضل خدا که بتوانیم در هر زمان و مکان پاسخگوی هرگونه تهدید باشیم.


12169224
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس سقف افزایش حقوق در بودجه ۱۴۰۵ را بین ۲۱ تا ۴۳ درصد تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: برای دستیابی به توافقی عادلانه و متوازن به ژنو آمده‌ام و آنچه مطلقاً در دستور کار نیست: تسلیم در برابر تهدیدها.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یوسفی می‌گوید افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق به‌صورت پلکانی معکوس، به همراه اجرای متناسب‌سازی برای بازنشستگان، مصوبه نهایی مجلس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رضا پهلوی پسر شاه فراری ایران و طرفدارانش طی روز‌های اخیر باز هم با حواشی مخصوص به خود خبرساز شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در راس یک هیات دیپلماتیک و تخصصی برای انجام دومین دور مذاکرات هسته‌ای و دیگر رایزنی‌های دیپلماتیک بامداد امروز وارد ژنو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سومین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مجلس آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید اصول ما این است که حتماً غنی‌سازی اورانیوم داشته باشیم، منتها در این زمینه می‌توان یک مقداری در مذاکرات انعطاف‌ داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر هشدار سرلشکر موسوی به ترامپ و لزوم اصلاح دهک‌بندی ناعادلانه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جعفری در صورت لزوم تغییر ساعت رسمی در مجلس بررسی می‌شود البته ملاک از نگاه مجلس، همان قانون فعلی است یعنی تغییر ساعت نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشور درباره مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا گفت: این مذاکرات، محدود به موضوع هسته‌ای است و پرونده موشکی، جایی در آن ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است