اجتماعی 07:11 - 07 اردیبهشت 1404
مردی که متهم است نگهبان یک ساختمان نیمه کاره را به قتل رسانده، در حالی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد که مدعی است مقتول او را آزار داده بود.

محاکمه قاتل نگهبان ساختمان نیمه ساز

باشگاه خبرنگاران جوان-  مرداد سال ۱۴۰۳ گزارش مرگ مشکوک نگهبان یک ساختمان نیمه کاره به مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام شد. پس از آن مأموران به محل حادثه در بلوار کشاورز رفتند و با بررسی‌های اولیه مشخص شد که مقتول با ضربات جسم سخت به سرش جان باخته و تلفن همراه مقتول سرقت شده است.

جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و شناسایی عامل قتل در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

 

آنتن‌دهی تلفن سرقتی و شناسایی عامل قتل

چند هفته بعد تیم جنایی دریافت تلفن همراه مقتول در یکی از شهر‌ها روشن شده که بلافاصله با اقدام به‌موقع مأموران، متهم به قتل شناسایی و بازداشت شد و به جنایت در ساختمان نیمه کاره اعتراف کرد. با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه مشخص شد که اولیای دم مقتول شناسایی نشده و شکایتی هم مطرح نشده است. پس از آن متهم که از اتباع بود، به جایگاه رفت و گفت: «چند ماه پیش به صورت غیرقانونی به ایران آمدم و در تهران، کرج و یزد کار کردم تا اینکه بعد از مدتی یکی از دوستانم به نام کریم را دیدم که گفت در یک ساختمان کار می‌کند. مقتول نگهبان همان ساختمان بود و با هم دوست شدیم.»

متهم افزود: «روز حادثه مقتول با من تماس گرفت و گفت جشن کوچکی گرفته است و مرا هم دعوت کرد، اما وقتی به آنجا رفتم، فهمیدم غیر از خودش کسی آنجا نیست. بعد برایم چای ریخت و وقتی خوردم، بیهوش شدم. چند ساعت بعد که به هوش آمدم، متوجه شدم مرا آزار داده است. می‌خواستم فرار کنم که دستم را کشید و گفت مقاومت نکن. من هم برای اینکه بتوانم از دستش فرار کنم، به ناچار با قلیانی که آنجا بود، چند ضربه به سرش زدم و فرار کردم.» قاضی پرسید: چرا تلفن همراه مقتول را سرقت کردی؟

متهم جواب داد: نمی‌دانم چرا اینکار را کردم. با پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: روزنامه ایران


12183953
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران ضمن هشدار به معدود همراهان فراخوان‌های ضد ایرانی از تشکیل پرونده قضایی برای چند برند، فروشگاه و معدودی از چهره‌های معروف فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف ۱۶ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به شکل ماهرانه جاسازی شده بود، توسط نیرو‌های هوشیار پلیس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت روادید الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ از عصر چهارشنبه به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی‌های منتشر شده در فضای مجازی حاکی از فروش اعتبار کالابرگ توسط برخی شهروندان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت آنی هوا امروز پنجشنبه با قرار گرفتن روی عدد ۱۶۰ در وضعیت قرمز قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: امروز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۳:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شهادت یکی از کارکنان انتظامی شهرستان ملارد توسط اغتشاشگران در مارلیک ملارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ تهران گفت: این منطقه طی سه سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر شهر تهران در اجرای آرای ماده ۱۰۰ شده است؛ دستاوردی که حاصل پیگیری مستمر و عملکرد منسجم حوزه شهرسازی و اجرای احکام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است