اجتماعی 07:11 - 07 اردیبهشت 1404
مردی که متهم است نگهبان یک ساختمان نیمه کاره را به قتل رسانده، در حالی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد که مدعی است مقتول او را آزار داده بود.

محاکمه قاتل نگهبان ساختمان نیمه ساز

باشگاه خبرنگاران جوان-  مرداد سال ۱۴۰۳ گزارش مرگ مشکوک نگهبان یک ساختمان نیمه کاره به مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام شد. پس از آن مأموران به محل حادثه در بلوار کشاورز رفتند و با بررسی‌های اولیه مشخص شد که مقتول با ضربات جسم سخت به سرش جان باخته و تلفن همراه مقتول سرقت شده است.

جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و شناسایی عامل قتل در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

 

آنتن‌دهی تلفن سرقتی و شناسایی عامل قتل

چند هفته بعد تیم جنایی دریافت تلفن همراه مقتول در یکی از شهر‌ها روشن شده که بلافاصله با اقدام به‌موقع مأموران، متهم به قتل شناسایی و بازداشت شد و به جنایت در ساختمان نیمه کاره اعتراف کرد. با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه مشخص شد که اولیای دم مقتول شناسایی نشده و شکایتی هم مطرح نشده است. پس از آن متهم که از اتباع بود، به جایگاه رفت و گفت: «چند ماه پیش به صورت غیرقانونی به ایران آمدم و در تهران، کرج و یزد کار کردم تا اینکه بعد از مدتی یکی از دوستانم به نام کریم را دیدم که گفت در یک ساختمان کار می‌کند. مقتول نگهبان همان ساختمان بود و با هم دوست شدیم.»

متهم افزود: «روز حادثه مقتول با من تماس گرفت و گفت جشن کوچکی گرفته است و مرا هم دعوت کرد، اما وقتی به آنجا رفتم، فهمیدم غیر از خودش کسی آنجا نیست. بعد برایم چای ریخت و وقتی خوردم، بیهوش شدم. چند ساعت بعد که به هوش آمدم، متوجه شدم مرا آزار داده است. می‌خواستم فرار کنم که دستم را کشید و گفت مقاومت نکن. من هم برای اینکه بتوانم از دستش فرار کنم، به ناچار با قلیانی که آنجا بود، چند ضربه به سرش زدم و فرار کردم.» قاضی پرسید: چرا تلفن همراه مقتول را سرقت کردی؟

متهم جواب داد: نمی‌دانم چرا اینکار را کردم. با پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: روزنامه ایران


12183953
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ناصر امانی در صحن شورا به شهرداران مناطق درخصوص برداشت‌های غیرقانونی از درآمد محلات هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف یک پرونده سرقت حرفه‌ای خبر داد و گفت: با بررسی دقیق محل سرقت مشخص شد که سارقان بدون هیچ‌گونه تخریب وارد منزل شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جمهوری اسلامی ایران ۷۱ هزار و ۵۷۶ جانباز شیمیایی دارد که بیش از هزار نفر از آنان زنان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کامران علمدهی: مسافر خارجی هتل که به خاطر اختلاف با پیرمرد ایرانی او را به قتل رسانده بود در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی فراجا با اشاره به نقش برخی جایگاه‌های سوخت در تأمین خوراک قاچاقچیان گفت: برخورد با جایگاه‌داران متخلف باید به مرحله‌ای برسد که تخلف برای آنان پرهزینه باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: برنامه اقدام مشترک دولت و شهرداری در ارتقاء ایمنی بازار بزرگ تهران تهیه شده و وظایف دستگاه‌های مختلف نیز مشخص شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال اعلام کرد: از ابتدای طرح صدور گواهی انحصار وراثت توسط سازمان ثبت احوال تاکنون، بیش از ۲۵۵ هزار انحصار وراثت در کشور صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رویداد مبادله کتاب با عنوان «دست به دست» همزمان با هفته کتاب در بلوار کشاورز برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران با اشاره به سهم تصادفات شبانه گفت: «متأسفانه آمار کشته‌های شب تقریباً برابر روز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شناسایی و انتقال ۹۲۸ خودرو فرسوده و رها شده در معابر شهر خبر داد و گفت: این خودرو‌ها به پارکینگ برای تعیین تکلیف منتقل شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است